Minun tarinani 25.11.2018 Päivitetty 13.08.2019

Tositarina: Olin raskaana, kun mieheni paljastui pettäjäksi

Henna Pääkkönen tapasi unelmiensa miehen, tuli raskaaksi ja haaveili perhe-elämästä. Sitten paljastui järkyttävä totuus.

Teksti
Liisa Järvinen
Kuvat
Sirpa Mikkonen
18 kommenttia

Siellä mies seisoi, sairaalakäytävän päässä. Henna Pääkkönen, 32, tuli ulos ultraäänihuoneesta siskonsa kanssa ja nosti päänsä. Henna oli raskausviikolla 20, ja pyöristynyt maha näkyi jo selvästi. Ehkä mies ehti nähdä sen ennen kuin livahti ulos lähimmästä ovesta.

Se oli toistaiseksi viimeinen kerta, kun Henna näki hänet – lapsensa isän.

Parisänky, lipasto ja nojatuoli, keittiössä pikkuinen pöytä ja kaksi tuolia. Kolmenkymmenenkahdeksan neliön rivitaloyksiössä ei ole turhaa ylimääräistä tilaa.

– Alun perinhän minun piti asua tässä yksin, Henna sanoo ja hymähtää.

Nyt yksiössä on toinenkin asukas. Pinnasängyssä, unipesän syleilyssä nukkuu tyttövauva. Pään hentoja vaaleita hiuksia koristaa valtava vaaleanpunainen rusettipanta.

Tositarina: Olin raskaana, kun mies paljastui pettäjäksi

Kaksikuista ”Tellervoa” ei ole vielä kastettu. Ristiäiset ovat kolmen viikon kuluttua, ja silloin tyttö saa nimen Livia Avelina.

Ristiäisissä ei nähdä Livian isää, eikä hän asu tässä yksiössä. Mutta palataan tarinan alkuun. Kun Henna tapasi Kallen.

”Olet koko elämäni”

Aluksi Kalle, 34, oli vain kaveri. Henna ja Kalle kohtasivat silloin tällöin yhteisten tuttujen järjestämissä juhlissa.

Kun Henna erosi 16 vuoden suhteesta tammikuussa 2017, Kalle pyysi häntä kahville, kaverina.

Henna ei etsinyt uutta suhdetta. Kuitenkin tavattuaan Kallen muutaman kerran Henna huomasi ihastuneensa.

– Olin pitänyt Kallea häntäheikkinä, mutta tapaamisissa sain hänestä toisenlaisen kuvan.

Kalle vaikutti Hennan unelmien mieheltä: hän oli huomaavainen, avulias, urheilullinen ja kiinnostunut luonnossa liikkumisesta ja veneilystä – kaikista samoista asioista kuin Henna.

Ennen kaikkea Kalle oli todella kiinnostunut Hennasta.

Vuoden 2017 kevät ja kesä olivat ihanaa aikaa. Henna rakastui etenkin Kallen spontaaniuteen. Kallella oli aina mielessä kivaa tekemistä tai paikkoja, joihin tehdä reissuja. Jos Hennan auto kaipasi remonttia, Kalle oli työkalut ojossa.

Hennan työpäivän aikana puhelimeen saattoi kilahtaa Kallelta kymmeniä viestejä: ”Rakas, olet maailman tärkein.” ”Kulta, välitän sinusta enemmän kuin ikinä pystyt uskomaan.” ”Henna Pääkkönen, olet koko elämäni!”

Heti suhteen alusta lähtien Kalle halusi osaksi Hennan perhettä ja tapasi kaikki Hennan lähimmät sukulaiset ja ystävät. Sen sijaan Kallen perhettä Henna ei ikinä tavannut.

– Isä oli kuulemma kuollut, äiti entinen alkoholisti ja sisko asui Australiassa.

Tositarina: Olin raskaana, kun mies paljastui pettäjäksi

Pettämishuhuja

Vaikka Kalle oli ihana, yksi asia alkoi kaivertaa Hennaa: hän olisi halunnut viettää enemmän aikaa Kallen kanssa.

– Kalle sanoi, ettei ollut tottunut olemaan paljon yhdessä parisuhteessa.

Turvallisuusalalla työskentelevälle Kallelle saattoi lisäksi tulla hälytys töihin mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Lisäksi Kalle joutui usein lähtemään Hennan luota illalla ruokkimaan ja lenkittämään koiraansa. Jos Kalle pystyi jäämään Hennan luo yöksi, hänen oli yleensä pakko lähteä omaan kotiin koiran takia jo aamukuudelta.

Henna yritti ymmärtää Kallea; olihan hänelläkin koira. Koirat eivät tulleet toimeen, joten Kalle ei voinut tuoda omaa koiraansa Hennalle.

– Kalle sai minut ajattelemaan, että vika oli minussa. Hänen mielestään vertasin meidän suhdettamme entiseen suhteeseeni, kun vaadin enemmän yhdessäoloa.

Henna kuuli myös huhun, että hänen entinen puolisonsa olisi väittänyt Kallea pettäjäksi. Henna kysyi Kallelta suoraan, oliko se totta.

– Kalle kielsi kaiken. Itsekin ajattelin silloin, että huhut olivat vain eksäni kateutta.

Ehkäisy jätettiin pois

Henna ei ole varma, kumpi otti asian puheeksi ensimmäisenä, mutta päätös oli yhteinen: lapsi olisi tervetullut. Elettiin vuoden 2017 loppukesää.

– Vaikka suhteemme oli edennyt nopeasti, ajatus lapsesta tuntui hyvältä, Henna sanoo.

Kalle lakkasi käyttämästä kondomia.

”Jos lapsi tulee, sitten kyllä pitää asua yhdessä”, Henna muistaa vannottaneensa Kallea. Kalle oli samaa mieltä, ja syksyn aikana pariskunta kävi asuntonäytöissä joka viikko.

Henna olisi ollut valmis tekemään asuntokaupat moneen kertaan, mutta Kalle löysi kaikista taloista jotain vikaa. Milloin pinta-ala oli liian pieni tai seinässä epäilyttävä kohta. ”Miksei sulle kelpaa mikään?” Henna purki turhautumistaan. ”Kyllä kaikki järjestyy, älä huoli”, Kalle vakuutti.

– Jätin Kallen kolmesti sen syksyn aikana, koska olin niin kyllästynyt siihen, ettemme olleet enemmän yhdessä, eikä asuntoasiakaan edennyt. Joka kerta Kalle sai puhuttua minut palaamaan takaisin yhteen.

Tositarina: Olin raskaana, kun mies paljastui pettäjäksi

Joululahja ennakkoon

Pari päivää ennen jouluaattoa Henna heräsi töihin. Kalle jäi vielä nukkumaan, ja Henna hiippaili kylpyhuoneeseen. Hän oli huomannut, että kuukautiset ovat myöhässä.

Henna teki peilikaapissa valmiina olleen raskaustestin, johon piirtyi kaksi viivaa. Onni valtasi mielen – hän oli aina halunnut äidiksi.

”Mulla on sulle ennakkoon joululahja”, Henna herätti Kallen ilouutisella.

Kallen reaktio oli kuitenkin kaikkea muuta kuin mitä Henna odotti. Mies ei sanonut sanaakaan.

– Kun kysyin Kallelta varovasti, oliko raskausuutinen hyvä juttu, hän sanoi vain olevansa yllättynyt, Henna kertoo.

He eivät ehtineet käsitellä enempää asiaa, koska Hennan piti lähteä töihin. Kun hän palasi kotiin kuuden tunnin kuluttua, Kalle oli poissa.

– Kysyin Kallelta ensimmäisen kuukauden aikana monesti, onko hän täysin varma tästä. Sanoin suoraan, että vielä ehtisi tehdä abortin.

”Totta kai me pidetään lapsi, älä nyt ole hölmö!” Kallen vastaus oli joka kerta sama.

Raskausajasta tuli yksinäinen

Alkuraskaus oli Hennalle fyysisesti helppo. Sen sijaan henkinen puoli oli kovilla. Kallen muutaman tunnin iltavisiitit alkoivat häiritä entistä enemmän. Nukkumaan mennessään hän itki yksinäisyyttään.

– Raskaus oli minulle ensimmäinen, ja kaipasin toisen läsnäoloa ja tukea.

Oli Kalle tavallaan tukena – viestien välityksellä. Niitä tuli monta päivässä: ”Mikä olosi on? Onko koskenut?”

”Laitahan paljon päälle töihin, siellä on pakkasta paljon taas rakas.”

”Yritä levätä rakas tyttöystävä! Kannat mukanasi jotain mahtavaa.”

Hennan itkuisuus ei jäänyt huomaamatta Hennan vanhemmilta, joiden kanssa hän on läheinen. Kun Henna ja Kalle menivät heille kylään, Hennan äiti ja isä ottivat Kallen puhutteluun.

”Näyttäisit nyt edes jollain tavalla, että olet Hennan tukena! Onko sulla joku toinen”, he kysyivät suoraan.

Kalle kiemurteli sohvan nurkassa ja alkoi itkeä. Samalla hän vakuutti, ettei ollut ketään toista, töissä oli vain kiirettä, ja totta kai hän rakasti Hennaa ja oli onnellinen lapsesta.

Kuuden vuoden suhde

Sitä päivää Henna ei unohda koskaan. Oli helmikuu 2018, aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta, ja pakkanen huiteli -10 asteen tienoilla. Henna heräsi yksin kotoaan.

Kallesta oli kuulunut viimeksi myöhään edellisenä iltana. Hän oli laittanut viestiä, että polttelee takkaa, jotta saa talon lämpimäksi.

Aamulla Henna laittoi Kallelle viestiä ja yritti soittaakin. Kun hän ei saanut Kallea kiinni, tuli huoli. Ei kai Kalle ollut kuollut häkään takkaa poltellessaan?

Sillä hetkellä kaikki raskauden aikana koettu yksinäisyys ja tuen puute tuntui äkkiä olevan liikaa. Henna soitti lähellä asuvalle siskolleen Jonnalle, joka pyysi kylään.

Jonna ehdotti, että he menisivät yhdessä Kallelle katsomaan, että hän on kunnossa. Henna ei halunnut mennä kutsumatta toisen kotiin.

Siskonsa huolen nähdessään Jonna ei voinut enää olla kertomatta. Hän oli kuullut taas huhun, että Kallella olisi toinen tyttöystävä. Jonna ei kuitenkaan ollut uskonut huhua todeksi. Hennalle ja Kallellehan oli tulossa vauva!

Henna kuitenkin päätti, että nyt asia selvitettäisiin perin pohjin.

Jonna kysyi huhun kertoneelta kaveriltaan toiseksi tyttöystäväksi väitetyn naisen nimen. Puhelinnumero löytyi numerohausta.

Jonna puhuin naisen kanssa ensin, ja kun nainen kertoi olevansa Kallen tyttöystävä, Jonna ojensi puhelimen Hennalle.

Hennan olo oli epätodellinen. Eihän näin voi käydä kuin elokuvissa

– Esittelin itseni Kallen tyttöystäväksi, ja nainen luuli ensin, että pilailin. Hän ei ollut uskoa minua, vaikka kerroin Kallesta kaiken mahdollisen syntymäajasta kotiosoitteeseen.

Kävi ilmi, että nainen oli seurustellut Kallen kanssa jo kuusi vuotta, ja he asuivat yhdessä Kallen talossa, jossa Henna oli ollut monta kertaa yötä. Niinä öinä nainen oli ollut joko omassa asunnossaan, jonka hän oli pitänyt tai matkoilla.

– Nainen kauhisteli, että olenko nukkunut hänen lakanoissaan.

Nainen ja Kalle olivat myös käyneet asuntonäytöissä, ja heillä oli käynyt parempi tuurikin: sopiva talo oli löytynyt, ja kaupanteko oli jo sovittu.

Muutaman tunnin kuluttua Kallelta tuli Hennalle viesti: ”ANTEEKSI. Rakastuin suhun oikeasti, mutta en osannut päästää menneestä irti.”

”Miten voit tehdä näin?” Henna kirjoitti lyhyesti. Se oli viimeinen viesti, jonka Henna lähetti Kallelle, eikä siihen ikinä tullut vastausta.

Vaikuttaako itku vauvaan?

Seuraavat kaksi viikkoa Henna asui vanhemmillaan. Tästä ajasta Henna muistaa lähinnä sen, että hän itki. Koko ajan.

– Olen itkenyt raskauden aikana niin paljon, että jossain vaiheessa pelkäsin, miten se vaikuttaa vauvaan.

Lisäksi parin päivän päähän oli sovittu lapsivesipunktio, koska sikiön niskapoimuarvot olivat koholla. Punktiota ei onneksi lopulta tarvinnut tehdä. Testien mukaan vauva oli terve.

– Tuntui käsittämättömältä, että Kalle oli kaiken lisäksi laittanut minut siihen tilanteeseen, että olisin yksin joutunut päättämään vauvan kohtalosta, jos testeissä olisi näkynyt jotakin.

Sekoan, jos jään kotiin makaamaan. Se oli Hennan päällimmäinen ajatus, kun hän kahden viikon jälkeen palasi yksiöönsä.

Henna palasi työhönsä hautaus- ja kukkatoimistoon. Töiden jälkeen hän laittoi ruuan, lenkitti koiran, kävi salilla, ja kun tekeminen loppui, itki.

Kaiken tapahtuneenkaan jälkeen rakkaus ei sammunut heti. Henna suri paitsi päättynyttä parisuhdetta myös romuttunutta unelmaa ydinperheestä. Miten hän pärjäisi yksin?

Kun Henna tunsin vauvan potkun ensimmäisen kerran huhtikuussa raskausviikolla 20, kyyneleet tulvahtivat silmiin.

– Olisin halunnut jakaa nuo hetket toisen kanssa. Vaikka vanhempani ja siskoni olivat tukenani, tunsin olevani yksin raskauteni kanssa.

Synnytyksen lähestyessä Hennan usko tulevaan vahvistui: olemme tiimi, ja pärjäämme.

Tyttövauva syntyi elokuun alussa, kaksi viikkoa etuajassa. Synnytys oli rankka, ja vauva autettiin maailmaan imukupilla. Hennan tukena ollut Jonna-sisko sai katkaista napanuoran.

– Olin niin väsynyt, että meni hetki ennen kuin tajusin, että vauva oli rinnallani. Sitten tuli itku.

Tositarina: Olin raskaana, kun mies paljastui pettäjäksi

Vaadin Kallelta isyystestiä

Olohuoneesta kuuluu äännähdyksiä. Livia on herännyt päiväuniltaan. Taitaa olla ruoka-aika.

Livia imee ahnaasti lämmitetyn maitopullon tyhjäksi. Näkeekö Henna Liviassa Kallen piirteitä?

– Ehkä tämä tukka on hänen puoleltaan, koska meidän perheessämme kaikki ovat olleet kaljuja. Äitini jaksaa muistuttaa, miten paljon Livia näyttää minulta, Henna sanoo ja naurahtaa.

Kalle jäänee jollain tavalla elämään Livian piirteisiin. Muulla tavoin Henna ei halua isän osallistuvan lapsen elämään, eikä Kalle ole osoittanut siihen kiinnostustakaan. Viimeisimmän tiedon mukaan hän seurustelee yhä saman tytön kanssa.

Täysin seurauksitta Henna ei kuitenkaan aio antaa miehen livistää. Hän haluaa Kallelta elatustuen ja tämän nimen lapsen papereihin.

– Vaadin isyystestiä, tarvittaessa oikeudessa.

Sitä, miten on mahdollista, että toinen saa läpi valheen toisensa jälkeen, on vaikea selittää.

– Olen miettinyt, että olinko liian hölmö, mutta Kalle osasi olla todella vakuuttava, Henna sanoo.

Kuten siihen, miksi hänen talonsa kylpyhuoneen peilikaapissa oli kynsilakkapullo.

– Kallen mukaan hän oli vain vuokralla, ja kynsilakka kuului omistajapariskunnan naiselle.

Entä eikö Kallen talossa näkynyt muita merkkejä, että siellä asui joku toinen? Hennan silmissä talo oli poikamiesboksin perikuva.

– Jälkeenpäin olen harmitellut, miksi en kurkannut vaikka vaatehuoneeseen. Ehkä Kalle tunki tyttöystävänsä tavarat sinne ennen tuloani.

Tukiverkosto ei korvaa isää

Mielenterveysammattilaiset päättelivät Kallen olevan mieleltään kaikkea muuta kuin terve, kun Henna jutteli heidän kanssaan terapiassa.

Kalle onnistui huiputtamaan paitsi Hennaa, myös hänen läheisiään, jotka niin ikään joutuivat turvautumaan kriisiapuun.

– Äitini kävi juttelemassa vähintään yhtä monta kertaa kuin minä.

Vaikka kokemus on jättänyt Hennaan jälkensä, hän kokee voivansa nyt hyvin. Päivät menevät nopeasti vaunulenkeilleissä ja vauvan kanssa seurustellessa. Iltaisin Hennalle tulee välillä itkuinen olo, mutta se voi johtua väsymyksestäkin.

– Minulla on hyvät tukiverkot. Äiti laittaa usein viestiä ja pyytää heille, jos vauva on itkuinen.

Tositarina: Olin raskaana, kun mies paljastui pettäjäksi

Hennan mielestä tukiverkot eivät kuitenkaan korvaa isää. Kun Henna kylvetti Liviaa ensimmäistä kertaa, hän ei voinut olla itkemättä.

– Omassa vauvakirjassani on kuva minusta ensimmäistä kertaa kylvyssä. Tuntui surulliselta, että en voi yksin ottaa Liviasta sellaista kuvaa.

Nyt Henna ajattelee, että jollakin tapaa tämä oli kai tarkoitettu – saihan hän Livian, joka on hänelle tärkeintä maailmassa.

Silti kenties suurin kysymys piinaa Hennaa melkein päivittäin: Miksi Kalle teki hänelle näin ja halusi lapsen, vaikka eli kaksoiselämää?

Siihen Henna tuskin saa koskaan vastausta.

Kallen nimi on muutettu.

Kommentit (18)

Voimia Hennalle. Teistä varmasti hitsautuu kauniin tyttäresi kanssa vahva tiimi, eikä siihen petturit ja valehtelijat pääse väliin. Muista, kuinka onnekas olet äitinä ja kuinka onnekas tyttäresi on, että hänellä on noin rohkea ja vahva äiti. Kaikkea hyvää!

Omasta kokemuksesta tiedän miten vakuuttavia tuollaiset miehet osaavat olla. Kaikki hyvin rakas, ei mitään hätää ja samalla valehdellaan silmät päästä molemmille naisille. Ei oteta vastuuta omasta eikä toisen elämästä. Usein käy niin, että mies jää jompaan kumpaan suhteeseen, joka kuitenkin sitten ajan kanssa päättyy. Voimia sinulle ja löydät vielä elämääsi miehen joka rakastaa todella.

Hei.
Todella surullinen tarina. Ja kuitenkin ihmeellinen elämän lahja annettu syliisi. Elämä on ihme, jota ihminen ei pysty saamaan aikaan. Elämme epätäydellisessä maailmassa, jossa ihmisillä vapaa tahto ja he saavat sillä paljon sotkua aikaan. Vanhemmuus on aina epätäydellistä ja joskus se puuttuu kokonaan, kuten tapauksessasi isä. Mutta on kuitenkin olemassa Isyys, joka on suurempaa kuin yhdenkään isän isyys maanpäällä. Silloin kun ihmettelet yksin lapsesi ihanuutta, kanssasi ihmettelee myös Toinen, Hän, joka lapsesi on luonut. Kohdussasi punonut. Iankaikkinen Isä. Tietenkin maallisen isän kaipuu on konkreettista ja kipeää, eikä sitä voi ottaa pois. Mutta toivon, että tämä ajatus toisi sinulle myös vähän lohtua. Uskon, että sydämiimme on istutettu myös kaipuu Taivaallisen Isän, Luojamme puoleen. Voimia ja iloa elämäänne!

Eipä paremmin voisi tulkita lukemaani tekstiä. Olet Susanna loistava tulkitsija.Toivon Henna sinulle kaikkea hyvää eläämääsi,sinulla on rinnallasi Rakas Livian. Tsemppiä!!! TE PÄRJÄÄTTE!!!

Äiti on antanut lapselleen nimeksi Livia. Hän ei saa nimeä kasteessa, siinä hänet liitetään kirkon jäseneksi tällä nimellä.

Järkyttävää, että joku ihminen voi käyttäytyä noin. Toki en usko, että kukaan tervejärkinen noin käyttäytyisi. Todella paljon voimia ja jaksamista arkeesi!<3

Itse kokenut vastaavan, jäin yksin ollessani 5kk raskaana. Miehellä toinen perhe, väitti eronneensa. Kunnes sitten koitti se päivä kun kaikki levis miehen käsiin ja lähti mitään sanomatta. Kuitenkin haukkuin minua viesteissä, uhkaili mutta pidin pääni ja käräjillä asti käytiin isyys- että elatus sopimukset.
Mikä eniten harmittaa niin luotto ihmisiin meni ja usko siihen että rakastuisin uudelleen.

Helppo samaistua osittain. Mun ensimmäinen lapsi sai alkunsa mieheb kanssa joka väitti olevansa sinkku, tapailtiin jonkin aikaa ja sitten yhtäkkiä hän vain hyppäs pois kuvioista ja sit huomasinki olevani raskaana. Hän vain kaipasi ilmeisesti vaihtelua naisestaan. Poika on nyt 6v ja käy säännöllisesti isällään, isä on ollut lapsensa kanssa tekemisissä päivän ikäisestä saakka. Vaadin isyystestin, tosi rankkaa oli ekat pari vuotta, varsinki kun hän piti mua jonain varalla, olisin halunnut koittaa lapsen vuoksi mutta pelkkiä valheita ja pettämisiä. Selvis paremmin vähän myöhemmin. Hän on edelleen saman naisen kanssa ja heille on tullut jo yhteisiä lapsiakin. Nykyään tullaan kaikki jo hyvin toimeen ja oon kaikesta kamppailuista tosi kiitollinen. Vaikeaa oli. Nyt mulla on myös ihana aviomies ja 9kk tyttö lisänä. Tsemppiä kaikille!

Sama juttu koettu myös täällä. Itse päädyin keskeyttämään raskauden, kun miehen kaksoiselämä tuli ilmi ihan raskauden alussa. Ja just tämä, että mies halusi koko ajan nimenomaan itse edetä vauhdilla suhteessamme, vaikka toinen nainen oli koko ajan kuvioissa. Mistä näitä riittää??!

Mulla kävi kanssa sillai että mies petti kun olin raskaana ja se selvisi heti syntymän jälkeen.

Kalle halusi lapsen 🤔 Eikö hänen oikea tyttöystävä voinut saada lapsia tms. Ehkä ero oli ollut hänellä mielessä kauan ja hän ajatteli pian kertoa tyttöystävälle että hänellä on uusi tyttöystävä joka on raskaana mutta pupu meni pöksyyn. En tiä mutta sairas mies tämä Kalle 😮

On kylla jarkyttava tarina! Henna mainitsi etta oliko han holmo kun ei vilkaissut vaatekaappiin. Minusta han ehka alitajunnassaan epaili miesta ja siksi ei halunnut katsoa totuutta silmiin josko merkkeja toisesta naisesta nakyisi ja siten ei joutuisi pettymaan! Itse olin suhteessa miehen kanssa joka osoittautui narsistiksi. Patologinen valehtelija. Luulen etta Kalle on myos narsisti! Ovat todella ovelia joiden kasittelyssa mustakin muuttuu valkoiseksi ja siksi he osaavat niin hyvin hamata!

Kuin minun elämästä. Vaikka en kaikkea tiedäkkään lapsen isän valheista ja kaksoiselämästä. Eräänä päivänä minulle kuitenkin valkeni kristallin kirkkaana, että mies on narsisti. Jätin hänet saman tien. Yksin menen synnyttämään ja hoidan lapsen. Olo on helpottunut, surullinen, pettynyt. Tiedostan että minussakin vikaa, enhän reagoinut niihin merkkeihin mitä oli, olin niin sokea ja rakastunut. Tuntuu, että elämä on pilalla, mutta toisaalta lapsen saaminen on suuri ihme, lapsi tulee saamaan minulta rakkautta kahden edestä.

Lasten isä jäi kiinni pettämisestä kun odotin esikoistamme. Uskoin lopulta kun vannoi että oli homman lopettanut. Kolmannen lapsen jälkeen koko potti räjähti silmille, naisia oli vuosien saatossa ollut useita, viimeisin löytyi meidän omasta sängystä.
Kymmenen vuoden jälkeen erosta olen vieläkin sinkku, päässä takoo aina parisuhdetta ajatellessa ”entä jos taas”. Ehkä tämä tästä joskus.

Onpas Kamala tarina, noh kokemusta on vähän samasta mutta totuutta en ole saanut tietää. Paljon olen kärsinyt, hyväksikäytetty olo kaikin puolin. Toinen osapuoli puolestaan varmaankin saanut sääliä, kun on ”jotenkin sekaisin” tai ”menneessä kiinni”… Minä pahan akan maineen kun raskaaksi ”hankkiuduin”, vaikka Jotkut maat käsittää jopa raiskauksena jos mies päättääkin ettei kumia tarvita, vauva on myös hyvä kosto ex tyttöystävälle…pitäähän kaikki ovet ja mahdollisuudet olla auki…viis muista!

Mies on ilmiselvä NARSISTI!
Hennalle sylintäydeltä onnea ja kaikkea hyvää elämään.

Surullinen tarina parisuhteen osalta. Ihanaa kuitenkin, kun Henna on halutessaan tullut äidiksi :)

Joka tapauksessa, Henna ei ole vastuussa lapsen isän käytöksestä – isä kuitekin on äidin tavoin aina jollain tavoin (sovitusti) vastuussa lapsen kasvatuksesta ja elatuksesta.

Kalle on narsististi😱

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X