??Piinailijoiden oireet ovulaation jälkeen ja tulos??

Lillitys: ihan selkee plussa. Teitkö testin kuinka monenaa päivänä putkeen? Sillä pystyt vertaamaan että millon on ovishuippi. Mutta muista, että ovulaatio tapahtuu noin 1-2 päivää ovisplussan jälkeen :) tein sen mokan pari kertaa, että luulin sen olecabn sillon ja sit lopetettiin periaatteessa lemmiskely ja sit olikin jo myöhästä.
 
Kolmena päivänä testasin. En edes tiedä miksi. Tuli vain olo että pitää tehdä testi.

Kp4
20140513 180810 - Aijaa.com

Kp5
20140514 204636 - Aijaa.com

Kp6
20140515 201237 - Aijaa.com

Toivottavasti linkit toimii. Kalenterin mukaan ovis olisi vasta 20.5., 21.5. tai 24.5. riippuen millä kierrolla laskee. Voin kuitenkin vannoa ja vakuuttaa että noina päivinä ovis on mennyt jo. Viime kierrossa uskoin laskureita ja niiden mukaan yritettiin. Nyt huomasimme että olimme myöhästyneet päivällä tai parilla.
 
Viimeksi muokattu:
Näyttää hyvältä! Ainakin hormonit noussut. Nyt vaa lakanat heilumaan ja kannattaa vielä parina päivänä testata, että lähteekö viivat haalistumaan. Ja kannattaa melkeen viikon vielä heilutella niitä lakanoita ;)

Noi on kyllä hyviä testejä, äärimmäisen helppoja ja selkeitä!
 
  • Tykkää
Reactions: Lillitys
Kiitos kannustavista sanoista :) Kamalan epävarma olo ollut että voiko tosiaan näyttää testit oikein tässä vaiheessa kiertoa vai enkö vain ymmärrä mitä siinä lukee. Kuitenkin paketissa ihan idioottivarmat ohjeet. Toivotaan että nyt onnistuisi tärppi. Saisi sitten tuohon omaan listaan päivittää myös sen kierron ja oireet kun oireet ovat oikeita ;)
 
Jos sulla on noita liuskoja jäljellä, niin kannattaa testailla muutamia päiviä vielä :) aika ajoissa sulla kyllä näyttää plussaa, jos sulla on nyt kp5? :)
Naisen keho, se on ihmeellinen juttu! Plussatuulia kaikille :heart:
 
Liuskoja on vielä. Ajattelin testata niin monta päivää että näyttää lopulta tyhjää. Pillereiden lopettamisen jäljiltä hormoonit ihan sekaisin edelleen, joten haluan tietää onko tämä vain joku hormonipiikki vai onko oikeasti ovis. Kp6 tänään menossa.
 
  • Tykkää
Reactions: ttaisku
Mä sain ku sainki kellistettyä miehen eilen, vaikka jo uhkaavasti näytti siltä että nukahtaa iltapalapöytään istualteen. Kyllä tuo yritti ehdottaa että eikö joku toinen päivä olisi parempi mutta muistutin sitten että ovis ei odottele parempia ja pirteempiä hetkiä vaan tulee juuri silloin kun itse haluaa. :D

Nyt vaan kovasti plussatuulia kaikille. Toivon kovasti että tärppäisi tästä kierrosta.

Lisäys 17.5.
Tulee ihan reippaasti limaista verta. Saa kertoa jos tietää mistä kyse. Eilen tuli vaaleanpunaista limaa.
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: ttaisku
Menkat oli 10.-14.5. Kunnollista vuotoa oli vain kp 2-3 eli 11.-12.5. Muina päivinä hiukan verta pyyhittäessä. 16.5. oli tumma viiva ovistikussa, eli silloin oli ovis. Illalla tuli hieman vaaleanpunaista limaa pyyhittäessä. Tänään reippaasti verta yhdellä vessakäynnillä. Yhdellä vessakäynnillä ei mitään ja nyt äsken tarkistin tilanteen niin hiukan vaaleanpunaista jäi paperiin kun pyyhki. Jos nämä ovat menkat niin kierto oli 7 päivää.
 
En mä usko, että se nyt näin nopeesti. Mutta tää vuoto voi hyvin olla vielä niihin sun menkkoihin, tai sitten kannattaa tehdä esim r-testi, jos olikin valemenkat?! Ja monella myös oviksen aikaan voi tulla vuotoa.
 
Tuskin ovis kesken menkkojen olis? Joten kyl ne täyty loppu jo olla. Ja vuoto ei oo koskaan yli 5 päivää kestäny. Jos se sit ovisvuotoa on? En oo koskaan aiemmin tarkkaillu oviksiani nii niistä ei mitään käsitystä ja historiaa ole. Raskauteen en usko koska viime oviksen aikaan oli ovis ehtiny jo mennä ohi ennenku puuhailtiin miehen kans. Tikussa oli kontrollia vaaleempi viiva joka vaaleni päivä päivältä enemmän.
 
Noiden perusteella sanoisin että tohon oviksen vuotoon menee tämä mysteeri. Meinaan joka tapauksessa tehdä varmuudeksi huomenaamulla raskaustestin. Tänään kun erehdyin käymään klo 17 aikoihin vessassa vaikka piti pidättää siihen klo 20 saakka että saa ovistestin tehtyä ja näkee tummuuko viiva vielä vai mitä sille käy. Tänään olisi suunnitelmissa pupuilla varuiksi. Jos vaan saa lapset ajoissa nukkumaan ja pidettyä miehen hereillä.
 
Hitto! Olispa ihana kun olisit raskaana!
Odota pari päivää, seurailet oloja ja vuotoja ja teet uuden testin. Koska jos oot raskaana, niin välillä ovistestit näyttää myös plussan. Mutta en halua syöttää sulle turhia toiveita, joten venaile pari päivää :)
 
  • Tykkää
Reactions: Lillitys
Minäkin voisin tulla jännäilemään! :)

KP1: niukkaa vuotoa.
KP2: hiukan edellistä päivää runsaampaa vuotoa, mutta silti niukempaa kuin normaalisti.
KP3: niukahkoa vuotoa..
KP4: niukkaa vuotoa.
KP5: vuoto loppunut, normiolot.
KP6: normiolot.
KP7: normiolot.
KP8: normiolot. Seksiä
KP9: normiolot.
KP10: normiolot. Seksiä.
KP11: normiolot.
KP12: normiolot. Seksiä.
KP13: folliultrassa näkyi molemminpuolin 2 hyvän kokoista follia. Yhteensä siis 4, ja johtofolli 18mm. Limakalvo vain 5,6mm mutta gynen mukaan vahvistuu vielä. Arvioitu ovulaatio päivä kp15.
KP14: normiolot, ovistesti haalea. Seksiä x2.
KP15, DPO -1: Paineen tunnetta alavatsalla, ovistesti aamulla haalea, illalla jo molemmat viivat yhtä vahvoja. Seksiä x2.
KP16, DPO 0: aamulla ovistestissä selvä plussa! Iltapäivällä alkoi todella voimakkaat oviskivut oikealla alavatsalla. Käveleminen oli vaikeaa, mutta kipu kesti vain pari tuntia. Illalla sama kipu alkoi vuorostaan vasemmalla, sekin kesti vain pari tuntia. Seksiä x2.
KP17, DPO 1: alavatsalla vielä jomotusta eilisestä ovulaatiosta.
KP18, DPO 2: Olin tosi pahantuulinen, itku-potku-raivareita. Vatsa löysällä. Välillä vihaisuja alavatsalla, liekö kuviteltua..
KP19, DPO 3: Normiolot.
 
Täälä mä olen hiki päässä koko aamupäivän ettiny tietoa kivuttomista menkoista, vuodoista alkuraskaudessa ja koska testit pitäis näyttää sen plussan. Näitten just loppuneiden menkkojen mukaan laskettuna raskaus ei vois vielä näkyä. Edellisten mukaan vois just ja just näkyä haaleena viivana. Eli tänään olis menossa rv4+5. 36 tunnissa pitäis raskaushormonin tuplaantua eli jos keskiviikkona tekisin testin uudelleen niin sen pitäis jo näyttää selkeempää viivaa jos se on tosta tummuakseen. Vielä mä en kuitenkaan uskalla innostua kun ei minkäännäkösiä oireita ole ollut ja ne "menkatkin" tuossa tuli. Eilen tosiaan yhdellä kerralla pyyhkiessä ihan kirkastakin verta. Tänään punaruskeaa ja ruskeaa limansekaista (mielestäni) pyyhittäessä. Kipuja ei vieläkään. Eilen illalla tuntui sohvalla huonossa asennossa istuessa kuin joku olisi vasempaan nivuseen puukon tökännyt.
 
  • Tykkää
Reactions: ttaisku
Pikkusisarusta lähdettiin yrittämään ja nyt olisi yk2. Sivulta 19 löytyy esikoisen plussakierto tuntemuksineen.
DPO -1, ovulaatiotestiin tänään +. Iltapäivästä alamahaa kipristellyt ja emätintä särkenyt.
DPO 0, ovulaatiotesti haalennut negaksi.
DPO 2, rinnat alkaneet vähän aristamaan. Kuumottaa kroppaa. Päivällä lämmöt 36.9, eli koholla normaaliin verraten. Oikealla puolella lähellä nivusta pistävä kipu nopeissa liikkeissä, kuten yskäisy. Keltarauhanen?
DPO 5, lämmöt koholla, oikeaa nivusta vihloo edelleen nopeissa liikkeissä. Finnit lisääntyneet.
DPO 6, kohdunnapukka alhaalla, tuntui seksin aikana. Em. oireet jatkuvat.
DPO 7, lämmöt jopa 37.3. Flunssainen olo. Tunne, että kuukautiset alkavat.
DPO 8, finnejä, finnejä ja finnejä. Yöks. :x
DPO 10, kohdunnapukka kova ja ylhäällä. Lämmöt 36.9. Flunssa. Varma olo siitä, että ei tärpännyt tässä kierrossa.
DPO 11, aamulla kn alhaalla ja auki, illalla ylhäällä ja kova. Roskishaamu Davidilla.
DPO 12, flunssa edelleen. Lämmöt koholla. Nega Davidilla.
DPO 13, Kn tuntui ikävästi seksin aikana. Lämmöt 37.1.
DPO 14, Haamu +
DPO 14 alkoi vuoto.
 
Viimeksi muokattu:
Tilanne se, että 2 päivän päästä tein uuden testin jossa oli hiukan vahvempi viiva. Silti vielä haalea. Tänään aamulla tein toisen merkkisellä testillä kun lupailivat sen olevan herkkä. Haaleampi viiva kuin nämä kaksi edellistä. Neuvolassa ja terveyskeskuksessa molemmissa sanottiin että pitää odotella viikko ja vasta sitten tehdä uusi testi. Jos vielä viikon päästä näyttää plussaa niin ottaa uudelleen yhteyttä neuvolaan. Oli sitä mieltä ettei raskaus ole vielä tarpeeksi pitkällä näyttääkseen vahvaa tulosta. Kävin tänään ostamassa sellaisen digitaalisen clearblue testin joka näyttää viikot. Teen sen viikon päästä jos halpis liuskatestit näyttävät plussaa.
 

Yhteistyössä