Yhdistelmävaunusuosituksia!

Olen koittanut keskusteluista metsästelläkin, mutta pyytäisin silti vielä suosituksia yhdistelmävaunuista :) Asumme maalla, omakotitalossa, hiekkatien varrella. Eli tiet voivat olla mutaisia/lumisia ja kaikkea siltä väliltä. Myös metsäteitä on jonkin verran. Mikään superlenkkeilijä en ole, mutta pakko niillä vaunuilla on täällä kotonakin eteenpäin päästä :D Toisaalta myös elämäntyylimme on aika liikkuvaa, käymme paljon kyläilemässä ym (toki vaikea tietää miten tämä tulee vauvan jälkeen muuttumaan, mutta en usko että kotiinkaan jämähdämme), joten vaunut olisi myös tärkeä saada helposti mukaan. Isossa kaupungissa tai paikallisliikenteessä emme juuri liiku. Eli perus ruokakaupassa käyntiä, kyläilyä, satunnaisia kaupunkivisiittejä. Meillä on molemmilla isot autot, joten vaunujen koko ei sinänsä ole ongelma. Teleskooppi- ja heittoaisa on oltava.

Eli tukevat, isopyöräiset mutta näppärät ja kevyet vaunut olisi hakusessa. Ei halvimpia mutta ei kalliimpiakaan, Emmaljungan City crosseja sport-alustalla olen alustavasti katsellut.
 
Heips,

taitaa olla kaksien vaunujen paikka, sanoisin kokemuksesta... Emmaljungat on meilläkin, ja päivääkään ei olla kaduttu, mutta cross-mallissa crossia taitaa olla vain nimi... osta mitkä parhaalta tuntuu, ja sitten kun hiekkateitä (tai varsinkin maastoa) menet, niin hanki vaikka käytettynä jotkut isorenkaiset rattaat jotka oikeasti kulkee kevyesti.

Emmaljunga-suosituksia oli hauskasti ainakin täällä PikkuVanilja Blogi: Emmaljunga City Cross ja kannattaako ostaa vaaleat vaunut?

Ja isorattaisista oli keskustelua ainakin täällä http://kaksplus.fi/keskustelu/plussalaiset/mitas-nyt/2285525-burley-nordic-cab-vai-chariot/

Ja ihan hauskaa (mutta varoitus: kaupallista) juttua myös täällä: Chariot Cougar 1 lastenkuljetin - Muksumukaan.fi

Ja jos niin hulluksi tulet, että uusia hommaat vaikka käytettyjäkin saa, niin kannattaa Nordic cabbiin innostuessa käyä tsekkaamassa Kareisten pyöräkorjaamon paikka, guuggelista löytyy

Lyckaa mukaan, jos ostos ei ole vielä tehty!:)
 

Yhteistyössä