*

Vauvarokko kuvia
+ Vastaa ketjuun
Sivu(t) 1 / 2 12 ViimeinenViimeinen
Näytetään tulokset 1 - 25. Osumia 37

Ketju: Vauvarokko kuvia

 1. #1
  vieras
  Vierailija

  Vauvarokko kuvia

  Mistä löytys vauvarokosta kuvia tai jos jollakin on omia kuvia?

  Voiko vauvarokko lapsen kanssa käydä ulkona vai onko kuinka helposti tarttuvaa?Kauan pitää olla poissa ihmmisten ilmoilta?

  Vielä siis epävarmaa onko kyseistä rokkoa.

 2. #2
  MinäÄiti
  Vierailija
  Vauva rokko ei tartu lapsesta toiseen.

 3. #3
  MinäÄiti
  Vierailija
  http://www.sairaslapsi.com/frame.cfm/cms/id=524/sprog=4/grp=2/menu=1/

 4. #4
  MinäÄiti
  Vierailija
  http://www.poliklinikka.fi/?page=8921029&id=1348672
  tsude tykkäsi tästä.

 5. #5
  Vierailija
  Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja MinäÄiti
  Vauva rokko ei tartu lapsesta toiseen.
  No tarttuuhan se!


 6. #6
  vieras
  Vierailija
  Kyllä on erittäin tarttuva, mutta kauan sitä pitää kotosalla olla?

  Kuvia olis kiva nähdä niin tietäisi mitä odotella jos on tullaseen.

 7. #7
  Vierailija
  Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja vieras
  Kyllä on erittäin tarttuva, mutta kauan sitä pitää kotosalla olla?

  Kuvia olis kiva nähdä niin tietäisi mitä odotella jos on tullaseen.
  Varmaan joku 4 päivää. Meillä kyllä tuli ihottuma vasta neljäntenä päivänä. Se on semmosta punasta pientä pistettä/syheröä se näppy.


 8. #8
  Tässä on.. yritin etsiä mun pojan rokosta kuvia, mutta löytyi tämä ja ihan samalailla oli meidän pojalla vauvarokossa näppyjä.
  http://kaksplus.fi/keskustelu/t1037313

 9. #9
  herpes 6-viruksen aiheuttma tauti. Tarttuu todennäköisimin omilta vanhemmilta, tyypillisesti vauvaan mutta saattaa esiintyä kolmannelle ikävuodelle asti. Virusta esiintyy oireettomana ajoittain kaikilla. itämisaika 7-17 vrk . 3-5 vrk jälkeen kuume laskee ja pientä punapilkkuista ihottumaa tulee. Just luin lasten ja nuorten hoitotyön kasikirjasta..

 10. #10
  vieras
  Vierailija
  Eli tartuuko se nyt koko meidän perheestä muihin, vai pelkästään tuosta vauvarokkoa sairastavasta?

  Kaksi päivää oli korkea kuume ja tänään kuumeeton päivä, niskassa on vähän jostain pientä näppyä, mutta voi olla jotain muutakin.

 11. #11
  vieras
  Vierailija
  Lisää oisko kuvia?

 12. #12
  äiti
  Vierailija

  vauva rokko

  jos on sairastanut vesi rokon ja nyt epäillään vauva rokkoa onko se mahdollista koska minulle sanottiin että sitä ei voi sairastaa molempia

 13. #13
  Harmaana
  Vierailija
  Nostanpa tätä vanhaa ketjua. Meidän vähän alle 2 vee tytöllä ilmeisesti vauvarokko, ensin korkeahko kuume ti - ke, nyt lauantaina huomasin ihottumaa/näppylää, jota niskassa, selässä ja vatsassa. Vieläkö tämä on tarttuvassa vaiheessa?

 14. #14
  Harmaa
  Vierailija
  Up, tietäisikö joku?

 15. #15
  Sandra
  Vierailija

  vauvarokko

  rosela infantum e. exanthema subitum - elikkä kuvia vauvarokosta. Kuume 38-39,5 ca 3 päivaa, vauva on melkein 8 kk vanha.

  http://www.aijaa.com/v.php?i=3185363.jpg
 16. #16
  Sandra
  Vierailija
  http://www.aijaa.com/v.php?i=3185381.jpg

 17. #17
  Sandra
  Vierailija
  http://www.aijaa.com/v.php?i=3185372.jpg

 18. #18
  vieras
  Vierailija

  Kuinka pitkään vauvarokko tarttuu?

  Tuola sairaslapse-jutussa luki että on erittäin tarttuvaa mutta kuinka kauan se sitten on tarttuvaa?

 19. #19
  äippä
  Vierailija
  täällä podetaan tällähetkellä kyseistä rokkoa.
  itämisaika on 5-15 vuorokautta eli aika laaja.
  näppylä tai läiskä vaiheessa ei enää tartu.
  joku ihmetteli vesirokko-vauvarokko juttua... niin kyllä voi sairastaa molemmat, siis kokemuksella voin taata että näin on.

 20. #20
  murmeli
  Vierailija

  Itämisaika ja tartunta-aika ovat kaksi eri juttua

  Eli tartunta-aika on aika, jona viruksen kantaja tartuttaa ympäristössä oleviin virustaan ja itämisaika on aika jonka virus tarvitsee kantajassaan aktivoituakseen sairaudeksi. Eli virus tulee ihmiseeen ja alkaa lisääntyä hänessä ja kun sitten on riittävästi virus lisääntynyt, pullahtaa pintaan oireilevana sairautena. Eli siitä kun saa viruksen alkaa jo myös tavallaan mahdollisuus levittääkin sairautta, mutta harvemmin tarttuu tuossa alkuvaiheessa vielä, näin olen ymmärtänyt, koska virus on silloin vielä kantajassaan aika vähäisenä, mutta sitten, kun on sairautena päällä, niin tarttuu tod. helposti. Ohje on että hoitoon kun kuume on pois ja yksi lepopäivä, ynnä lapsen voinnin mukaan, eli ei voi kait olla enää tarttuvassa vaiheessa.

 21. #21
  murmeli
  Vierailija

  Herpes-viruksia tunnetaan 8, yksi aiheuttaa vauvarokon

  Huuliherpeksen aiheuttaja on herpes-viruksiin kuuluva herpes simplex 1 -virus. Ihmiselle infektioita aiheuttavia herpes-viruksia tunnetaan tällä hetkellä kahdeksan erilaista, joista esimerkiksi herpes simplex 2 -virus aiheuttaa sukuelinherpeksen ja herpes-virus 6 vauvarokon. Herpes-infektiot voivat kuitenkin tarttua myös ristiin, eli huuliherpes voi olla herpes simplex 2 -viruksen aiheuttama.

 22. #22
  murmeli
  Vierailija

  vauvarokossa ja vesirokossa eri herpes virukset

  Ihmiseen tarttuvia herpesviruksia tunnetaan 8 erilaista. Yksi niistä on varicella zoster-virus, joka aiheuttaa vesirokon ja vyöruusun.


 23. #23
  Äiti07
  Vierailija

  Juuri sairastettu

  Pojalla (1v9kk) oli juuri tuo vauvarokko. Kuume kesti tasan 3 vuorokautta, oli ilman lääkettä melko korkea (yli 39) ja lääkkeelläkin pysyi vain hetken alhaalla. Oli kuitenkin muuten aika hyväkuntoinen ja leikkivä. Kun kuume laski, muutaman tunnin päästä tuli juurikin yllä olevien kuvien kaltaiset näpyt selkään, niskaan ja mahaan. Lääkäri antoi diagnoosiksi vauvarokon. On siis eri asia kuin vesirokko. Tarttuu herkimmin 3-24 kk ikäisille lapsille ja juuri tuon kuumejakson aikana. Kun näpyt tulevat, ei enää tartu.

 24. #24
  äippä -04 ja -08
  Vierailija

  Meilläkin just sairastettu

  Meilläkin juuri sairastettiin kyseinen vauvarokko. Kuume kesti 3-4 päivää ja oli korkea 39, poika oli haluton syömään ruokaa vain vähän herkkusoseita ja vettä joi jonkun verran rintaa enemän. Aluksi luultiin että nuo hampaat tekee kovasti tuloa 4 hammasta kerralla ylös mut sit alkoi ilmestyä näppylöitä selkään ja mahaan. Käytin lääkärissä ja diagnoosi vauvarokko. Mietin tuossa ,että serkkupoika oli kylässä ja kun olivat lähdössä pois huomasin hänellä huulessa näpyn (herpes) liekkö siitä tarttunut?? siitä n.5 pvän jälkeen nousi kova kuume...

 25. #25
  pimpula
  Vierailija

  vauvarokko

  meillä ainaki tuli nyt vasta vauvarokko ja tyttö jo pian 3 elokuun lopussa oli suurimmillaan 39,9 astetta kuumetta ja oli syömättä ma-ke ja eilen söi vihdoin ja viimein... ja nyt tuli tänään noitä näppyjä oikein kunnolla.. eikö tää oo semmonen tauti että sen voi saada vaan kerran niinku vesirokot ja tommoset..?

Sivu(t) 1 / 2 12 ViimeinenViimeinen

Pikavastaus Pikavastaus

 • ELLIT.FI HOROSKOOPIT