*

Adenoviruksen oireet ja kesto
+ Vastaa ketjuun
Näytetään tulokset 1 - 4. Osumia 4

Ketju: Adenoviruksen oireet ja kesto

 1. #1
  kipeä
  Vierailija

  Adenoviruksen oireet ja kesto

  Mulla on kurkkukipua ollut jo melkein kaksi viikkoa. Heti samana päivänä kurkkukivun alkamisen kanssa alkoi silmätulehdusoireet. Kurkkukipuum määrättiin kurkkupastilleja sekä kipulääkettä koska bakteeritesti oli negatiivinen. Silmätulehdukseen sain siihen kuuluvat lääkkeet.

  Viikko tämän käynnin jälkeen silmätulehdusoireet uusivat ja kurkkukipu paheni niin ettei nukutuksi saanut. Lisäksi tuli ripulia sekä todella huono olo. Lääkärin tekemä bakteeritesti taas negatiivinen mutta kurkku punainen. Mononukleoosi -ja nieluviljely negatiivinen. Lääkäri mainitsi adenoviruksen kun ei muutakaan keksinyt.

  Kipulääkkeillä kurkkukipua saa lievitettyä. Tällä hetkellä nielu ei ole kipeä tehokkaan kipulääkkeen ansiosta mutta kurkussa tuntuu "pala" nieltäessä.

  Miten kauan tälläistä kestää? Onkohan kyse adenoviruksesta vai jostain muusta? Mikä tuo palantunne kurkussa on?

 2. #2
  ap
  Vierailija
  Piti vielä mainita että kuumetta ei ole koko kahden viikon aikana ollut ollenkaan!!!

 3. #3
  Siiri78
  Vierailija
  Meillä kuopuksella oli lievää ripulia 8vrk:tta. Lääkäri sanoi johtuvan Adenosta, tosin ilman mitään labrakokeita. Kuumetta ei ollut meidän muksullakaan ollenkaan, ei myöskään flunssaa.

 4. #4
  Hei sinä siellä!
  Vierailija
  Meillä on ollut koko perheessä jo parisen viikkoa sama tauti! Itse aloitin kurkkukivulla, joka muuttui pian yskäksi. Silmätulehdus tuli kaupan päälle. Ei kuumetta ja nyt on samainen pala kurkussa. Yskä on niin tiukka, että tuntuu, että tukehdun! Yhtenä iltana ripuli. Poskiontelotulehdus myös. Lapsilla lähinnä kurkkukipu, kuume ja kaamea yskä. Kävin lääkärissä, sain kuurin ja toivon, että alkaa helpottaa. HIrvein tauti pitkään aikaan!! Paranemisia!

Pikavastaus Pikavastaus

 • ELLIT.FI HOROSKOOPIT