*

mitä hyvää teette avokadosta???
+ Vastaa ketjuun
Näytetään tulokset 1 - 19. Osumia 19

Ketju: mitä hyvää teette avokadosta???

  1. #1
    ap
    Vierailija

    mitä hyvää teette avokadosta???

    ????

  2. #2
    Rukoilijasirkka
    Vierailija
    Mä syön patongin päällä kotijuuston kanssa.

  3. #3
    A shadieeyah
    Vierailija
    pirtelöä.
    puoli avocadoa,hunajaa ja 3dl maitoa ja tehosekkarilla sekaisin.

  4. #4
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja A shadieeyah
    pirtelöä.
    puoli avocadoa,hunajaa ja 3dl maitoa ja tehosekkarilla sekaisin.
    Nam, kuulostaa hyvältä

  5. #5
    Mä muussaan koko avokdon, puserran sekaan valkosipulinkynnen, tirautan vähän sitruunamehua, maustan chilillä ja syön lihapullien kanssa tai paahtoleivän päällä, dippaan kasviksia tms.

  6. #6
    A shadieeyah
    Vierailija
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja umbrella78
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja A shadieeyah
    pirtelöä.
    puoli avocadoa,hunajaa ja 3dl maitoa ja tehosekkarilla sekaisin.
    Nam, kuulostaa hyvältä
    on se..ja lemmenjuoma..no joo ainakin anopin kotimaassa plus ryyditettynä kourallisella pähkinöitä jos haluaa

  7. #7
    mä tykkään kun leikkaa avokadoa paloiksi ja laittaa sitruunapippuria pikkasen päälle

  8. #8
    halipupu
    Vierailija
    Mun äiti teki sellaista, että koversi avokadosta sisuksen pois ja soseutti, sekaan katkarapuja ja oliskohan ollu myös raejuustoa ja mausteeksi ainakin vähän aromisuolaa. Valmis avokado-katkarapusalaatti tarjoillaan sitten niistä tyhjiksi koverretuista avokadonkuorista. En enää muista ihan tarkasti reseptiä, mutta voin kyllä kysyä sen, koska haluaisin tehdä itsekin näitä vaikka viikonloippuna alkupalaksi.

  9. #9
    hyvien juustojen kanssa nam. laitan myös salaattiin. Muistan kun mun äiti teki 80 luvulla aina katkarapumössöllä täytettyjä avocadoja. Ne oli herkkuja, täytyykin tehdä joku päivä.

  10. #10
    Avokadoa laitan salaatteihin, leivän päälle viipaloituna, välillä ihan sellaisenaan tilkalla balsamviinietikkaa päällä Sisko tekee välillä meille guacamolea.

    Mistä te löydätte kypsiä avokadoja? Meillä ainoastaan kallis pieni lähikauppa myy kypsinä, muualla ovat kovia ja vihreitä...

  11. #11
    Rukoilijasirkka
    Vierailija
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja ninaTT
    Avokadoa laitan salaatteihin, leivän päälle viipaloituna, välillä ihan sellaisenaan tilkalla balsamviinietikkaa päällä Sisko tekee välillä meille guacamolea.

    Mistä te löydätte kypsiä avokadoja? Meillä ainoastaan kallis pieni lähikauppa myy kypsinä, muualla ovat kovia ja vihreitä...
    Pitää aina valikoida ja sit pitää keittiön pöydällä pari päivää. raakoja saa melkein joka paikasta kyllä. :/

  12. #12
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja ninaTT
    Avokadoa laitan salaatteihin, leivän päälle viipaloituna, välillä ihan sellaisenaan tilkalla balsamviinietikkaa päällä Sisko tekee välillä meille guacamolea.

    Mistä te löydätte kypsiä avokadoja? Meillä ainoastaan kallis pieni lähikauppa myy kypsinä, muualla ovat kovia ja vihreitä...
    aika koviahan ne on kaupasta kotiin kannettuna, täytyy aina ennakoida tuo avocadon himo

  13. #13
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja Rukoilijasirkka
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja ninaTT
    Avokadoa laitan salaatteihin, leivän päälle viipaloituna, välillä ihan sellaisenaan tilkalla balsamviinietikkaa päällä Sisko tekee välillä meille guacamolea.

    Mistä te löydätte kypsiä avokadoja? Meillä ainoastaan kallis pieni lähikauppa myy kypsinä, muualla ovat kovia ja vihreitä...
    Pitää aina valikoida ja sit pitää keittiön pöydällä pari päivää. raakoja saa melkein joka paikasta kyllä. :/
    Moni luulee, että avokadon kuuluu olla raikkaan vihreä (jotain lajiketta olen maistanu, joka oli vihreänä ok, mutta ne isot ei tod ole)

  14. #14
    A shadieeyah
    Vierailija
    vinkki minkä joskus joku kokki antoi ja sillä se on toiminu..tietty kuoren väri ruskeisempi ja kokeilee näppituntumalla..
    mutta siinä kapeammassa päässä on se ruskea nypylä niinku kannan jämä..
    sitä kun painaa alaspäin ja jos se joustaa tarpeeksi niin on kypsää.

  15. #15
    .
    Vierailija
    syön lusikalla sellaisenaan

  16. #16
    "vierailija"
    Vierailija

    en muista

    en muista nyt miten söin avokadoni, mutta rakkaani kanssa sen kuitenkin söin, vai oliko se joku muu nainen. rakas se kuitenkin oli, sillä rakastan naisia, mutta en muista kuka nainen se oli.taisi olla naapuri, tai sitten se oli joku muu. voi olla että se oli jostain toisesta kaupungista. mutta nainen kuitenkin. ja rakas minulle. en oikein muista.
    terveisin demsntikko vai mikä se oli. en muista.

  17. #17
    Yök!
    Vierailija
    Ei avokadosta saa tehtyä yhtään mitään hyvää

  18. #18
    "Nam"
    Vierailija
    Hapankorpun päällä käytän levitteenä

  19. #19
    pakko kertoa
    Vierailija
    Ihan pakko kehua, että avokadoa kun muussaa ja maustaa valkosipulilla, sipulilla, tirauksella sitruunaa ja lisäksi sipulikeittoaineksia eli sitä mausteseosta niin avot!! Aivan ihanaa ja siihen sit dippailen milloin mitäkin tai syön ihan sellaisenaan. Katkarapujen kanssa myös hyvää. Suosittelen ja sipulikeittoaineksia laittaa vain sen verran kuin itse haluaa

Pikavastaus Pikavastaus