Mistä nettikaupoista ootte ostellu joululahjoja? Ja missä olis edulliset postikulut?

  • Viestiketjun aloittaja auttakee
  • Ensimmäinen viesti
auttakee
Elikkäs mistä kaikkialta ootte nyt netistä ostellu joululahjoja/tuutte ostamaan? Ja paljonko niissä on ollu pk:t?
Olis kiva tilailla monesta paikkaa, mutta kun joissakin on pk:t 8,50?, tilasit mitä hyvänsä, niin ei viittis kovin monesta paikkaa tilata..
 
täältä -->
http://www.hoplaa.fi

Tilasin lapsilleni, kummi-lapsille, isovanhemmille, lasten kummeille ja itselle joululahjoja. Löytyi lastenvaatteita, sisustustavaraa, pelejä, leluja..
Ja postarit on aina 2,90?, tilasit mitä ja miten paljon tahansa. :)
 
Vekkulilla on normipostarit alle 40 euron tilauksiin, joka tulee täyteen kyllä erittäin helposti. Lisäksi jos valitsee ennakkolaskun tai klarnan myöntämän laskun, niin voidaan postikulut tarkistaa (ja mahdollisesti laittaa tulemaan halvemmilla postareilla, jos tuote tulee halvemmalla).
 
nämätulimieleen
tän kuun aikana kun tilaa niin kerkee noi dx.com tilaukset hyvin,joulukuun alussa ei kyllä enää kerkee!
ilmaiset on postikulut.
kaalimadolla taisi olla joku ale?
 
stiole
Ebaysta tilasin aika paljon mutta siellä on monessa free shipping-tuotteessa toimitus jo yli joulun eli ei ehdi enää. Kotimaisissa verkkokaupoissa kyttään tarjousta että toimitus olisi ilmainen (niitä ollut tässä syksyn aikana mm seppälässä, netanttilassa, discshopilla..) ja tilaan silloin. Toinen vaihtoehto on etsiä kauppa josta tilaa paljon tavaraa, silloin postikulut ei siinä enää tunnu jos tilauksen arvo on muutenkin iso.
 
noh.
Älkää enää hyvät ihmiset Kiinasta alkako tilaamaan! Ei taatusti ehdi jouluksi perille! Siellä on muutenkin postitusaika yleensä Suomeen 3-6 viikkoa, jouluaikana pidempi. Kannattaa eBayssakin katsoa jos ostelee, että ei Kiinasta. Muuten kerkiää muualtakin maailmaa tulemaan, esim. Jenkeistä ja Intiasta sekä Thaimaasta tulee paketit aika nopeesti.
 

Yhteistyössä