*

passihakemus
+ Vastaa ketjuun
Näytetään tulokset 1 - 8. Osumia 8

Ketju: passihakemus

 1. #1
  passi
  Vierailija

  passihakemus

  kauanko kestää passin saaminen? alettiin suunnitteleen äkkilähtöreissua elokuun lopulle mut lapset tarttis passit. ehtiskö passit tulla jos tänään jo veis hakemukset. Poliisin sivuilla kyllä lukee että n. 2viikkoa ois aika mutta nyt on kuitenkin kesä niin pitääkö tuo paikkansa. ei viittis ottaa riskiä et maksaa jo matkan ja sit ei päästäkään lähteen kun ei passit ehtinytkään tulla.

 2. #2
  ..
  Vierailija
  Jos hoidatte nyt heti, niin ehtivät kyllä elokuun loppuun mennessä.

 3. #3
  passi
  Vierailija
  millasia aikoja teillä on mennyt passihakemuksissa? 15pv elokuuta pitäs passit saada kun sillon lähdetään jo kotipaikkakunnalta pois...ulkomaille viikkoa myöhemmin.

 4. #4
  hk
  Vierailija
  mä sain mun passin viikossa!

 5. #5
  höh
  Vierailija
  Viikossa saa passin. Eli jos esim. maanantaina menee tekemään tilauksen, niin yleensä perjantaina voi jo noutaa valmiin passin.

 6. #6
  Reilu viikko meni meillä passeissa, viime viikolla hain.

 7. #7
  mää vaan
  Vierailija
  meille luvattiin passi viikossa, sit siin oli käyny joku sekaannus ja kaikki tiedot ei ollu lähteny eteenpäin, soittivat kotiin ja kysyivät että onko kuin kiireellinen vai haittaako muutaman päivän viivästyminen. meitä ei haitannu ku haettiin passia hyvissä ajoin ennen matkaa. jos olisi tarvittu passi aiemmin niin olisivat jotenkin kiirehtineet hakua.

 8. #8
  passi
  Vierailija
  kiitos vastauksista! me päästään kuin päästäänkin reissuun

Pikavastaus Pikavastaus

 • ELLIT.FI HOROSKOOPIT