Arkea maahanmuuttajan naapurina :)

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Ristituulessa maahanmuuttajien kanssa

Vantaan Sanomien lehtijuttu 6.10. 2010 "Maahanmuuttajien kotoutumisessa painotetaan kielenopetusta" kolahti ikävästi perheemme kohdalle. Sisäministerin virkamies Meri-Sisko Eskola julistaa ko. artikkelissa mm. seuraavaa:

"Maahanmuuttajien kotoutumisessa painotetaan myös sitä, että jokainen maassamme asuva tuntisi suomalaisessa yhteiskunnassa kaikkia yhdenmukaisesti koskettavat oikeudet ja velvollisuudet".

"Suomalaiseen elämäntapaan kuuluvien tapojen ja käytännön oppimisessa on keskeistä yhdessä toimiminen kantaväestön kanssa. Maahanmuuttajien ja kantaväestön arkipäivän kontaktit ovat tehokas keino ehkäistä ennakkoluulojen kärjistymistä ristiriidoiksi".

Vai niin, Meri-Sisko Eskola! Olemme saaneet kokea edellisen kantapään kautta. Perheeni asuu Vantaalla muutaman vuoden vanhassa rivitaloyhtiössä pientaloalueella. Naapuuriimme muutti alkusyksystä maahanmuuttajaperhe vuokralle lähes 150 neliön omistusasuntoihin.

Valitettavasti kävi heti ilmi, että maahanmuuttajat eivät olleet koskaan asuneet omistusasunnoissa - ainakaan käyttäytymisestä päätellen. Sanonta "maassa maan tavalla" ei toteutunut.

Yritimme olla ystävällisiä heti alusta alkaen vuokralaisille. Kävin laittamassa maahanmuuttajille, uusille naapureilleni lämmöt päälle heidän asuntoonsa ja opastin koneellisen ilmanvaihdon saloihin sekä näytin muitakin käytännön pikkuasioita. Asunnon omistaja kun ei ollut vaivautunut asiaan. Vaimoni jutteli pihalla uuden naapurirouvan kanssa ja kyseli, mitä he ylipäätään tekevät työkseen, koska heillä on mahdollisuus näinkin mukavaan asumisen tasoon.

Villit lapset saivat tehdä naapurissamme äänestä päätellen mitä tahansa. Taulut tippuivat, lapseni heräsivät yöllä milloin naapurin metelöintiin, mehupurkit lentelivät tielle, parkkialueen reunalle kusta luritettiin isän hyväksynnällä, polkupyörillä "keulittiin" autojen läheisyydessä, yhtiön roskikset tukittiin pahveilla, pyörillä ajettiin päivittäin hurjaa vauhtia yhtiön nurmialueen kautta, maahanmuuttajien sukulaiset huusivat vaimolleni "painu sisälle akka", ruohonleikkuria ei putsattu vaikka kädestä pitäen herraa opastettiin vain paria viikkoa aiemmin ko. asiaan.

Me huomautuimme naapureillemme, maahanmuuttajille edellä mainituista asumisen säännöistä. Öinen metelöinti kuitenkin jatkui ja lapseni heräilivät myös kouluaamuina. Kolmannella kerralla heille piti sanoa kovasti, että tästä eteenpäin, kun metelöintiä tapahtuu yöaikaan, kutsumme välittömästi poliisin ja viemme asian yhtiön hallitukselle, joka antaa tarvittaessa virallisen varoituksen.

Mitä sitten tapahtui? Arvaatteko? Enpä usko.

Postilaatikkoomme kolahti asianajajan uhkauskirje, jossa meitä syytettiin seuraavilla väitteillä:

- Olemme jatkuvasti uhkailleet ja häirinnöinneet (maahanmuuttajaperhettä) mm. heidän lapsia.

- Olemme huutamalla ja poliisilla uhkaamalla kieltänyt lapsillta polkupyörällä ajamisen pihasta.

- Olemme kieltäneet vuokralaisilta kulkemisen rivitalon päädystä sekä kieltäneet vieraiden käynnin asunnossa.

- Koputamme melkein joka ilta maahanmuuttajien asunnon seinään. Väitämme, että asunnossa pidetään metelöintiä, vaikka tälläistä ei ole tapahtunut.

- Olemme vaatinut vuokralaisia kertomaan heidän yksityisasioistaan.

Aika hyvin maahanmuuttajat ovat näköjään koulutettu pitämään (valheellisista) oikeuksistaan kiinni. Tämäkö toiminta on sisäministeriön virkamiehen sanoja lainatakseni "tehokasta sopeuttamista" kantaväestöön ja tälläkö ehkäistään ennakkoluuloja kärjistymästä ristiriidoiksi?

Älkää meistä välittäkö suomalaiset, sillä perheeni on pakko muuttaa pois maahanmuuttajien jaloista. Anteeksi, että ahkerat keskiluokkaiset ja kunnolliset Suomen kansalaiset ovat vielä olemassa.

Antaa Vantaan kaupungin kustantaa naapureitteni kaikki asumiskulut a:sta ö:hön. Autetaan jatkossakin maahanmuuttajia koutumisessa. Onneksi EU:n ulkopuolelta tulevat maahanmuuttajat pääsevät Suomeen kaikkein helpoiten Euroopassa. Mukavaa syksyä tasavallan päättäjille, vaaleissa tavataan!
 
hr
Olisi kiintoisaa tosiaan kuulla myös vastapuolen versio kertomastasi. En tietenkään tarkoita sitä etteikö sanomasi asiat olisi totta, vaan joskus ongelmia on enempi siinä, että ymmärtävätkö osapuolet oikeasti toisiaan vai ei. Ja ilmeisesti teidän välillenne sitä ymmärrystä ei ole syntynyt. Ja kun ei ymmärrä, niin tulee väärinymmärryksiä.
 
"vieras"
Olisi kiintoisaa tosiaan kuulla myös vastapuolen versio kertomastasi. En tietenkään tarkoita sitä etteikö sanomasi asiat olisi totta, vaan joskus ongelmia on enempi siinä, että ymmärtävätkö osapuolet oikeasti toisiaan vai ei. Ja ilmeisesti teidän välillenne sitä ymmärrystä ei ole syntynyt. Ja kun ei ymmärrä, niin tulee väärinymmärryksiä.
Samaa mieltä. Ainakaan mamun vika se ei voi olla.
 
"joo"
No, olen todennut töissä, että ne vaan on oikeasti älyllisesti vajaavaisempia kuin suomalaiset. Eivät tunne selkeitä merkkejä, symboleita, eikä myöskään ymmärrä suomalaisille tuttua koskemattomuutta.

Kyllä pitäsin aikamoista metakkaa jos omistusasuntoni naapuriin muuttaisi joku mamu perhe ja aiheuttaisi häiriötä...en kyllä ystävällisesti sanoisi, vaan soittaisin aina vaan poliisin paikalle. Kyllä asioille voi tehdä jotain jos osaa oikeasta narusta vetää.

Vai pitäisikö näitä sitten kouluttaa nurkantakana, kun ei ystävällinen neuvominen ja opastus auta ja HE eivät YMMÄRRÄ että heiden tulee SOPEUTUA kulttuurimme, eikä toisin päin.

AP. Naapurit kasaana ja asiat tiskiin. Kyllä Vantaa järjestää mamuille uuden kodin. Ja kuinka helkkarissa on varaa sellaseen asuntoon kun kaksi työssä käyvää aikuista ja kolme lasta joutuu asumaan jopa kolmiossa, jos ei ole varaa reilusti yli tonnia maksaa. Ai niin, se perhe maksaakin veroja, omat elämiskulut ja asumistuenmukaan ei saa asumistukea.. On aika paljon aloja, missä ihan suomalaiset tekee töitä, joista maksetaan 10e pintaan tuntipalkkaa...
 
kyllästynyt.
täällä kans naapurissa on näitä mamuja ja vähän samanlaista menoa. tosin kerrostalo kyseessä ja vuokralla vielä. eiköhän kohta häädön saavat, vai syyttävätköhän meitä valitustentekijöitä rasisteiksi ja me joudumme lähtemään.

viime yönä tuttu heppu taas hiippaili autojen luona. katseli autojen sisälle. pitänee hommata se varashälytin.

minä äänestän ainakin persuja vaaleissa.
 
Meidän yksi tuttukin joutui perheineen muuttamaan kun naapurin maahanmuuttajat vähän "sopeutui" yhteiskuntaan. Yöt metelöitiin ja rellestettiin ihan miten haluttiin eikä valitukset auttaneet mitään, hyssyteltiin vain. Kyllä siinä vähän asenteet kärjistyy kun kukaan ei puutu ja ei sääntöjä tarvitse mamujen noudattaan
 
"vieras"
Helsingin asematunneli aiotaan remontoida
Torstai 7.10.2010 klo 18.50

Helsingin asematunneli aiotaan remontoida lämpimäksi sisätilaksi.



Asematunnelin remontti aiotaan aloittaa ensi vuonna. (ESA PYYSALO)
Samalla asematunneliin tulee lisää liiketilaa.

Kaupunkisuunnittelulautakunta päätti torstaina puoltaa kaupunginhallitukselle remonttia koskevan asemakaavan muutosehdotuksen hyväksymistä.

Remontti aiotaan aloittaa ensi vuonna. Asematunnelin kulkureitit muutetaan remontissa selkeämmiksi. Kaksi nykyistä käytävää Rautatieasemalta Makkarataloon yhdistetään yhdeksi leveäksi kulkuväyläksi.

Samalla poistuu kaksi porraskuilua Kaivokadulle, sillä Makkaratalon sisällä on tehty ne korvaavat kulkureitit. Lisäksi liiketilat järjestellään uudelleen.

Asematunnelin kunnostus liittyy Makkaratalon remonttiin, joka valmistuu 2012-2013.

STT
 
Taas sarjaraiskaajamamu
Raiskauksesta ja niiden yrityksistä epäilty vangittiin Espoossa
7.10.2010 17:27
A A STT

Käräjäoikeus vangitsi torstaina miehen, jonka epäillään hyökänneen usean naisen kimppuun Espoossa.

Vuonna 1973 syntynyttä ulkomaalaistaustaista miestä epäillään raiskauksesta ja kahdesta raiskauksen yrityksestä. Vangitsemisen perusteena olivat kahdesta vaihtoehdosta vankemmat eli todennäköiset syyt.


Rikosten epäillään tapahtuneen yöaikaan, kun naiset ovat poistuneet bussista Mankkaan ja Kilon alueilla.
 
Meidän pihapiirissä ei ole mamuista haittaa. Ainoat ärsykkeet ovat ihan kantasuomalaisia, mm. kaksi nuorta neitosta jotka ei osaa olla hiljaa.

Toisaalta taas, meiltä puuttuu somalit ja arabiperheet...täällä on virolaisia ja venäläisiä, sekä yksi kiltti turkkilainen :xmas:. En ihan helpolla muutaisi esimerkiksi kerrostaloon, jossa suuri osa asukaista on somalialaisia tai arabeja. Tai romaneja, vaikka he eivät mamuja olekaan, mutta silti. Enkä oo rasisti, mutta kuitenkin...ei sitä menoa kukaan kestäisi. Ainakaan sen perusteella, mitä olen nähnyt ja kuullut ko. kaltaisista asuintaloista.
 
"vieras"
Eräs maahanmuuttaja sai oikein oikeusavustajan itseleen ja yhdessä keräsivät kaikkia faktoja mistä tämä nainen voi nostaa oikeusjuttuja työnantajastaan.

Eu tukea nauttiva avustaja sai siis palkkaa vain jos opastettavat saavat oikeusjutun aikaiseksi.

Näin asia ainakin minulle kerrottiin.
 
yäk:$
meidän pihapiirissä ei ole mamuista haittaa. Ainoat ärsykkeet ovat ihan kantasuomalaisia, mm. Kaksi nuorta neitosta jotka ei osaa olla hiljaa.

Toisaalta taas, meiltä puuttuu somalit ja arabiperheet...täällä on virolaisia ja venäläisiä, sekä yksi kiltti turkkilainen :xmas:. En ihan helpolla muutaisi esimerkiksi kerrostaloon, jossa suuri osa asukaista on somalialaisia tai arabeja. Tai romaneja, vaikka he eivät mamuja olekaan, mutta silti. Enkä oo rasisti, mutta kuitenkin...ei sitä menoa kukaan kestäisi. Ainakaan sen perusteella, mitä olen nähnyt ja kuullut ko. Kaltaisista asuintaloista.
rasisti!!!!!!!!!!!!!
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";22190984]Somaleista ei oo Suomelle mitään hyötyä![/QUOTE]

Somaleista ei ole hyötyä Suomelle, mutta jotkut ihmiset, yhdistykset ja yritykset hyötyvät somaleista. Koko lystin maksaa suomlainen veronmaksaja veroina ja asumisviihtyvyyden sekä turvallisuuden huonontumisena.
 
"suomalainen"
no me ainakin asutaan kaupungin kerrostalossa ja naapurissa asuu mukava somaliperhe. Heidän lapset on paljon kohteliaampia ja hyvätapaisempia kun kantaväestön lapset tällä alueella. Lapsetkin tervehtivät aina iloisesti, availevat ovet jos satun samaan aikaan vaikka rattaiden kanssa kulkemaan. olispa kaikki suomalaisnaapureidenkin lapset noin hyvin kasvatettuja. Yläkerrasta puolestaan kuuluu miten suomalainen äiti karjuu ja kiroilee lapsilleen...
 
Meidän pihapiirissä ei ole mamuista haittaa. Ainoat ärsykkeet ovat ihan kantasuomalaisia, mm. kaksi nuorta neitosta jotka ei osaa olla hiljaa.

Toisaalta taas, meiltä puuttuu somalit ja arabiperheet...täällä on virolaisia ja venäläisiä, sekä yksi kiltti turkkilainen :xmas:. En ihan helpolla muutaisi esimerkiksi kerrostaloon, jossa suuri osa asukaista on somalialaisia tai arabeja. Tai romaneja, vaikka he eivät mamuja olekaan, mutta silti. Enkä oo rasisti, mutta kuitenkin...ei sitä menoa kukaan kestäisi. Ainakaan sen perusteella, mitä olen nähnyt ja kuullut ko. kaltaisista asuintaloista.
Meidän talosta löytyy melkolailla kansalaisuuksia, myös afrikan maista tulleita, ja ainoat jotka harrastavat järjestelmällistä häirintää ovat nämä ilmeisen häiriintyneet suomalaistenavat...
en ole rasisti, mutta kuitenkin joskus tuntuu, että finskeille hermoni menetin...|O:xmas:
 
[QUOTE="suomalainen";22191063]no me ainakin asutaan kaupungin kerrostalossa ja naapurissa asuu mukava somaliperhe. Heidän lapset on paljon kohteliaampia ja hyvätapaisempia kun kantaväestön lapset tällä alueella. Lapsetkin tervehtivät aina iloisesti, availevat ovet jos satun samaan aikaan vaikka rattaiden kanssa kulkemaan. olispa kaikki suomalaisnaapureidenkin lapset noin hyvin kasvatettuja. Yläkerrasta puolestaan kuuluu miten suomalainen äiti karjuu ja kiroilee lapsilleen...[/QUOTE]

Ihan kuin asuttais samassa talossa...:D
 
"vieras"
[QUOTE="suomalainen";22191063]no me ainakin asutaan kaupungin kerrostalossa ja naapurissa asuu mukava somaliperhe. Heidän lapset on paljon kohteliaampia ja hyvätapaisempia kun kantaväestön lapset tällä alueella. Lapsetkin tervehtivät aina iloisesti, availevat ovet jos satun samaan aikaan vaikka rattaiden kanssa kulkemaan. olispa kaikki suomalaisnaapureidenkin lapset noin hyvin kasvatettuja. Yläkerrasta puolestaan kuuluu miten suomalainen äiti karjuu ja kiroilee lapsilleen...[/QUOTE]

Taitaa kuulua vähemmistöön!
 
huhhuhh
Miksi ulkomaalaisia raiskaajia ja ryöstäjiä ei karkoteta?

http://www.youtube.com/watch?v=GwogfoXnbYY&playnext=1&videos=jdZnrh70w14&feature=mfu_in_order

Tilastot kertovat: raiskaaja on usein ulkomaalainen. 1/2

http://www.youtube.com/watch?v=VBihvh_UhnU&feature=related

Tilastot kertovat: raiskaaja on usein ulkomaalainen. 2/2

http://www.youtube.com/watch?v=cByJQ0kuxxc&feature=related

Ulkomaalaiset korostuvat seksirikostilastoissa

http://www.youtube.com/watch?v=E1mCR_f4rtA&playnext=1&videos=G54KQSPsiY4&feature=mfu_in_order

Ulkomaalaistaustaisten rikokset Suomessa - ongelma kasvaa.

http://www.youtube.com/watch?v=Q9ksQCR_X_c&playnext=1&videos=a59r_IpBWjY&feature=mfu_in_order

1/2 Uskalletaanko meillä puhua maahanmuuttajiin

http://www.youtube.com/watch?v=7X7t9A8ojfk&playnext=1&videos=xN7jVQMLuyk&feature=mfu_in_order

2/2 Uskalletaanko meillä puhua maahanmuuttajiin

http://www.youtube.com/watch?v=bTGp23YKLPs&feature=related

Rosengård

http://www.youtube.com/watch?v=QwwAMWs89IU&playnext=1&videos=aMBOGxjkdrc&feature=mfu_in_order

Oulussa raiskaukset kuohuttavat

http://www.youtube.com/watch?v=6MSeL-sMLeI&playnext=1&videos=Ic7WxNC5Hb0&feature=mfu_in_order


näitä on netti täynnä!

hyvät ihmiset, miettikää asioita, miettikää,miettikää,miettikää... haluatteko että lapsenne ja lapsenlapsenne elää tämmöisessä yhteiskunnassa? tulevaisuudessa tämä vain pahenee ja räjähtää käsiin. näin on käynyt jo ruotsissa. minä en halua että lapseni joutuvat elämään jatkuvassa pelossa, milloin raiskataan, milloin silvotaan, milloin kivitetään hengiltä. en voi ymmärtää niitä suomalaisia äitejä ja isiä jotka kattovat sinisin silmin tätä touhua ja uskovat ettei mitään ongelmaa ole. en sitte ollenkaan.
 
"vieras"
Alkuperäinen kirjoittaja "suomalainen"
no me ainakin asutaan kaupungin kerrostalossa ja naapurissa asuu mukava somaliperhe. Heidän lapset on paljon kohteliaampia ja hyvätapaisempia kun kantaväestön lapset tällä alueella. Lapsetkin tervehtivät aina iloisesti, availevat ovet jos satun samaan aikaan vaikka rattaiden kanssa kulkemaan. olispa kaikki suomalaisnaapureidenkin lapset noin hyvin kasvatettuja. Yläkerrasta puolestaan kuuluu miten suomalainen äiti karjuu ja kiroilee lapsilleen...Ihan kuin asuttais samassa talossa...

Unohditte mainita sen juopon suomalaisen miehen ;)
 
"vieras"
Miksi ulkomaalaisia raiskaajia ja ryöstäjiä ei karkoteta?

YouTube - Miksi ulkomaalaisia raiskaajia ja ryöstäjiä ei karkoteta?

Tilastot kertovat: raiskaaja on usein ulkomaalainen. 1/2

YouTube - Tilastot kertovat: raiskaaja on usein ulkomaalainen. 1/2

Tilastot kertovat: raiskaaja on usein ulkomaalainen. 2/2

YouTube - Tilastot kertovat: raiskaaja on usein ulkomaalainen. 2/2

Ulkomaalaiset korostuvat seksirikostilastoissa

YouTube - Ulkomaalaiset korostuvat seksirikostilastoissa

Ulkomaalaistaustaisten rikokset Suomessa - ongelma kasvaa.

YouTube - Ulkomaalaistaustaisten rikokset Suomessa - ongelma kasvaa.

1/2 Uskalletaanko meillä puhua maahanmuuttajiin

YouTube - 1/2 Uskalletaanko meillä puhua maahanmuuttajiin

2/2 Uskalletaanko meillä puhua maahanmuuttajiin

YouTube - 2/2 Uskalletaanko meillä puhua maahanmuuttajiin

Rosengård

YouTube - Rosengård

Oulussa raiskaukset kuohuttavat

YouTube - Oulussa raiskaukset kuohuttavat


näitä on netti täynnä!

hyvät ihmiset, miettikää asioita, miettikää,miettikää,miettikää... haluatteko että lapsenne ja lapsenlapsenne elää tämmöisessä yhteiskunnassa? tulevaisuudessa tämä vain pahenee ja räjähtää käsiin. näin on käynyt jo ruotsissa. minä en halua että lapseni joutuvat elämään jatkuvassa pelossa, milloin raiskataan, milloin silvotaan, milloin kivitetään hengiltä. en voi ymmärtää niitä suomalaisia äitejä ja isiä jotka kattovat sinisin silmin tätä touhua ja uskovat ettei mitään ongelmaa ole. en sitte ollenkaan.
Iso peesi tähän! Kohta täällä joku tulee selittämään,että kyllä ne Suomalaisetkin raiskaa,mutta jos täällä asuu vähemmistö ulkomaalaisia ja silti prosentuaalisesti he tekevät lukumääräänsä nähden enemmän raiskauksia,mutta otetaan vaan lisää. Kannattaa todellakin mennä katsomaan Ruotsin erääseen kaupungin osaan mitä se meininki siellä on.
 
"vieras"
"hyvät ihmiset, miettikää asioita, miettikää,miettikää,miettikää... haluatteko että lapsenne ja lapsenlapsenne elää tämmöisessä yhteiskunnassa? tulevaisuudessa tämä vain pahenee ja räjähtää käsiin. näin on käynyt jo ruotsissa. minä en halua että lapseni joutuvat elämään jatkuvassa pelossa, milloin raiskataan, milloin silvotaan, milloin kivitetään hengiltä. en voi ymmärtää niitä suomalaisia äitejä ja isiä jotka kattovat sinisin silmin tätä touhua ja uskovat ettei mitään ongelmaa ole. en sitte ollenkaan. "

Sanos muuta. Vielä on hetki aikaa vaikuttaa asioihin, ennen kuin on liian myöhäistä ja Suomi sekä koko Eurooppa mamuttuu/islamisoituu. Eduskuntavaaleissa 17042011 kannattaa äänestää oikein eli perussuomalaisia jos haluamme estää eurooppalaisen kulttuurin ja arvojen tuhoutumisen.
 
"äiti 44v"
Olisi kiintoisaa tosiaan kuulla myös vastapuolen versio kertomastasi. En tietenkään tarkoita sitä etteikö sanomasi asiat olisi totta, vaan joskus ongelmia on enempi siinä, että ymmärtävätkö osapuolet oikeasti toisiaan vai ei. Ja ilmeisesti teidän välillenne sitä ymmärrystä ei ole syntynyt. Ja kun ei ymmärrä, niin tulee väärinymmärryksiä.
Tässä siitä oiva esimerkki. "Ei ymmärrä"... ja muuta tuubaa.

Kuinka saatanan tyhmiä nuo mamut ovat jos eivät käsitä kun sanotaan että yöllä ei metelöidä.

Vaaleissa todellakin tavataan ja jos ei vaalitulos asioihin vaikuta niin vielä lähivuosina suomalainen tulee kohtaamaan maahanmuuttajarasistin jollain toisellakin tavalla.
 
"äiti 44v"
[QUOTE="suomalainen";22191063]no me ainakin asutaan kaupungin kerrostalossa ja naapurissa asuu mukava somaliperhe. Heidän lapset on paljon kohteliaampia ja hyvätapaisempia kun kantaväestön lapset tällä alueella. Lapsetkin tervehtivät aina iloisesti, availevat ovet jos satun samaan aikaan vaikka rattaiden kanssa kulkemaan. olispa kaikki suomalaisnaapureidenkin lapset noin hyvin kasvatettuja. Yläkerrasta puolestaan kuuluu miten suomalainen äiti karjuu ja kiroilee lapsilleen...[/QUOTE]

Onhan noita poikkeuksia kaikissa ihmisryhmissä ja kansallisuuksissa. Ellei tuo juttusi sitten ollut pelkkä tähän tilanteeseen keksitty valhe jonka tarkoitus on tukea sinun toiveajatteluasi ja uskotella meille muille että joku somalirasisti on opettanut lapsensa kunnioittamaan vääräuskoisia. Enpä ole ennen tuollaisesta kuullutkaan. Eikä tuota koraanikaan tuo tuonsorttista käytöstä vaan kieltää vääräuskoisen kanssa kaveeraamisen ettei vain muslimi samaistuisi vääräuskoisiin.
 
"vieras"
[QUOTE="äiti 44v";22191293]Onhan noita poikkeuksia kaikissa ihmisryhmissä ja kansallisuuksissa. Ellei tuo juttusi sitten ollut pelkkä tähän tilanteeseen keksitty valhe jonka tarkoitus on tukea sinun toiveajatteluasi ja uskotella meille muille että joku somalirasisti on opettanut lapsensa kunnioittamaan vääräuskoisia. Enpä ole ennen tuollaisesta kuullutkaan. Eikä tuota koraanikaan tuo tuonsorttista käytöstä vaan kieltää vääräuskoisen kanssa kaveeraamisen ettei vain muslimi samaistuisi vääräuskoisiin.[/QUOTE]

Äiti puhuu asiaa.
 

Yhteistyössä