Käyttäisitkö mikroa joka....

... olis ruokaa sulattaessa sytyttäny sen ruoan tuleen? :D

Kävi siis näin että lämmitin vauvan lihasosetta mikrossa, tai siis sulatin, ja alko hirveä ritinä ja purkista löi lieskat :xmas: Mikro kiinni ja ovi auki, ei ollu tulta ennää eikä savuakkaan, ei edes käryä. Mikro näyttää normaalilta sisältäpäin, ei mustumista tms...

Mies nimittäin epäili että tuo palamaan syttyminen johtuis siitä että sitä ruokaa oli niin vähän siinä purkissa ja se sulasi nopsaa/kuivahti.
 
[QUOTE="vieras";22399965]Missä purkissa lämmitit ruokaa? Et lautasella?[/QUOTE]

Pilttipurkissa. Oli jäässä niin en voinu siirtää lautaselle ja koska olen kärsimätön en jaksanu alkaa veen alla sulattaan sitä irti purkista. Meijän kotimikro on niin laiska paska että sillä saa lämmitellä ihan kaikkea tupla-ajan normaaliin verrattuna, en sitte ossaa käyttää vissin tuommosta tavallista (ei olla kotona vaan mökillä)...
 
känkkäränkkä
Kyllä meilläkin joskus jotkut ruuat käryää mikrossa ja just sulattaessa nähny lieskan, olettaisin että ruoka on toisin paikoin niin kuivaa että siksi roihahtaa ja eka kerralla pelästyin.
Mutta normaalisti tuo tuntuu toimivan.
Ja siis meillä on keskimmäinen muksu jo kaksi mikroa hajottanut, eka kerralla laittoi lusikan ja toisella kertaa ei mikro ehtinyt kuin hetken pyöriä tyhjänä ja siihen levis.
 
Okei, eli uskallan testata vaikka vesimukilla :D Ei tosiaan mittään näkyviä vaurioita tullu ja oli päällä sekunti kera lieskojen ko ehin jo räpätä kiinni... Pahin mitä voi tapahtua on varmaan se että sulake pamahtaa? :D Mies meinas että tuo keittiön töpseli missä tuo mikro on, on jonku vikavirtasuojan takana tms nii kuulema se simahtaa siihen paikkaan jos mennee oikosulkuun.
 

Yhteistyössä