mitäs tästä sanotte.

en nyt väitä mitään suuntaan tai toiseen, mutta tämmönen tuli vastaan.

"Holokaustia ei saa tutkia taikka objektiivsesti tulkita, ilman juutalaisen instanssin virallista lupaa. Vaikka olisit kuinka tunnettu historioitsija. Myös kaikenlainen arvostelu ja puolittainenkin kiistäminen on lailla kielletty. Miksi?
Jos totuus, ilman puolueetonta tutkimista on niin ilmiselvä, miksi sen tutkiminen kielletään?"
 
"emppu"
Siis Simon Wieenthalin arkistot on kyllä ihan kaikkien nähtävillä joka vain haluaa. Arkisto todella laaja.
Ainut joka ei kaikkia arkistoja suostu antamaan on Saksa. Gestapon arkistoja ei siis kaikkia voi saada edelleenkään. Luulen, että siellä on sellaista tavaraa mitä ei välttämättä me kestetä. Joten minunkin puolestani ne paperit saavat vielä siellä lukkojen takana ollakkin.
Ja miksi se pitäisi kieltää? Kyllähän Stalinin, Maon tekemiset hyväksytään kuten myös Jugoslavian ja Ruandan tapahtumat ja monet monet muut kansanmurhat, mutta miksi vain Hitlerin holokausti täytyisi pakollakin todistaa humpuukiksi ja juutalaisten propagandaksi? Siksikö, että ihminen voi vajota niin alas, että käyttävät kaikki voimansa muiden ihmisten järjestelmälliseen tuhoamiseen?
Minusta mitään näitä aisoita ei saa kieltää van meidän pitää taistella tällaista vastaan aina. Meidän pitää taistella, ettei yhtäkään lasta enää polteta.
 

Yhteistyössä