Hän on maailman pahin tuhlari!

  • Viestiketjun aloittaja 10.000.000.000,00
  • Ensimmäinen viesti
10.000.000.000,00
Maailman pahin tuhlari hassasi 10 miljardia

Keskiviikko 08.06.2011 klo 11:05 (päivitetty ke 11:13) 12 kommenttiaJaa Facebookissa
KUVA: BLOOMBERG NEWS


Maailman suurin tuhlari on löytynyt. Hän on Brunein sulttaanin veli ja nyt tuhlari on liemessä.

2 300 Bentleytä, Ferraria ja Rolls-Roycea, 1,5 miljoonan kertakorvaus sulkapallovalmennuksesta sekä ”Tissit", ”Nänni 1” ja ”Nänni 2” -nimiset loistoristeilijät.

Tässä vain muutamia esimerkkejä sitä luksuksesta, johon Brunein sulttaanin playboy-veli, prinssi Jefri Bolkiah, tuhlasi suunnattoman omaisuutensa - tai sen, mitä prinssi katsoi itselleen kuuluvan.

Prinssin lasketaan laittaneen menemään rahaa ainakin kymmenen miljardin euron arvosta. Yhdessä vaiheessa hän kulutti kaikenlaiseen vastaantulevaan luksukseen vähintään 35 miljoonaa euroa kuukaudessa.

Prinssin heikkous olivat kauniit naiset ja nopeat autot.

Monet asiantuntijat ovat varmoja siitä, että prinssi on tuhlannut ”loiston ja turhuuteen” enemmän rahaa kuin kukaan muu ihminen milloinkaan.

Nyt hänen omaisuutensa on jäädytetty ja sitä ollaan myymässä. Omaisuutta haluaa takaisin muun muassa vallassa oleva sulttaaniveli, joka riitelee vaatimattomasta, vajaa 16 miljoonan euron summasta prinssin kanssa.

Muutenkin tuhlariprinssin rahahanat on nyt suljettu. Prinssin kannalta ongelmaa pahentaa se, että suuren osan menemään laitetuista varoista katsotaan kuuluvan hallituksen öljy-investointirahastolle, jota hän hallinnoi.

Prinssi on toiminut myös Brunein valtiovarainministerinä.

Brunei on merkittävä öljyntuottajavaltio.

Prinssin omaisuuden jaosta riidellään alioikeudessa New Yorkissa. Vastaaja puolustautuu muun muassa sillä, että hän on täysin naiivi raha-asioissa ja ettei hän allekirjoittanut milloinkaan shekkejä. Syyn ongelmiinsa prinssi vyöryttää kokonaan neljän yksityissihteerinsä sekä lakimiestensä ja neuvonantajiensa harteille.

Prinssin hankintoihin kuuluu myös 130 miljoonan timantti, moninkertaiseen ylihintaan ostettuja Playboy Clubeja, kokoelma loistohotelleja, seitsemän miljoonan euron, timanttikoristeinen, eroottisella kuvalla koristeltu rannekello ja syntymäpäiväjuhlille kutsuttu Michael Jackson. Hänen keikkansa maksoi vajaa 12 miljoonaa euroa.

Brunein sulttaani Paduka Seri Baginda Sultan Haji Hassanal Bolkiah Mu'izzaddin Waddaulah, lyhyemmin Hassanal Bolkiah, on yksi maailman varakkaimmista ihmisistä. Myös hänet tunnetaan ison rahan elämäntyylistään.
 
vierahin
[QUOTE="vieras";23936913]Jeps. Ei olisi herkkua asua Bruneissa, ei. Tuossa on nyt sentään toivoa saada edes murto-osa varoista takaisin.[/QUOTE]

Ei ole herkkua aua Suomessakaan, koska Portugali, Kreikka ja Irlanti eivät aio maksaa lainojaan takaisin.
 

Yhteistyössä