Ketäs meinaat äänestää presidentiksi?

Paavo Väyrystä tai Pekka Haavistoa näillä näkymin. Niinistö on jotenkin niin kulunut ja tylsä. Valtaahan presidentillä ei juuri ole niin mielelläni näkisin siinä virassa jonkun mielenkiintoisen henkilön kuten Väyrysen tai Haaviston. Lipposta en ymmärrä alkuunkaan. Timo Soini taas menee "hukkaan" presidenttinä, kun ei siinä virassa juuri mihinkään pääse vaikuttamaan.
 
"tii-"
Alkuperäinen kirjoittaja Björn;24393896:
Niinistö saa ääneni. Haloo kuka nyt mitään Haavistoa äänestää... :headwall:
Haloo kuka nyt mitään Niinistöä äänestää?

Ekalla kierroksella äänestän varmaankin Haavistoa, ellei parempia vielä ilmaannu kisaan.
 
"vieras"
Odottelen parempia ehdokkaita kilpailuun. En ymmärrä miksi Lipponen ja Väyrynen lähtevät kisaan, ei kai kukaan järkevä ihminen äänestä eläkevaaria tuollaiseen virkaan?
 
"vieras"
Enpä vielä osaa sanoa, kun kaikki ehdokkaat eivät ole vielä tiedossa. Haavisto, Lipponen, Niinistö, Väyrynen taitavat olla tällä hetkellä ainoat, jotka vahvistaneet ehdokkuutensa.
 
[QUOTE="vieras";24394026]Odottelen parempia ehdokkaita kilpailuun. En ymmärrä miksi Lipponen ja Väyrynen lähtevät kisaan, ei kai kukaan järkevä ihminen äänestä eläkevaaria tuollaiseen virkaan?[/QUOTE]

Paavo on vasta 65-vuotias ja hänen isänsä elää edelleen hyväkuntoisena 101-vuotiaana. =) Niinistö on 2 vuotta Paavoa nuorempi ja silti kukaan ei tunnu kauhistelevan Niinistön ikää.
 
  • Tykkää
Reactions: Pikkukaupunkilainen

Yhteistyössä