*

Tammirinteen vastaanottokoti
+ Vastaa ketjuun
Näytetään tulokset 1 - 9. Osumia 9

Ketju: Tammirinteen vastaanottokoti

 1. #1
  tiedon janoinen
  Vierailija

  Tammirinteen vastaanottokoti

  Onko kellään kokemuksia paikasta? Onko siellä korkeet aidat pihassa? Minkä ikäiset sinne vauvalaan menee ja minkä ikäiset sitten alle kouluikäisten puolelle? Kiinnostaa tietää, kun tunnen eräät lapset, jotka olleet siellä, mutta ei ole mahdollista kysyä heiltä. Kuinka kauan lapset yleensä on tuolla tai tuollasessa paikassa??

  Haluan tietää mahd paljon tietoa ks.paikasta.

 2. #2
  "viiraska"
  Vierailija
  Jaa nyt kiinnostaa. Aiotko siepata jonkun sieltä? Hypätä vauva kainalossa aidan yli?

 3. #3
  tiedon janoinen
  Vierailija
  Joo niin ihan Lapinlahdelta käsin meinasin vaavin kaapata. Yhet tutut oli pari vuotta sitten siellä, kiinnostaa se paikka, et miten siellä kohdellaan lapsia. Sen takii kysyin, että onko korkeet aidat, kun ne lapset jäivät aina itkemään sinne aidan taakse, kun heidän sukulaiset lähti sieltä.

 4. #4
  ex hoitsu
  Vierailija
  Moi! Tammirinne on lastensuojelulapsille tarkoitettu paikka. Usein kyseisiin paikkoihin joudutaan, ei päästä, joskus tosin toisin päin. Korkeat aidat on myös tarkoitettu suojaamaan lapsia itseltään koska monet näistä lapsista pyrkii pääsemään esim. vanhempien, sukulaisten luo hinnalla millä hyvänsä, vaikka se tarkoittaisi itsensä vahingoittamista auton alle juosten. Tottakai lapset jäävät itkemään, vaikka saavatkin varmasti hyvää huolenpitoa, jääväthän lapset usein myös päiväkodin pihalle itkemään. Jos sua kiinnostaa niin ryhdy tutkailemaan aihetta huostaanotto niin olet paremmin perillä missä mennään.

 5. #5
  "vierailija"
  Vierailija
  Siellä lapsia hoidetaan jopa paremmin kuin joissain päiväkodeissa. Sen todistaa lasten kiintymys heitä siellä hoitaviin aikuisiin.

 6. #6
  "minä vain"
  Vierailija

  siellä olleena

  Paskapuhetta tuo, että siellä hoidettais lapsia paremmin, kuin päiväkodissa. Tammirinne on laitosmainen ja kylmä paikka. Hoitajat olivat julmia, muutamaa lukuunottamatta. Lapsille ei annettu syliä tai haleja, jos he niitä kaipasivat. Maailman hirvein paikka, sen voin sanoa. Totta tietty tuokin, että kyllä ne lapset muulloinkin vanhempiensa perään voivat itkeä, mutta itse olisin ollut missä tahansa muualla kuin siellä. Kun sieltä PÄÄSIN lastenkotiin, tuntui kuin olisin taivaassa...

 7. #7
  käyneenä järkyttynyt
  Vierailija

  Paikalla käyneenä tosi juttu tuo siellä olleena.

  Lasten olot on ko. paikassa kauheat. Joko siellä on väsyneitä ihmisiä töissä, tai sitten he eivät enää välitä mitä tapahtuu. Lapset kiroilevat, hakkaavat toisiaan, meluavat ja juoksevat. Ei mitään kuria. Seinät on piirrelty ja rei'itetty. Aivan ala-arvoinen paikka. Wc-tilat olivat saastaiset, ulostetta joka paikassa. Onko tämmöinen paikka lastensuojelua? Hoitajat tekevät mitä itseä kiinnostaa ja lapset remuavat.

 8. #8
  as
  Vierailija

  olen ollut tammirinteessä

  siitä on jo kyllä aikaa mutta muistot paikasta ovat kauheat, osastojen ovet pidettiin lukossa ja aidattupiha jolta ei saanut poistua. hoitajat olivat vanhoja piikoja jotka lähes hakkasivat jos et totellut heitä.

 9. #9
  "Maya"
  Vierailija
  Olen vieraillut alle kouluikäisten osastolla noin vuosi sitten ja siellä ainakin oli jokaisen hoitajan syli täynnä lapsia, koska nämä kovasti läheisyyttä tuntuivat kaipaavan. Jäi oikein hyvä tunne lastenhoidosta ja huolenpidosta, ehkä asiat parantuneet viime vuosina? Voihan se olla, että joskus on meno aika hurjaa, kun sinne osa lapsistakin on tullut aika hurjista oloista. Kuinka kauan sitten Järkyttynyt ja Minä vain ovat siellä käyneet/olleet?

Pikavastaus Pikavastaus

Asiakaspalvelut

Lehtiesittely
Tilaa lehti
Osoitteenmuutos
Tilausmuutokset

Mediatiedot

Lehti
Ilmestymis-ja aineistoaikataulu
Ilmoitushinnat
Verkkopalvelu
Ilmoitushinnat ja mainosmuodot
Tekniset tiedot

Toimitus

Yhteystiedot ja palaute