*

Mistä tulee sanonta PITÄKÄÄ TUNKKINNE?
+ Vastaa ketjuun
Näytetään tulokset 1 - 8. Osumia 8

Ketju: Mistä tulee sanonta PITÄKÄÄ TUNKKINNE?

 1. #1
  kyselyikä
  Vierailija

  Mistä tulee sanonta PITÄKÄÄ TUNKKINNE?

  .

 2. #2
  tästä vitsistä
  Vierailija
  Miehen autosta puhkes rengas. Taloja ei ollu kun yksi lähettyvillä ja mies lähti sinne kävelemään, tunkkia lainaamaan. Päästyään lähemmäs taloa, hän huomasi että valot olivat pois ja isäntäväki varmasti nukkumassa. Mies pysähtyi ja alkoi miettimään..eihän sitä nyt passaa keskellä yötä mennä ihmisten oville koputtelemaan, pelästyvät vielä, lapset herää ja...mies kimpaantui ja heitti kiven talon ikkunasta sisälle ja huusi perään "PIDÄ TUNKKIS PERKELE!"

 3. #3
  toinenkin versio
  Vierailija
  Tässä minulle tutumpi versio tuosta samasta vitsistä:

  Mies ajoi metsätietä ja autosta puhkesi rengas. Mies ei voinut vaihtaa rengasta, koska hänellä ei ollut tunkkia mukana, joten hän lähti etsimään paikkaa josta saisi tunkin lainaksi. Muutaman kilometrin tietä pitkin käveltyään horisontissa alkoi näkyä valoa, mutta matka oli edelleen pitkä. Matkan aikana mies alkoi miettiä että jospa niillä ei olekaan tunkkia, tai eivät halua lainata sitä ventovieraalle. Matka jatkui ja pessimismi valtasi mieltä pikkuhiljaa. Saavuttuaan lopulta talon pihaan mies oli jo täysin vakuuttunut että talossa on tunkki, mutta asukkaat eivät lainaisi sitä hänelle. Mies nappasi maasta kiven ja heitti sen ikkunan läpi ja huusi: ”pitäkää tunkkinne, perkele!”

 4. #4
  Jo viikon kuumeessa
  Vierailija
  Ihanat tarinat, ja niiiiin osuvat!!
  Näitä nauruja kyllä tarvittiin, kiitos!

 5. #5
  huumorin ystävä
  Vierailija

  pitäkää tunkkinne

  Kuulin tämän sanonnan jo 60-luvulla ekan kerran kotimaisessa kuten haluatte-sketsisarjassa. Siinä kaksi miestä lähti renkaan puhjettua lainaamaan tunkkia lähitalosta ja kun koputuksiin ei heti vastattu he alkoivat kilpaa haukkua toisilleen nukkumassa ollutta talon väkeä. Lopulta aikansa haukuttuaan he päättivät etteivät haluakkaan tunkkia tästä talosta. Kun talon isäntä sitten tuli avaamaan, oli heidän ainoa asiansa vihainen "PITÄKÄÄ TUNKKINNE".

 6. #6
  Viihteen ystävä
  Vierailija
  Kummelissa on kans sketsi jossa kerrotaan sama juttu.

 7. #7
  "vieras"
  Vierailija
  Vanhasta Nalle Puhin sadusta on lähtöisin.

 8. #8
  "vieras"
  Vierailija

  miks naurattaa

  Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja kyselyikä Näytä viesti
  .
  kun lentää kivi ikkunasta ja ne ei ees tiedä miks joku heitti! toinen liehuu siellä yksinään ajatuksiansa kanssa!.

Pikavastaus Pikavastaus

 • ELLIT.FI HOROSKOOPIT