Mikähän vaivaa 6-vuotiasta poikaa?

"vieras"
Jännä juttu, Paula-täti. Vuosikausien meuhkaaminen netissä ja kaiken mahdollisen epäluomun välttely, ja VIELÄKIN olet sairas. Onko tullut mieleen semmoinen asia, että menisit lääkäriin ihan avoimin mielin? Ilman omaa diagnoosia tai muutakaan paskaa?
 
meuhkaajalle vain
[QUOTE="vieras";26242228]Onko tullut mieleen semmoinen asia, että menisit lääkäriin ihan avoimin mielin? Ilman omaa diagnoosia tai muutakaan paskaa?[/QUOTE]

Migreeninestolääkitys ei ole oman diagnoosin perusteella, vaan 4 kertaa sellaisen on lääkäri määrännyt, jopa pyytämättä! Yhtään n iistä en tosin ostanut enkä ole siis ikinä käyttänyt:)

Kirurgillakin piti kerran käydä, vaikka en millään olisi ehtinyt. No, haluatkohan tosiaan tietää...?:
hoitotakuu
 
VAROKAA MALTOA
"Välttäkää maltoa... Epäilen, että mulla akuutin laukeemisen yhtenä syynä oli maltodextriini. (Ollu yhdistävänä tekijänä molemmilla akuutin puhkeamis kerroilla.)"

Kauan sitten muuan leikattu kertoi tuon, mutta silloin ei tiedetty vielä, että se maltodekstriini tehdään maissista ja silloinkin varmaan se on ollut muuntogeenistä. Lääkkeissäkin on maltodekstriiniä ja katsopa jogurtteja, kuinka monissa sitä on! Ei se kuulu millään jogurttiin, mut - halpana aineena - sitä näkee jo joka paikassa:-(
 
colinille
Tietenkään ei voi olla varma onko D-vitamiini vaikuttanut asiaan mitään poikasi kohdalla. Joka tapaksessa tiedetään, että suomalaiset maitotuotteet aiheuttavat monelle vatsavaivoja. Itselläni ne pahentavat koliitin oireita silloin kun tauti on akuutissa vaiheessa. En osaa sanoa johtuuko se siitä, että Suomessa maitoon lisätään D-vitamiinia, vai muusta maidon käsittelystä, mutta sen tiedän, että jos syön D-vitamiinipillereitä, se aiheuttaa tai lisää verenvuotoa suolistosta, aiheuttaa ihottumaa, sietämättömän voimaksta kutinaa ja maksa-arvojen nousua. Ulkokomaalaiset maitotuotteet, eikä edes runsas maidonjuonti aiheuta minulle mitään ongelmia. Mutta jos juon suomalaista maitoa, oireet tulevat heti.
Todella tärkeää tietoa. Kiitos.

Tiesitkö tämän:
muunneltu maissitarkkelys E1442 ja E1422 seka maltodekstriini, myrkkymaissiako
 
syitä ei muka tunneta!
"Välttäkää maltoa... Epäilen, että mulla akuutin laukeemisen yhtenä syynä oli maltodextriini. (Ollu yhdistävänä tekijänä molemmilla akuutin puhkeamis kerroilla.)"

Kauan sitten muuan leikattu kertoi tuon, mutta silloin ei tiedetty vielä, että se maltodekstriini tehdään maissista ja silloinkin varmaan se on ollut muuntogeenistä. Lääkkeissäkin on maltodekstriiniä ja katsopa jogurtteja, kuinka monissa sitä on! Ei se kuulu millään jogurttiin, mut - halpana aineena - sitä näkee jo joka paikassa:-(
Tämä systeemi vaan toimii niin, että ihmisten pitäisi valittaa valmiiksi asioista, mistä evira kyselee netissä. Katsos:
Kommentoitavat tuotteet - Elintarviketurvallisuusvirasto Evira

Kenellä riittää aikaa sellaiseen? Sairas ei jaksa eikä terve ehdi eikä muita kiinnosta:-(
 
laskuvirhe????
Kuka osaa laskea, paljonko maissijauheessa on glyfosaattijäämiä, kun maississa sitä sallitaan 1mg / kg. Kun maissi kuivataan, tehdään jauhoksi, määrät ovat aivan tietysti aivan toiset!

Kirjassa Aitoa Ruokaa mainitaan muunnetun maissitärkkelyksen valmistuksesta. lisään selvyyden vuoksi rivivälejä lauseiden väliin:

"Tavalliseen maissitärkkelykseen sekoitetaan valtavissa tankeissa propyleenioksidia - joka on maakaasusta, kloorista ja lipeästä tai suolahaposta valmistettu öjlytuote - sekä fosforioksikloridia, joka on niin haihtuvaa ja reaktiivista nestettä, että sitä on käsiteltävä hyvin varoen.

Tämä myös rikkaruohomyrkkyjen valmistukseen käytettävä kemikaali reagoi hyvin voimakkaasti veden kanssa, ja siitä muodostuu suolahappoa ja fosforin oksideja samalla kun maissin tärkkelysmolekyylejä muutetaan ja kloorataan.

Jos muokattu tärkkelys lisäksi valkaistaan, mikä voi olla tarpeen, jos sitä käytetään eräiden elintarvikkeiden lisäkkeenä, sitä käsitellään esimerkiksi rikkihapolla.

Prosessin tuloksena on nestemäinen aine, josta puhdistetaan valmistuksen jäämät. Se suihkutetaan valtaviin tankkeihin, jossa se kuivataan nopeasti jauheeksi, ja sitten se toimitetaan elintarviketeollisuudelle..."
 
olennaista
Kuka osaa laskea, paljonko maissijauheessa on glyfosaattijäämiä, kun maississa sitä sallitaan 1mg / kg. Kun maissi kuivataan, tehdään jauhoksi, määrät ovat aivan tietysti aivan toiset!

Kirjassa Aitoa Ruokaa mainitaan muunnetun maissitärkkelyksen valmistuksesta.

"Prosessin tuloksena on nestemäinen aine, josta puhdistetaan valmistuksen jäämät. Se suihkutetaan valtaviin tankkeihin, jossa se kuivataan nopeasti jauheeksi, ja sitten se toimitetaan elintarviketeollisuudelle..."
Maissi jogurteissa ym on ainakin Valion tuotteissa moninkertainen haitta, jos siinä D- vitamiinivalmiste, koska se on maissiöljyssä.

Vertailun vuoksi maidossa saa olla 0,05mg / kg
rukiissa ja vehnässä saa olla glyfosaattijäämiä 10mg / kg
 
kefalosoriinit
Ei ole poika syönyt muistaakseni aikaisemmin ikinä antibiootteja, paitsi nyt siihen streptokokkiin joku Kefexin tai vastaava. Ja itse olen ollut aina sitä mieltä, mitä vähemmän antibiootteja sitä parempi. Mieluummin ei ollenkaan, mutta joskus ei vaan ole vaihtoehtoja. Ja lääkärithän noita määrää ihan mielinmäärin, tuntuu jo siltä että joka vaivaan. Joten eipä ole ihme ettei suurimmalla osalla ihmisistä ole enää minkäänlaista vastustuskykyä.
Sehän riittääkin ja eläinlääkkeissä on kans paljon käytetty noita kefaloja... ja jäämiä lihassa ja maitotuotteissa voi olla, jos ei ole luomua. Luithan uutisen 24.4.2012:

"k * Toistuvia antibioottikuureja syövät lapset saattavat sairastua muita herkemmin Crohnin tautiin
* Tutkijat havaitsivat Crohnin taudin riskin kasvavan antibioottikuurien lisääntyessä
* Etenkin kefalosporiinit liittyivät riskiin sairastua Crohnin tautiin
* Crohnin tauti on pitkäaikainen ja helposti uusiutuva tulehduksellinen suolistosairaus

Suomalaistutkijoiden mukaan toistuvia antibioottikuureja syövät lapset saattavat sairastua muita herkemmin Crohnin tautiin, hankalaan suolistosairauteen.

Tulosten perusteella on mahdollista, että antibioottikuurit edistävät taudin kehittymistä, mutta toistuvat lääkitykset saattavat yhtä hyvin kuvastaa kyseisten lasten infektioherkkyyttä, joka tekee heistä alttiita myös Crohnin taudille.

Helsingin yliopiston tutkijaryhmä teki havaintonsa tutkimalla potilasrekistereitä ja poimimalla niistä kaikki vuosina 1994–2008 syntyneet lapset, joilla oli todettu Crohnin tauti vuoden 2010 loppuun mennessä. Tällaisia lapsia löytyi 233. Lisäksi 362 lasta oli sairastunut haavaiseen paksusuolitulehdukseen.

Kun tutkijat selvittivät lasten antibioottilääkitykset, he havaitsivat Crohnin taudin riskin kasvavan antibioottikuurien lisääntyessä. Verrattuna antibioottikuureilta välttyneisiin riski sairastua Crohnin tautiin oli yli kolminkertainen lapsilla, joita oli lääkitty 7–10 antibioottikuurilla. Yhteys oli jonkin verran vahvempi pojilla.

Yksittäisistä antibiooteista etenkin kefalosporiinit liittyivät riskiin sairastua Crohnin tautiin. Haavaisiin paksusuolitulehduksiin antibioottikuurien määrä ei liittynyt.

Tutkimus julkaistiin American Journal of Epidemiology -lehdessä.

Crohnin tauti on pitkäaikainen ja helposti uusiutuva tulehduksellinen suolistosairaus, joka aiheuttaa muun muassa vatsakipuja, ripulia tai ummetusta, laihtumista ja kuumeilua. Siihen sairastuu vuosittain noin neljäsataa suomalaista. Crohnin tautia ei osata parantaa, joten hoidon tavoite on saada potilas oireettomaksi.

Lähteet: Uutispalvelu Duodecim * Annette Blencowe Yle Uutiset"
 
in english
Tästä kannattaa lukea se koko juttu:
http://aje.oxfordjournals.org/content/175/8/775.full

Eipä tiennyt tuota tutkimustulosta sekään lääkäri syytä tautiin, kun eilen aamulla esitteli tähystyslaitetta uutisissa:-(
 
apua!
Tästä kannattaa lukea se koko juttu:
Sign In

Eipä tiennyt tuota tutkimustulosta sekään lääkäri syytä tautiin, kun eilen aamulla esitteli tähystyslaitetta uutisissa:-(
"Gastroenterologian erikoislääkäri Airi Jussila Tampereen yliopistollisesta sairaalasta sanoo, että Suomessa sairastuneita on jo lähes 40-tuhatta.

- IBD-sairaudet yleistyvät länsimaissa ja Suomessa niiden esiintyminen on aivan huippuluokkaa koko maailmassa. Vastaavia lukuja löytyy vain Kanadasta.

- Sairauksien syntymekanismia ei tunneta, mutta jotenkin ne liittyvät länsimaiseen yhteiskuntaan, epäilee Jussila."

Ja noita kefalosporiineja määrää edelleen...?
 
Kefex ?
Luithan uutisen 24.4.2012:

"k * Toistuvia antibioottikuureja syövät lapset saattavat sairastua muita herkemmin Crohnin tautiin
* Tutkijat havaitsivat Crohnin taudin riskin kasvavan antibioottikuurien lisääntyessä
* Etenkin kefalosporiinit liittyivät riskiin sairastua Crohnin tautiin
* Crohnin tauti on pitkäaikainen ja helposti uusiutuva tulehduksellinen suolistosairaus

Suomalaistutkijoiden mukaan toistuvia antibioottikuureja syövät lapset saattavat sairastua muita herkemmin Crohnin tautiin, hankalaan suolistosairauteen.

Tulosten perusteella on mahdollista, että antibioottikuurit edistävät taudin kehittymistä, mutta toistuvat lääkitykset saattavat yhtä hyvin kuvastaa kyseisten lasten infektioherkkyyttä, joka tekee heistä alttiita myös Crohnin taudille.

Helsingin yliopiston tutkijaryhmä teki havaintonsa tutkimalla potilasrekistereitä ja poimimalla niistä kaikki vuosina 1994–2008 syntyneet lapset, joilla oli todettu Crohnin tauti vuoden 2010 loppuun mennessä. Tällaisia lapsia löytyi 233. Lisäksi 362 lasta oli sairastunut haavaiseen paksusuolitulehdukseen.

Kun tutkijat selvittivät lasten antibioottilääkitykset, he havaitsivat Crohnin taudin riskin kasvavan antibioottikuurien lisääntyessä. Verrattuna antibioottikuureilta välttyneisiin riski sairastua Crohnin tautiin oli yli kolminkertainen lapsilla, joita oli lääkitty 7–10 antibioottikuurilla. Yhteys oli jonkin verran vahvempi pojilla.

Yksittäisistä antibiooteista etenkin kefalosporiinit liittyivät riskiin sairastua Crohnin tautiin. Haavaisiin paksusuolitulehduksiin antibioottikuurien määrä ei liittynyt.

Tutkimus julkaistiin American Journal of Epidemiology -lehdessä.

Crohnin tauti on pitkäaikainen ja helposti uusiutuva tulehduksellinen suolistosairaus, joka aiheuttaa muun muassa vatsakipuja, ripulia tai ummetusta, laihtumista ja kuumeilua. Siihen sairastuu vuosittain noin neljäsataa suomalaista. Crohnin tautia ei osata parantaa, joten hoidon tavoite on saada potilas oireettomaksi.

Lähteet: Uutispalvelu Duodecim * Annette Blencowe Yle Uutiset"
Ja galluppia aiheesta:
Crohn ja Colitis ry - CCAFIN - Antibioottien vaikutus taudin puhkeamiseen
 
kiinnostaa edelleen
käytätkö tuotteita, joissa on askorbiinihappoa?
http://www.crohnjacolitis.fi/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl?num=1266177896;start=all

En tarkoita luonnon C-.vitamiinia kuitenkaan....
 
olennaista
olennaista
Kaikki myrkyt vaikuttavat elimistössä ja tehokkaimmin juuri hengitettynä. Kannattaa tuulettaa huoneet aina vesisateella ja varsinkin sen jälkeen eikä koskaan liikenneruuhkien aikaan:
http://www.ilmanlaatu.fi/ilmanyt/ylitykset/rajaarvoylitys.php
 
olennaista yhä
Kaikki myrkyt vaikuttavat elimistössä ja tehokkaimmin juuri hengitettynä. Kannattaa tuulettaa huoneet aina vesisateella ja varsinkin sen jälkeen eikä koskaan liikenneruuhkien aikaan:
ilmanlaatu.fi - PM10 vuorokausiraja-arvon ylitykset
Nenän vuotaminen on yksi elimistön suojautumiskeinoista eikä sitä saisi estää, vaan varovasti pyyhkiä liika pois. MUTTA niitä myrkkyjä ei pitäisi tietenkään hengittää eikä vetää lokaa sisuksiin. Tämä on kyllä jo 30 vuotta sitten opittua, eikä ole muuttunut miksikään:
Vieraiden aineiden imeytyminen elimist
 
päivän löytö:-D
Luomulihassa jäämiä ei ole, mutta ei kaikessa kananlihassakaan, katsos:
http://www.siipi.net/index.php?option=com_content&view=article&id=428:tutkimushanke-elaeintuotannon-uusista-zoonoosiuhkista&catid=18:ajankohtaista&Itemid=49


Pitääköhän tuo vielä paikkansa?
 

Yhteistyössä