*

Vermox TOIMIIKO??
+ Vastaa ketjuun
Näytetään tulokset 1 - 8. Osumia 8

Ketju: Vermox TOIMIIKO??

 1. #1
  Madot ei lähde.
  Vierailija

  Angry Vermox TOIMIIKO??

  Ollaan vermoxia kahteen kertaan syöty ja tuntuu että madot vaan lisääntyy. Koko ajan kutittaa.Pyrvinilläkään ei lähteneet mutta vielä huonommin tuntuu tuo vermox tehoavan vaikka pitäisi nimenomaan olla tehokkaampi. Onko lääkkeillä sama periaate eli tappavat madot heti? Siivous, hygienia yms. tiedetään. Lähtee järki kohta kohta noitten olioittenkanssa!!! Auttakaa nyt joku. :// Kokemuksia?? Onko enää mitään muuta lääkettä??

 2. #2
  ap.
  Vierailija
  Ekö kukaan tiedä?

 3. #3
  "Josa"
  Vierailija
  Meillä oli vähän samaa ongelmaa ja juurikin itselläni. Otin vermoxia viikon välein ja sit kolmen päivän kuurina 2 vko välissä. Näillä pysyivät poissa jonkin aikaa, kun taas joku lapsista sai tartunnan

 4. #4
  ap.
  Vierailija
  Josa, onko teillä siis kierre edelleen menossa?? Vai pääsitkö eroon, jos niin miten?? Onkohan tartunta tullut sulta vai jostain muualta? Meillä on lähipiirikin lääkitty ja siivouskesta huolehdittu. Tuntuu ettei noista eroon voi edes päästä. Uusintatartunnan vielä ymmärrän mutten sitä että lääkityksenkin ainaka madot vaan jatkaa kulkuaan.

 5. #5
  "vierailee"
  Vierailija
  Vielä sen verran kysyn,vaikka sanoitkin että siivous ja hygienia-asiat tiedossa niin kai teillä käytössä kertakäyttöiset pyyhkeet käsien kuivaamiseen? usein se asia jää huomiotta kuitenkin vaikka vimpan päälle muut paikat puunataan.

 6. #6
  "Josa"
  Vierailija
  Siis ei oo enää kun kuopuskin just lopettaa päiväkodin. Luulen, että ovat sieltä tulleet. Vaihdettiin pikkarit aamuin illoin, pestiin kaikki kahvat, vaihdettiin petivaatteita ja pyyhkeitä veskiin kaks kertaa päivässä. Tässä oli väli ettei niitä ollut, mutta hetki sitten lääkitsin meidät kun pienin ilmoitti, että peppu kutiaa. Matoja en havainnut.

 7. #7
  ap.
  Vierailija
  Joo meillä tosiaan paperia käsipyyhkeiden sijaista. Hyvä että ootte eroon päässyt, antaa hieman toivoa tännekkin Toivotaan että pysyvät poissa!! Meillä myös pikkarit vaihtoo 2kertaa päivässä ja joka päivä myös lakanat vaihdetaan. Mitä luulette kumpi oikeasti tehokkaampaa pyrvin ja vermox? Itsestäni tuntui että pyrvin , vermoxin aikana kun nuo madot vaan jatkavat elämäänsä ja sen lisäksi lääke aiheuttaa pahoinvointia mutta sekin toki kestetään jos amdot vaan lähtisivät! Onko tietoa tappaako vermox madot heti samoin kun pyrvin?

 8. #8
  Tietääkö?
  Vierailija
  Mun mielestä Vermox näännyttää madot kun eivät sokeria saa ja pyrvin sitten lamauttaisi matojen hengityksen... Olenkohan nyt kuinka väärässä? Korjatkaa joku jos pieleen meni...

Pikavastaus Pikavastaus

 • ELLIT.FI HOROSKOOPIT