Apua blogin luomiseen?

  • Viestiketjun aloittaja "Miranna"
  • Ensimmäinen viesti
"Miranna"
Moikka kaikki :)

Loin itselleni uuden blogin.. (Minä, joka hädintuskin osaan käynnistää tietokoneen) nyt tahtoisinkin tietää, kuinka saan blogini julkiseksi ja jaettua blogilinkkiä eteenpäin. Siis minkä osoitteen annan ihmisille, että he pääsevät lukemaan blogiani. Jos jollakulla olisi hetki aikaa niin voisin kokeilla, kuinka tämä kaikki käytännössä toimii?
 
totuus
Unohda mielummin koko juttu jo alkuunsa. Turhaan näet hirveän vaivan, kun blogeja on muutenkin jo liikaa eikä siitä kukaan kiinnostu. Ainut poikkeus saattavat olla hienoine kuvineen varustetut ruoka- tai käsityöblogit, mutta sellaiset omaelämäkerralliset, pelkän ajatuksenvirran mukana menevät eivät kiinnosta ketään, ellet jo ole ennestään tunnettu.
 
"Miranna"
Kiitos vain mielipiteestäsi, mutta en tarvitse sitä :p Tarkoitukseni ei olekaan tehdä mitään "koko suomen tunnetuinta" blogia jolla on miljoona lukijaa. Ennemminkin kirjoitan itselleni ja ehkä tutut voivat sivusta seurata elämänmenoani (jos kiinostaa). Ja jos yhden tai kaksi vakituista likujaa saisi niin se olisi tietenkin plussaa :)
 
"minävain"
Mulla on vuodatus.netissä oma kokkailublogi, sitä osaisin paremmin käyttää..
En nyt yhtäkkiä näe kunnolla noita bloggerin sivuja? :eek:

Ja kun menet omaan blogiisi, siinä ylhäällähän on luonnollisesti http - osoite, kopioit vain sen ja pistät vaikka tänne niin nähdään että tuleeko näkyviin.
Yksityisyysasetukset, tai julkisuus osiolta (jos sielä sellainen on ) pitäisi saada säädettyä kenelle näkyy, jos siellä sellaiset on.
koita pistää tähän linkkiä? :)
 
Väliinhuutaja
Kun olet kirjoittanut tekstisi ja kirjautunut ulos niin blogspot pläjäyttää esiin viimeisimmän tekstisi ja kun katsot selaimen osoiteriviä näet osoitteen jota voit jakaa esim. facebookissa.
 

Yhteistyössä