VETO: "Kotitreenihaaste! Kaipaako kroppasi kiinteytystä?"

  • Viestiketjun aloittaja Pessimisti
  • Ensimmäinen viesti
Pessimisti
Tämä on veto ketjuun http://kaksplus.fi/keskustelu/plussalaiset/mitas-nyt/2335811-kotitreenihaaste-kaipaako-kroppasi-kiinteytysta/ liittyen:

Säännöt ja ilmoittatuminen:

Kaikki halukkaat voivat osallistua vetoon ilmoittamalla nimimerkkinsä. Saan sitten kirjattua ylös kenelle kaikille olen pystyssä kuukauden päästä :) Onnea kisailijoille!


Pessimistin 30 päivän veto:

1. Vetoon osallistuja sitoutuu 30vrk haasteen loputtua kahden päivän sisällä julkaisemaan videon itsestään lankuttamassa 5 minuuttia. Käsien ja jalkojen asentoa saa 5 minuutin aikana korjata, mutta keskivartalon on pysyttävä suorassa lankutus asennossa koko suorituksen ajan. Takamuksen nouseminen liian ylös tai muun ruumiinosan kuin käsivarsien tai jalkaterien koskeminen maahan tuomitaan hävityksi vedoksi. Videon julkaisematta jättäminen haasteen jälkeen tuomitaan hävityksi vedoksi.

2. Ainoastaan yhtäjaksoinen 5 minuutin lankutusvideo osallistujasta itsestään tuomitaan voitoksi.

3. Voittaja saa oikeuden määrätä häviäjän kustannuksella itselleen palkinnon, kohtuuden rajoissa. Esimerkkinä sellaisesta palkinnosta on voittajaa ylistävä tarina, runo, kuva, valokuva tai häviäjää hyvässä hengessä nöyryyttävä rangaistus, joka yleisesti miellettäisiin hyvän maun mukaiseksi.

4. Haasteen alusta lukien osallistujalla on viisitoista (15) päivää aikaa perua vetonsa ja jatkaa haastetta ilman osallistumista vetoon. Vetäytymättä jättäminen tuomitaan vetoon sitoutumiseksi.

Eli jokainen osallistuja, joka lankuttaa 5 minuuttia, ottaa siitä videon ja julkaisee sen niin, että minä voin sen nähdä voittaa vedon
 

Yhteistyössä