Auttakaa tietämätöntä! Miten ladataan musiikkia kännykkään (laillisesti)?

  • Viestiketjun aloittaja "blondi"
  • Ensimmäinen viesti
"blondi"
Ostin Nokia Lumian. Harrastan juoksua. Haluaisin lenkeillä kuunnella musiikkia, mutta olen ihan avuton sen kanssa, miten sitä musiikkia saisi siirrettyä sinne kännykkään. JOtain puheohjelmiakin voisin ihan hyvin kuunnella. Radiota voisin myös kuunnella, mutta se taitaa vaatia sitten nettiä ja se taas kuluttaa varmaan akkua kovasti vai kuluttaako? Osaako joku ihan rautalangasta vääntäen selittää tämän musiikin kuuntelun. Kuulokkeetkin tuli sen kännykän mukana, joten lienee ihan tavallista niitä johonkin käyttää!
 
PaskaJaakko RipuliPöksy
Anna rytmin viedä ja lataa suosikkimusiikkiasi Nokia Musiikista.

Pyyhkäise aloitusnäytössä vasemmalle ja napauta kohtaa Nokia Musiikki.
Selaa kappaleeseen tai albumiin, jonka haluat ladata.
Napauta kappaleen tai albumin hintaa. Jotkin kappaleet voi ladata vain osana albumia.
Kirjaudu tarvittaessa sisään Nokia-tilillesi.
Valitse maksutapa.

Kappaleet tallentuvat puhelimeen ja tulevat automaattisesti musiikkikokoelmaasi.

Jos WLAN-yhteys on saatavilla, käytä sitä musiikin lataamiseen Nokia Musiikista. Lisäohjeita internetiin yhdistämisestä on puhelimen käyttöohjeessa.

Musiikin ja muun sisällön lataaminen ja suoratoistaminen voi merkitä suurien tietomäärien siirtämistä operaattorisi verkon kautta. Lisätietoja tiedonsiirtomaksuista saat palveluntarjoajaltasi.

Kaikki kappaleita koskevat immateriaalioikeudet ja muut oikeudet ovat kolmantena osapuolena olevien lisenssinhaltijoiden, kuten levy-yhtiöiden, esittäjien, tekijöiden, säveltäjien tai kustantajien, omaisuutta. Nokia Musiikki -palvelusta ladattua tai suoratoistettua musiikkia saa käyttää vain siten kuin Nokia Musiikki -palvelun tuotesivujen Oikeudet-kohdassa on kutakin musiikkikappaletta koskevissa käyttörajoituksissa määritetty. Muista lähteistä ostettua musiikkia on käytettävä kyseisen lähteen ehtojen mukaisesti. Vastaat itse siitä, ettet loukkaa käyttämääsi musiikkiin liittyviä immateriaalioikeuksia ja muita oikeuksia.

Kuuntele musiikkia ja podcasteja sekä katso videoita
 
"rrr"
Saako Nokialaiseen Spotify-sovelluksen? Hommaa se 10€/kk Spotify-tili, siinä saa tehdä myös offline-soittolistan.

Ja minkä tahansa tietokoneelle ladatun/ripatun biisin saa kyllä siirrettyä sinne puhelimeenkin. :)
 

Yhteistyössä