tuunaan pullia
Kun nehän pitäis laittaa jäisenä uuniin, vai meneekö ne pahaksi jos sulattaa ensin että saa sille voisilmälle sen kolon tehtyä? Entä sopiiko Oivariini voisilmään voiksi?
Ja siis sinne koloon riittää se pelkkä oivariini.. Sehän just on parasta kun maistuu vähän suolasemmalle kuin muu pulla. Mutta ihan miten vaan. Teet niinku itestä parhaimmalle tuntuu niin tulee sellasia mistä sit tykkäät ite.Voi hyvänen aika kuin jotku on kaavoihin kangistuneita. Onnistuu kun sulatat ja laitat oivariinia. Sama määrä sitä on voissakin suolaa jos ei suolatonta käytä. Se suola antaa vaan lisämakua pullaan.
Mun lemppari on et laittaa siihe keskelle vanilja kastiketta (jauheesta) . Ja ihan sama mitä laitan niin sit voitelen kananmunalla ja laitan raesokeria viel lisäksi.