NYT SAA RIITTÄÄ! -Suurmielenosoitus 25.4.14

  • Viestiketjun aloittaja RIITTÄÄ
  • Ensimmäinen viesti
RIITTÄÄ
NYT SAA RIITTÄÄ! - MIELENOSOITUS KANSAN OIKEUKSIEN PUOLESTA!
https://www.facebook.com/events/248255138692900/

Nyt Saa Riittää! 25.4.2014 Vapaa keskustelu
https://www.facebook.com/groups/nyt.saa.riittaa/

NYT SAA RIITTÄÄ! - MIELENOSOITUS KANSAN OIKEUKSIEN PUOLESTA!

Helsingissä järjestetään rauhanomainen mielenosoitus perjantaina 25.4.2014, jonka tarkoituksena on tuoda julki kansan tyytymättömyys maan nykyiseen poliittiseen tilaan ja siihen suuntaan, johon se on menossa. Mielenosoituksen taustalla on turhautuminen vaihtoehdottomuuden politiikkaan, joka on johtanut siihen, että hyvinvointivaltiostamme on tullut jotain aivan muuta kuin hyvinvoiva valtio.

Mielenosoittajat haluavat kertoa päättäjille, että asioihin on tultava muutos. Talous on laitettava palvelemaan hyvinvointivaltiota. Leikkaamispolitiikka rapauttaa hyvinvointivaltiota ja palvelee ainoastaan markkinoita. Rahallisen hyödyn tavoittelun ja ihmisten hyvinvoinnin vaalimisen välille on löydettävä tasapaino. Tällä hetkellä vaaka on keikahtanut vahvasti rahallisen hyödyn tavoittelun puoleen.

Mielenosoituksella halutaan tukea lapsiperheitä, koululaisia, opiskelijoita, köyhiä, työttömiä, pätkätyöläisiä, vammaisia, eläkeläisiä ja jokaista muutakin tavallista suomalaista ja heidän arkeaan.

Mielenosoitus alkaa kello 17 Säätytalolta marssilla, josta kulkue kulkee Aleksanterinkadun ja Mannerheimintien kautta Eduskuntatalon edustalle. Eduskuntatalolle saavutaan poliisin arvion mukaan n. kello 17:45, jonka jälkeen on luvassa kattavasti erilaisia yhteiskunnallisia puheita, esityksiä ja artisteja seuraavan 2 tunnin ajan!

Mielenosoitus on poliittisesti sitoutumaton ja toiveena olisikin, että puoluetunnukset ja liput jätettäisiin kotiin.

Tapahtuman viralliset järjestäjät ovat Jari Ahlfors ja Anita Koivunen! Taustalla pyörii ja hääräilee lisäksi reilut 10 ahkeraa ihmistä erilaisten asioiden parissa tapahtuman tiimoilta!

Muistakaa hyvät ihmiset, että me järjestäjät ja taustatiimi emme tee tätä mielenosoitusta vaan te/me, Suomen kansa yhdessä. Nyt ja tulevaisuudessa! Asioihin on saatava muutos, ennenkuin on liian myöhäistä ja vain sinulla on mahdollisuus vaikuttaa! Sinä, joka voit tehdä jotain tämän tapahtuman parantamiseksi, tee se! Kerro tästä vieressä istuvalle mummolle bussissa, kaupungilla, tutuillenne, töissä, ja kotona, jotta saamme kaikki nykypolitiikkaan kyllästyneet kertomaan mielipiteensä, että NYT SAA RIITTÄÄ! Sinun mielipiteelläsi on merkitystä!

Nähdään Helsingissä siskot ja veljet!


Linkit:

Tapahtumaan järjestetään yhteiskuljetuksia ympäri maata, joissa on vielä tilaa.
Tässä linkki yhteiskuljetuksiin: https://www.facebook.com/groups/1402312556707201/

Keskustelua pyritään ohjaamaan erilliseen ryhmään, jottei tapahtuma huku ihmisten erilaisiin mielipiteisiin ja uutisiin!
Tässä linkki keskusteluryhmään: https://www.facebook.com/groups/nyt.saa.riittaa/

Facebook:
Helsinki: https://www.facebook.com/events/248255138692900/
 
-.-
[QUOTE="huoh";29800388]menkää töihin tuilla eläjät ja lopettakaa toi vinkuminen.[/QUOTE]

Enitenhän nuo päätökset vaikuttaa keskituloisiin työssäkäyviin.

Köyhyys ei ole aina sama kuin lusmuilu.
 
Hymyhuulihoitsu
Vaikutustako tällä on?
Kiinnittää huomiota poliittisen päätöksentekoon ja tätä kautta aktivoida ihmisiä siitä kiinnostumaan ja vaikuttamaan.
Tuoda esille nykyiseltä hallitukselta huomiotta jääneitä tai liian vähän avattuja kysymyksiä, kuten tasa-arvokysymykset, eriarvoistuminen, terveydenhuollon epäkohdat ja sen lukuisat eri ongelmat, kuten vanhustenhuollon hyvän hoidon toteutuminen, hoitohenkilöstön jaksaminen ja vanhuspalvelulain toteutumisen mahdottomuus.
On idioottimaista suomalaisen kysellä tässä tilanteessa, mitä hyötyä tuosta on.

Jos haluat keskustella lisää, ole hyvä tule paikalle.
 
"Hömelö"
Hyvä sanoa että lopettakaa vinkuminen ja menkää töihin, jos ei ole työpaikkoja mihin mennä... Ihmisistä pitää sen verran pitää huolta että ihmiset pysyy työkykyisinä. Kaikenmaailman porsaanreijät pitäis tukkia mahollisimman hyvin ettei kaikenmaailman tukia ja etuuksia käytetä hyväksi. En esimerkiks ymmärrä, miks varakkailla on oikeutta minkäänlaisiin sosiaalietuuksiin. Ne on yleensä just niitä ihmisiä jotka huutelee taviksille ja köyhille että menkää töihin ja lopettakaa sossussa ramppaaminen, mutta kummasti kelpaa kela-korvaukset lääkärikäynneistä, äitiyspäivärahat, lapsilisät ja äitiyspakkaukset, ilmainen neuvola, mahollisesti jopa kunnalle kallis mutta käyttäjälle edullinen kunnallinen päivähoito eikä synnytyskeikastakaan taida todellisen laskun suuruudesta huolimatta maksaa kuin murto-osan, kuten me pienituloset. Yritystukia maksetaan käsittämättömiä summia aivan älyttömiin kohteisiin. Maahan tulevilta pakolaisilta pitäis tietyn ajan kuluttua alkaa vaatia jotain vastinetta sille että heidän elämisensä täällä kustannetaan (vois alottaa ensin ihan kielen opiskelusta ja pikkuhiljaa siirtyä ammatin opiskeluun koska minusta päämäärä pitäis olla siinä että myös pakolaiset oppis pidemmän päälle elättämään itsensä jos jäävät maahan pysyvästi).
 
  • Tykkää
Reactions: Joxu
,
[QUOTE="Hömelö";29802041]Hyvä sanoa että lopettakaa vinkuminen ja menkää töihin, jos ei ole työpaikkoja mihin mennä... Ihmisistä pitää sen verran pitää huolta että ihmiset pysyy työkykyisinä. Kaikenmaailman porsaanreijät pitäis tukkia mahollisimman hyvin ettei kaikenmaailman tukia ja etuuksia käytetä hyväksi. En esimerkiks ymmärrä, miks varakkailla on oikeutta minkäänlaisiin sosiaalietuuksiin. Ne on yleensä just niitä ihmisiä jotka huutelee taviksille ja köyhille että menkää töihin ja lopettakaa sossussa ramppaaminen, mutta kummasti kelpaa kela-korvaukset lääkärikäynneistä, äitiyspäivärahat, lapsilisät ja äitiyspakkaukset, ilmainen neuvola, mahollisesti jopa kunnalle kallis mutta käyttäjälle edullinen kunnallinen päivähoito eikä synnytyskeikastakaan taida todellisen laskun suuruudesta huolimatta maksaa kuin murto-osan, kuten me pienituloset. Yritystukia maksetaan käsittämättömiä summia aivan älyttömiin kohteisiin. Maahan tulevilta pakolaisilta pitäis tietyn ajan kuluttua alkaa vaatia jotain vastinetta sille että heidän elämisensä täällä kustannetaan (vois alottaa ensin ihan kielen opiskelusta ja pikkuhiljaa siirtyä ammatin opiskeluun koska minusta päämäärä pitäis olla siinä että myös pakolaiset oppis pidemmän päälle elättämään itsensä jos jäävät maahan pysyvästi).[/QUOTE]

Näin
 
"nonni"
[QUOTE="Hömelö";29802041]Hyvä sanoa että lopettakaa vinkuminen ja menkää töihin, jos ei ole työpaikkoja mihin mennä... Ihmisistä pitää sen verran pitää huolta että ihmiset pysyy työkykyisinä. Kaikenmaailman porsaanreijät pitäis tukkia mahollisimman hyvin ettei kaikenmaailman tukia ja etuuksia käytetä hyväksi. En esimerkiks ymmärrä, miks varakkailla on oikeutta minkäänlaisiin sosiaalietuuksiin. Ne on yleensä just niitä ihmisiä jotka huutelee taviksille ja köyhille että menkää töihin ja lopettakaa sossussa ramppaaminen, mutta kummasti kelpaa kela-korvaukset lääkärikäynneistä, äitiyspäivärahat, lapsilisät ja äitiyspakkaukset, ilmainen neuvola, mahollisesti jopa kunnalle kallis mutta käyttäjälle edullinen kunnallinen päivähoito eikä synnytyskeikastakaan taida todellisen laskun suuruudesta huolimatta maksaa kuin murto-osan, kuten me pienituloset. [/QUOTE]

Mielestäsi siis hyvätuloisuuteen pyrkiminen pitäisi tehdä kannattamattomaksi nostamalla tietyn tulorajan jälkeen sairaanhoitokulut, päivähoitomaksut, synnytyksestä aiheutuvat sairaalakulut ja muut maksut pilviin ja poistaa samalla oikeus äitiysrahoihin (jotka ovat tulosidonnaisia, eli jos omalla ahkeruudella olet tienannut hyvät äitiysrahat, niin niitä ei saisikaan enää?), lapsilisiin ja äitiyspakkaukseen sekä pakottaa yksityiseen neuvolaan omakustanteisesti?

Eriarvoistamista tosiaan parhaimmillaan eikä varmaan johtaisi minkäänlaiseen pimeänä tienaamiseen ja veronkiertelyyn.
 
zzzzzzz....zzzzzzzzz....zzz
Kyllä ja linko mukaan.

Pahaa on myös miten kansa on aivopesty rahan ja mammonan palvontaan eli satanismiin, ateismiin- ja mm. Jeesuksen siojasta pääsiäisenä tv lähettää...JOO...Harry Pottereita!! Jumankauta siis...

PS.

Tuo satanismi ja mahollisesti kappala-on satanismi-salatiede eli okkultismi-porukkaa mm jotain julkkiksia mukana-

niin selitetään tässä:

samaa ateismia eli kommunismia jota levitetään koko maaplallolla mm tv-elokuvat- lehdet:

frankfurtin koulukunta salaliitto rappio:

ROMURAUTAA:
http://www.isovimma.blogspot.com

"Adornosta tuli ”musiikintutkimus” osaston johtaja. Osastolla kehitettiin ”Teoria Nykymusiikista”- tutkimus mahdollisuuksista levittää populaarimusiikkia aseena yhteiskuntaa vastaan rappeuttamalla musiikkilajit mielisairauksien aiheuttamisen toivossa. Hän uskoi, että Yhdysvallat saataisiin polvilleen radion ja television välityksellä niiden levittäessä pessimismiä ja epätoivoa – 1930 luvun loppuun mennessä hän (yhdessä Horkheimerin kanssa) oli tunkeutunut Hollywoodiin. Mainittakoon myös väkivaltaiset videopelit, jotka tukivat koulukunnan tavoitteita.
"

lue :
frankfurtin koulukunta salaliitto rappio: Musikki , teleiviso ja populaarikulttuurin
 
,,
[QUOTE="Lilli";29800209]Jes!!

Hienoa! Toivottavasti mahdollisimman moni pääsisi paikalle, me ollaan niin kaukana, ettei päästä, muuten osallistuttais. Ihanaa, että joku tekee jotain![/QUOTE]

Niin on hieno juttu että edes koitetaan!
 
"Hömelö"
Nonni, se on jänskä juttu miten pienitulosia, sairaita ja tahtomattaan työttömiks jääneitä piiskataan ja syyllistetään. Ne on yleensä just niitä parempiosasia jotka kiljuu että lopettakaa se sosiaalietuuksilla eläminen mutta kas, kun kyseessä onkin SOSIAALIedut jotka koskee itse hyvätuloista niin johan kyse on erittäin tarpeellisesta ja välttämättömästä asiasta mitä ilman ei pärjää. Onko käyny mielessä, että jos näitä TURHIA etuja vähän leikattais progressiivisesti kaikilta hyvin toimeentulevilta-rikkailta, ei ehkä tuloverotuksen tarttis olla niin korkee? Eikö sosiaalietuudet pitäis olla nimeen omaan heitä varten, ketkä sitä TARVITSEE, ei heitä varten ketkä sitä haluaa voidakseen jemmata lapsilisät lasten karkkirahoiks ja lomaillakseen ulkomailla äitiyspäivärahalla? Kumma homma kun hyvätuloset puhuu matalan verotuksen ja työnteon puolesta ja on leikkaamassa vaikka mitä sosiaalipuolen palveluita, mutta samaan hengenvetoon muistavat huutaa, että viekää vanhuksilta vaipat ja inhimillinen kohtelu ja jättäkää lastensuojelutyö tekemättä, kunhan vain meiltä ei viedä lapsilisiä tai koroteta sairaanhoidon maksuja. Eli käytännössä paskat niistä jotka apua tarvii, kunhan minulle hyväosaiselle jää vielä enemmän.
 

Yhteistyössä