Miksi ihmiset hommaa koiria jos...

  • Viestiketjun aloittaja -.-
  • Ensimmäinen viesti
-.-
eivät osaa kouluttaa tai hoitaa niitä?

Ärsyttää naapurin hurtta kun haukkuu koko ajan. Lisäksi kun näin ulkona tytön viemässä sitä ulos niin ei se hallinnu sitä koiraa ollenkaan.
Talossa on paljon koiria ja muista ei ole mitään haittaa.

Ja ne jotka osaa hoitaa koiraansa niin älkää vaivautuko puolustuslinjalle. En yleisesti inhoa koiria tai niiden omistajia ;)
 
kissaihminen
Voi varmaan osoittautua haasteellisemmaksi kun on luultu, jos on valinnut tietämättömyyttään haastavan koirarodun tai osunut vain kohdalle yksilö joka ei jostain syystä tahdo oppia.

Vaikka tuota ikävään haukkumista on käsittääkseni todella vaikea karsia pois koiralta jos sillä on siihen taipumus.

Tutullani oli myös koira, joka ei omistajan koulutuskokemuksesta huolimatta oikein taipunut oppiin sitten millään. Sitä jouduttiin viemään ammattilaisillekkin ja yritettiin kouluttaa niiden oppien mukaan, mutta mikään ei painunut siihen paksuun kalloon. Ei asialle sitten loppujenlopuksi yhtään mitään voinut kun jatkaa johdonmukaista yrittämistä valitettavasti ilman tuloksia, ei sitä koiraa lopettaakkaan oikein viitsineet kun ei ollut mitenkään agressiivinen tai vaarallinen ketään kohtaan, vain melko riehakas ja höpsö eikä totellut käskyjä.
 
"nöf"
Jotkut sietää eri asioita. Esimerkiksi meillä koiralla on tiukat säännöt. Vieraita ei moikata, sängylle/sohvalle ei mennä, ei yhtään vetoa, ei murista jne. Monelle koiralliselle olemme oikeita natseja. Minun mielestäni taas heidän koiransa ovat rasittavia sylissä hiihtäjiä.

Eli varmaan he eivät koe ongelmaa niin isoksi, että jaksaisivat panostaa huonon käytöksen pois kitkemiseen.
 
meillä
Koiria jalostetaan ulkonäkökriteerein. Meillä on kaksi rotukoiraa, jotka eivät osaa tunnistaa yhtään sanaa. Ei voi mitään, kun ne on niin tyhmiä. Muuten ihan mukavia ja rodunomaisia.
 
ddddd
Et voi tietää yleisesti kaikkien tilanteita. Mistä olosuhteista ja lähtökohdista koira on saapunut/aloittanut.
Ehkä jotkut on jo edistyneet paljon, vaikka vielä puutteita olisikin.
 

Yhteistyössä