Kannattaisko alkaa myymään seksiä?

  • Viestiketjun aloittaja "eliisa"
  • Ensimmäinen viesti
"eliisa"
Olen parikymppinen pluskokoinen nainen, oiskohan vientiä seksimarkkinoilla? Opiskelujen takia rahapula on ainainen ja tällä tavalla sais hyvin rahaa pienellä vaivalla..
Minkähänlaista hinnastoa näissä hommissa on? Netistä yritin kattoo, mutta lähinnä ulkomaalaisten ilmotuksia löysin. Kiinnostais kuitenkin suomalaiset naiset ja niitten hinnat, mistähän sais lisätietoo? (sihteeriopisto tsekattu)
 
Veikkaisin, että kysynnän ja tarjonnan laki määrää. Eihän millekään epäviralliselle kaupalle ole mitään lista- eikä ohjehinnastoa olemassa, periihän kampaajat / ravintolapitäjätkin ihan sen mukaan, mitä uskovat jengin olevaan valmis maksamaan.
 
"jaa-a"
Jos pää kestää sellaisen valinnan ja työn niin mikäpä siinä. Tuo historia on mukanasi koko lopun elämääsi, se kannattaa muistaa. Eli jossain vaiheessa elämää tuo asia voi alkaa "kummittelemaan" eikä sitä olekaan välttämättä niin helppo käsitellä.
Toisekseen sp-taudit kannattaa pitää myös mielessä. Se riski tuossa hommassa on myös aina, kondomista huolimatta. Sehän ei ole 100%: n suoja ja saattaa rikkoontua. Olisi ikävä kantaa sellaista vitsausta loppuelämänsä mukanaan kyseisen työn seurauksena.
Tienata voisi ehkä kohtuullisesti, mutta plussat ja miinukset kannattaa laskea tarkkaan ja miettiä sen jälkeen meneekö rahallinen hyöty miinuspuolten ohi!
 
Vierass
Suomalaisilla hinnat on 100-130€/ 30 minuuttia tai 200-250€/60 minuuttia.

Jos tuntuu, että pystyt tuota työtä tekemään, niin oma on päätöksesi. Kysyntää kuitenkin on, omasta viitseliäisyydestä enemmän kiinni. Varmasti tonnin tai kaksi saa kuukaudessa tienattua kohtuullisen helposti.
 
storm
Alkuperäinen kirjoittaja Älä hyvä ihminen;29802386:
Ei kannata ! Kuka huoran ottaisi vaimokseen .. ? :-(
Tarvisko siitä sit omalle miehelle kertoa jos on joskus opiskeluaikana tullut käytettyä ehkä hieman kyseenalaisia keinoja rahanhankintaan? :D
 
vierailija
Suikkari 50€, pillu tai pylly 100€. Enemmän voi pyytää jos on tosi kaunis. Enemmän saa myös erikoisuuksista. Mutta jos myyt alle, niin Igor on äkkiä oven takana.
 
vierailija
Perusseksiä ei kannata alkaa myymään. Siellä markkinat on tukossa ja hinnat pohjalla. Mutta jotain kinkyä ehkä kannattaa. Siitä kun piiskaat jonkun ukon voit saada 300€ kerta.
 
vierailija
Aikaisempi kirjoittaja puhuu asiaa. Tavallista tai suuseksiä ei kannata myydä. Halvalla menee. Mieluummin veloitat tonnin siitä kun isket ukon roikkumaan lihakoukuista kattoon, teet siitä vilkkuvan joulukuusen ja annat sen nuolla sun kainalot.
 

Yhteistyössä