Miksi jotkut antavat kissojensa tehdä pentuja "jatkuvasti", vaikka kissakodit ja muut on jo nyt täynnä kodittomia?

  • Viestiketjun aloittaja "elina"
  • Ensimmäinen viesti
"elina"
En voi ymmärtää. Mikä siinä on niin hienoa? Se, että saa sen muutaman kympin niistä kissanpennuista vai mikä?

Kaverin kissoille on taas tulossa pentuja, pentueita on siellä monet vuodessa, kissoja on useampi.

En ymmärrä, että miksei niitä kissoja voi leikkauttaa :( Täysin vastuutonta.
 
"hmm"
laiskuutta, haluttomuutta maksaa (naaraskissan leikkaus maksaa satasen paikkeilla) tai ajatus siitä, että kissan luonnollisempi tila on leikkaamattomana, yhdistettynä ihan vain välinpitämättömyyteen. valitettavan monet myös hankkivat kissansa nimenomaan näiltä ihmisiltä ilmaiseksi tai kympillä ja parilla, kun kodittoman kissan adoptoiminen maksaa myös yleensä yli sata euroa, vaikkakin ymmärrettävistä syistä.
 
"vierailija"
Työnantajalla se on yhdistelmä saituutta ja käsittämätöntä uskoa siihen, että kissanaaras saa "vain" viidet pennut eikä tule kiimaan sen jälkeen. Mistä näitä omituisia uskomuksia sikiää?
 
"vieraana"
No kun ne pennut on niiiin söpöjä... : / Joo, vastuutontahan tuo jatkuva pennuttaminen on, eikä omistaja silloin välitä siitä emokissasta tuon taivaallista, ainostaan raha tuntuu kiinnostavan. Se on aika ikävää, että ihmisen ahneuden takia viattomat eläimet kärsii aina eniten. Ja mitenköhän tuo tyyppi varmistaa, ettei ne kissat pääse lisääntymään keskenään, vai myykö hän tietoisesti mahdollisesti sairaita sisäsiittoisia kissoja?
 

Yhteistyössä