Mikä paras konsti siistiä bikiniraja?

Kesä tulee ja uimarannat sen myötä. Miten sais helpoiten siistittyä bikinirajan niin ettei olis iho ihan verillä joka kerran jälkeen? Tarkotus siistiä myös alushousujen sisäpuolelta. Kokeiltu kylmävahaliuskoja (en saanu toimimaan ollenkaan) ja höylää (jää sänki ja iho verillä joka kerran käytön jälkeen). Mikä olis siis paras konsti? Joku laite vai jotain muuta?

Laitteita kattelin Gigantin sivuilta. Onko kellään kokemusta näistä:

Braun ladyshave - Gigantti

Philips Ladyshave HP6366/00 - Gigantti

Philips Ladyshave HP6341/00 - Gigantti

Braun Silk
 
"hmm"
ladyshavet jättävät sänkeä jos et siitä pidä, sillä ei saa niinkään sileäksi ihoa kuin höylällä hetkeksi. Kaikissa kotikonsteissa on huonot puolensa, höylän ihoärsytys ja sänki, shaverin sänki, sokerin ja vahojen hankala käytettävyys... epilaattoria tosin en ole kokeillut.
 
karvaton pilde
Maksa mielummin hieman enemmän ja käy jonkun ammattilaisen luona sokeroinnissa. Kirpasee ekalla kerralla paljon, mutta sen jälkeen helpottaa. Muutaman sokeroinnin jälkeen voit itse vedellä vahalla tai vaikkapa pinseteillä niitä kasvavia karvoja pois.
Mä en enää edes koita kotikonstein! Paikat pysyy sileinä ja olo puhtaana, ei tule tulehduksia karvatuppeihin, ei karkeaa sänkeä. Ja samalla tulee tuettua kotimaista työtä.
Epillaattorit tahtoo katkoa ne karvat, en ainakaan ite tykännyt siis yhtään...
 
karvaton pilde
Entäpä anaalin valkaisu?
Anaalin saa valkaistua varmaan parhaiten, kun kastat pumpulitupon tai tamponin kloritessa ja pistät perskannikoiden väliin. Kannattaa tehostaa vaikutusta käärimällä peffa elmukelmuun, se suojaa samalla vaatteita valkaistumasta.

Jos nivuset on kauheen tummat, niin helpoimmalla pääsee laittamalla laakeaan vatiin pari pullollista kloritea ja istahtamalla siihen.
 

Yhteistyössä