G:Te joiden miehet ryyppäsi pääsiäisen,menettekö nyt vappuna itse bilettämään?

  • Viestiketjun aloittaja gallup
  • Ensimmäinen viesti
"vvieras"
Kuka juo pääsiäisenä? Vappu on työväenjuhla, mutta pääsiäinen on verrattavissa jouluun. Pääsiäisjuhlapäiviä on vielä niin monta että onko se nyt eri jos juo joskus tavallisena viikonloppuna.

Vappuna toivon, että mies haluaa keksiä lapsille kanssani jotain hauskaa.

Mut joo...jos olisi pääsiäisenä käynyt kaljalla niin siitä vaan
 
"ihmettelen"
Kumpikaan ei varsinaisesti ryypännyt pääsiäisenä, tais mennä 3-4ploa olutta pitkäperjantaina ja 2 lauantaina. Vappuna otetaan myös molemmat sen pari lasia, ehkä viiniä tällä kertaa.

Kuka oikeasti enää ryyppäämällä ryyppää?
 
Weiras
Mäkin "ryypättiin" ihan porukalla kotosalla pääsiäislauantaina, muutamia sidukoia/olusia. Pitäiskö sit yhdessä ryypätä myös vappuna....ain niin mähän oon töissä....eli miehelle napsahti lastenhoitovuoro...
 
"vieras."
Aika jännä, että kaikki jeesukset rientää kilvan näihin ketjuihin julistamaan, että ei meillä ryypätä, toissavuonna otin muumilimun saunan päälle miehen kanssa puoliksi.
 
"ihmettelen"
[QUOTE="vieras.";29815429]Aika jännä, että kaikki jeesukset rientää kilvan näihin ketjuihin julistamaan, että ei meillä ryypätä, toissavuonna otin muumilimun saunan päälle miehen kanssa puoliksi.[/QUOTE]

Aika monella on kotona pieniä lapsia, olisko sitten hyvä että niiden aikana porukka ryyppäis joka juhlapyhä?
 
"aloittaja"
[QUOTE="ihmettelen";29815453]Aika monella on kotona pieniä lapsia, olisko sitten hyvä että niiden aikana porukka ryyppäis joka juhlapyhä?[/QUOTE]

No palstallahan moni valitteli että miehet oli baareissa koko pääsiäsisen niin miksi äidin ja naisen pitäisi sitä samaa katsoa vappuna?
 
Siis siullako on mies? Kun miä eilisestä ketjusta (Mistä löydätte kunnon miehiä tms) aattelin että oot sinkku... vai sekotanko johonkuhun muuhun?
No siis se sama josta olen ollut eroamassa iät ja ajat. Siis eronnutkin jo, mutta tässä kitkutellaan saman katon alla ja katellaan ukon "viimeistä tilaisuutta". Mitä nyt ei hirveän hyvin näytä käyttäneen, jos multa kysytään.
 
holittomia pyhiä
meillä vaput, pääsiäiset, joulut ja juhannukset on perheen yhteisiä juhlapyhiä, silloin vietetään aikaa yhdessä lasten kanssa, pääsiäisenä kumpikaan ei juonut vaan grillailtiin, ulkoiltiin ja kyläiltiin. vappuna menemme torille ja vappubrunssille keskustaan lasten kanssa :)
 
"vieras."
[QUOTE="ihmettelen";29815453]Aika monella on kotona pieniä lapsia, olisko sitten hyvä että niiden aikana porukka ryyppäis joka juhlapyhä?[/QUOTE]

Eihän otsikko puhu mitään porukan ryyppäyksestä vaan vastavuoroisuudesta.
 
"ihmettelen"
[QUOTE="vieras.";29815534]Eihän otsikko puhu mitään porukan ryyppäyksestä vaan vastavuoroisuudesta.[/QUOTE]

Aha, okei. No, meillä on parisuhteessa tasa-arvo senkin suhteen, joten siksi kai en ymmärtänyt kysymystä... :) koskaan ei ole tarvinnut tuollaisia sääntöjä tehdä vaan aina on toinen päässyt bilettämään kun on halunnut. Helppoa, kun ei joka juhlapyhä edes tule sitä fiilistä, että pakko vetää perseet...
 
Ulkomailla
Täällä vappua ei juhlita, joten ei hirveesti mekään juhlita. Voidaan ottaa lasillinen viiniä tai pari pulloa olutta. Mies olutta, itse en tykkää oluesta.

Pääsiäisenä eli sunnuntaina grillattiin ja mies joi 3 olutta ja minä pikku pullon viiniä.
 
"vvieras"
[QUOTE="vieras.";29815429]Aika jännä, että kaikki jeesukset rientää kilvan näihin ketjuihin julistamaan, että ei meillä ryypätä, toissavuonna otin muumilimun saunan päälle miehen kanssa puoliksi.[/QUOTE]

Jaa no, en kyllä pidä itseäni minään jeesuksena, vaikka en oikeastaan tykkää juoda. Kerran vuodessa pääosin, joskus en sitäkään. Kyllä lasin viiniä voin ottaa, mutta kännissä en halua olla.

Ennen lapsia join välillä koko viikonlopunkin ja keskellä viikkoakin. On tullut jo vähän korvista ulos tuo.
 
Wieruus
Antaa teinien huolehtia vapun bilettämisestäkin. Ei vanhat enää jaksa ryypätä ja rellestää edes pääsiäisenä, saati vappuna, puhumattakaan juhannuksesta tai joulusta.
 

Yhteistyössä