Kaamea flunssa ja nenäverenvuoto, helppiä! (Tahtoo eroon molemmista!)

  • Viestiketjun aloittaja punanenä
  • Ensimmäinen viesti
punanenä
Voi itku! Taisi olla sunnuntai, kun totesin että kyllä se lentsu vaan tulee ja tänä aamuna on ollut tosi extrahuono olo, oli pakko ottaa särkylääkettä pääkipuun/kökkö-oloon.

Jokin aika sitten nousin ylös, niin eiköhän alkanut vuotamaan veri nenästä ja ihan kunnolla! Ei tosiaan mitään pientä, vaan kunnolla tiputtamaan. Säikähdin jo niin, että ehdin miettiä lääkäriin menoakin. Nenäni on vuotanut verta usein jo lapsesta asti, että siinä mielessä tämä ei ole mitään uutta. Suonia on poltettukin. Noh, kaivelin vihannespussia pakasteesta ja kyllähän tuo nyt tuntuu lakanneen.

Mutta miten hitossa mä taas pärjään kun aivastuttaa ja pitäis niistää?! Sehän alkaa vuotamaan taas... on kivaa? Ei kellään olis mitään kikkoja?

Tai olisko kikkoja siihen, miten tämän taudin saa mahdollisimman pian pois?! Eilen alkoi tuntumaan toinen korva tukkoiselta ja mietin sitäkin, et milloin sen vuoksi pitää mennä lääkäriin, kai sitä voi kattoo viikonlopun yli kun ei ole kipeä?
 
punanenä
Niin ja voikohan sillä olla vaikutusta, kun laitoin aamulla Otrivin Mentholia nokkaan, oisko se voinu vielä lisää ärsyttää? Aiemmin on ollut normaalia Otrivinia, nyt ostin kokeeksi tuota Mentholia, joka tuntu aika muikeelta nokassa, oisko voinu tuo Menthol lisätä ärsytystä...
 

Yhteistyössä