Leikkikehästä

  • Viestiketjun aloittaja "ritu"
  • Ensimmäinen viesti
"ritu"
Odotamme esikoista ja mietinkin mitä tarvikkeita olisi kannattava hannkia. Nyt mietityttää leikkikehä. Omaa ratkaisua helpottaakseni toivon kokemuksia puolesta / vastaan ja perustelut myös. :)
 
"Veera"
Leikkikehä kuuluu niihin tavaroihin jotka voi ostaa sitten jos sitä tuntuu tarvitsevan. Se voi olla hyödyllinen esim jos teillä on terassi ja haluatte siinä rauhassa istua ja grillailla ilman että vauva kiipeää grilliin tai syö palkintoruusut niin leikkikehän voi virittää sille ulos leikkipaikaksi.
Sisätilat kannattaa tehdä sen verran turvallisiksi että vauva voi siellä liikkua. Voihan sen sitten nostaa syöttötuoliin tai sänkyynsä hetkeksi jos et pysty vahtimaan.
 
turhake
Mulla 2 lasta,isompi täyttää syksyllä 5. En ole kokenut leikkikehää tarpeelliseksi. Meillä suht "pieni" asunto,meille ihan riittävä mut jos olis joku leikkikehä niin se tuntuis olevan koko ajan tiellä.

Ekat kuukaudethan vauva ei osaa liikkua,joten pysyy kyllä siinä mihin sen lattialle laskee,esim leikkimaton tms alustan päällä. Sit kun oppii liikkumaan niin oman kokemukseni mukaan haluaa aikuisen luokse tai ainakin näköyhteyden. Joten ei välttämättä viihtyis missään kehässä..
 

Yhteistyössä