Mitä ominaisuuksia nainen mieheltä haluaa?

  • Viestiketjun aloittaja "Miksu"
  • Ensimmäinen viesti
Ken guru
Uskollisuutta, tarkoitaen myös sitä ettei huitelehdi menemään vaan laittaa perheensä omasta tahdostaan etusijalle.

Ystävällistä ja kohteliasta luonnetta, sitä että osaa käyttäytyä.

Normaaliutta miehenä, en kaipaa itsensä tällääjää, naismaista miestä.

Kykyä toimia arjessa, tarkoittaen lasten- ja kodinhoitoa. En halua pilalle lellittyä uusavutonta.

Sitä että on työelämässä kiinni, tai opiskelee ainakin. En halua sossupummia.

Ei polta, eikä ota alkoholia usein.

Ihmisiä ja eläimiä kunniottava, empatiaky kykyä omaavaa.

Perus siisteyttä, peseytyy, käy parturissa, pukeutuu siististi.

On kiinnostunut myös puolisonsa asioista, mutta myös niitä omia juttuja pitää olla. En kestäisi jos miehen viihdyttäminen olisi vain minusta kiinni.

Tykkää matkustella.

Tykkää elää siistissä kodissa.
 
Keittiönoita
No riippuu ihan elämäntilanteesta. Jos nyt ajatellaan, että nuorena lapsettomana, niin varmaan miehestä haluaisi vastuullisuutta, lapsimyönteisyyttä, perhekeskeisyyttä yms asioita. Jos taas ollaan nk uusintakierroksella eli perhe on jo perustettuna, niin tasaveroista kumppanuutta, mukavaa seuraa, keskusteluja, samanlaisia mielenkiinnonkohteita jne. Ja jos taas on tilanne niinkuin esim mulla nyt, että ikää on päälle 50 ja lapsen aikuisia, niin seuraa ja seksiähän mieheltä ensisijaisesti haluaisi :D Eli enää ei kaipaa mitään kotileikkejä vaan seuraa esim ulkomaanmatkoille tai leffaillaksi kotisohvalle. Mutta mulla on kyllä paljon ystäviäkin, joiden kanssa voin viettää aikaani ja matkustella. Oma koti ja oma lompakko on tärkeä asia miehessä ja kutakuinkin samanlainen elintaso. Tarkoitan tällä sitä, että kummallakin pitäisi olla mahdollisuus rahoittaa oma elämänsä ja ne yhteiset tekemiset ihan itse ilman toisen lompakolla käymistä. Ja omia ystäviä ja omaa aikaa pitää olla. Menisi hermot, jos pitäisi jatkuvasti kyljessä nyhvätä.
 
Sitä voi listata useamman A4-arkin täyteen ominaisuuksia, joita miehessä haluaisi, mutta se ei takaa, että vaikka löytäisi miehen, joka täyttäisi jokaisen toivotun ominaisuuden, että oikeasti haluaisi yksiin juuri tuon paperilla täydellisen kanssa.

Aviomiehelläni on ominaisuuksia, joiden kanssa en tiennyt voivani edes elää, mutta me vain sovimme erinomaisesti yhteen.
 
  • Tykkää
Reactions: Data
unelmien poikamies
Uskollisuutta, täytyy myös olla sosiaalinen ja aikuinen käytökseltään (ei ramppaa kerran viikossa baarissa tai kavereiden kanssa muutenkaan), pistää perheen ykköseksi. Luotettava tulisi olla, pitää sanansa kun jotain sovitaan. Tietynlaista empaattisuutta, osaa asettua toisen asemaan ja olla parisuhteessa tasapuolinen (ei jätä yksin lasten ja kodin kanssa). Sopivan spontaani, yhdessä vois reissata eikä aina nyhjätä kotona.
Ulkonäkö kriteereitä on oikeastaan vain ettei huomattavaa ylipainoa. Näillä pääsee jo pitkälle.
 
kjjk
[QUOTE="Rampe";30082644]Kusipäisyyttä , eli mitä huonommin käyttäytyy sitä parempi ; )[/QUOTE]

Tuo on havaittu käytännössä. Helvetin enkeleillä tms. on paljon enemmän vientiä kuin vaikkapa kilteillä ja rauhallisilla tietojenkäsittelytieteen opiskelijoilla.
 
naama
Huumorintajua! Uskollisuus ja toisen huomioon ottaminen,niillä pääsee jo alkuun. Ulkonäölliset jutut ei kyllä toimi mun kohdalla, kun ennemmin/helpommin olen aina tykästynyt miehiin, joilla pilkettä silmäkummassa ja hellä ote; ja siinä jää toiseksi joku bodattu vartalo tai geelattu fleda ja valkaistut hampaat esim. Eikä rahakaan ratkaise.
 
naama jatkaa
Alkuperäinen kirjoittaja tärkeimmät;30083509:
Sellanen joka ei halua seksiä ja on riittävän varakas ja tykkää ostella kaikkea kivaa ja matkustella.
En kyllä tykkäisi miehestä,( tai siis suhteesta ilman seksiä,) joka ei halua seksiä. Olisi aika surullista omalla kohdallani.(ja tarkoitan tässä, jos uutta suhdetta etsii..Jos taas omalla miehellä tulisi jotain syytä moiseen vaivaan, niin en tietenkään eroaisi moisen syyn takia, vaan toivoisin, että siihen löytyy syy ja ratkaisu).
 
Samanlainen arvomaailma ja oman maailmankatsomukseni kanssa yhteen sopiva maailmankatsomus. Siitä lähdetään. Mutta tottakai luotettava, mukava ja hyvä ihminen. Samankaltainen huumorintaju. Kiinnostava ihminen. Jotain samanlaisia kiinnostuksen kohteita.

Ehdoton ei: konservatiivisuus.
 
Puoleensavetävä ja kiihottava täytyy olla.
Siitä lähdetään ja muiden ominaisuuksien perusteella joko natsaa muutenkin tai tyyppi osoittautuukin arkeen epäsopivaksi ja homma menee puihin (tai jää seksisuhteeksi).
 
"iina"
Siis nainenhan piti nostaa jalustalle. Nainen on queen ja mies tekee kaiken sen puolesta. Nuolee lattiatkin jos sen woman niin haluaa. Ja se man vaikka kuolis sen puolesta. Yhtään ketään muita naisia ei saa kattoo, eikä varsinkaan pornoo. Mulla taitaa olla kyllä aika hyvä mies..se jopa siivoo mun oksennukset barireissun jälkeen..ja pitää huolta kaikesta. Mä voin vaan elellä huolettomana ja onnellisena. Ei se kuitenkaan ylihuolehtiva oo. Se huolehtii kodista, jos mä en jaksa. Ja vie mut joskus bilettämään, jos ollaan sillä päällä.
 
vieras*
Pitää olla ehdottoman luotettava, välittävä, keskustelutaitoinen, hauska eikä tupakoi.

Vähintään 10 cm minua pidempi, ei pulkannaru eikä mikään mörssäri, sopivasti treenattu on hyvä. Vuositulot vähintään 60000 €, ettei tulot jää omiani pienemmäksi. Jos miehellä lapsia, on aktiivisesti lastensa elämässä mukana. Omasta tahdosta viikonloppuisää en halua. Alkoholia pitä osata juoda kohtuudella, muutoinkin hyvät käytöstavat . Mielellään korkeammin koulutettu kuin ammattikoulu, tästä voi poikkeustapauksessa joustaa. Pitää omata sosiaalista älykkyyttä. Ulkonäön tulee miellyttää silmääni. Tykkää matkustella.

Näillä jos lähtisi liikkeelle. :D
 

Yhteistyössä