Isä ei palauta lapsen vaatteita

  • Viestiketjun aloittaja mari87
  • Ensimmäinen viesti
mari87
Mitä ihmettä voin tehdä? Lapsi käy isällään joka toinen vkl, ja vaihtovaatekerrat jäävät sinne. Lapsella on lempparivaatteita, joita haluaisi pitää, mutta isä laittaa ne pesuun ja lähettää lapsen takaisin römppävaatteissa.
Vastaukseksi sain että osta uudet.
Kuulostaa aivan uskomattomalta,mutta totta on =/
 
sama ongelma
Minulla ollut sama ongelma. Nykyään en laita lapselle vaihtovaatteita mukaan vaan niitä pitäisi olla siellä tarpeeksi ennestään ja katson ettei päälle laiteta lähtiessä tärkeimpiä vaatteita.
 
"vieraana"
Onpa kamalaa, että isänkin luona on vaatteita. Niin just, osta uudet.
Ai jaa. Eikö isän tarvitse osallistua lapsen vaatetukseen ollenkaan? Minusta pitää. Ja toisekseen, voihan isä pestä vaatteet ajoissa, että saa antaa ne lapsen mukaan. Minusta on tuo lapsen kiusaamista, jos ei anna lapselle lempivaatteita takaisin.
Meillä ainakin joillakin lapsilla on muutamat vaatteet tosi tärkeitä, olisi varmasti kurjaa heistä, jos vaatteet jemmattaisi jonnekin viikoksi , pariksi.
 
vvvv...
Opetat lasta vaatimaan vaatteet takas kassiin. Selität, että jos ei vaadi sielä vaatteita takas kassiin, nii lempivaate jää sit sinne.
Osaahan ne kotonakin huutaa minkä paidan tahtovat päällensä.
 
"Että"
Pakkaa jotain huonompaa mukaan suosiolla. Et varmaan oleta etän pyykkäävän ja kuivaavan viikonloppuna vain ja ainoastaan lapsen (vai sun) lempivaatteita.
Että tällaisesta saa joku mielensä matalaksi....
 
"Sirkkeli"
No etkä pakkaa yhtään mitään vaatetta enää mukaan. Siellähän niitä hyviä varavaatteita on jo. Ja laita huonommat ja halvemmat rytkyt mukaan.

Jännä, että miten paljon erilaisia vaateongelmia erovanhemmat saakin puolin jos toisin aikaan.

Minä ostin mun exän luokse kumpparit yms. sinne jätettäviä vaatteita, mutta ei se älykääpiö osannut niiitä käyttää. Siellä ne jossain nurkassa oli toimettomana. Lisäksi pakkasin vielä vaatetta jokaiselle kerralle erikseen mukaan. Ja jätkä valittaa, ettei ole vaatetta, vaikka normipenska niillä olis pärjännyt joka säässä kuukauden :O

Exäni ex-akka taas laittoi tyttärensä mukana niin surkeita ja pieneksi menneitä vaatteita, että nolotti mennä sen kanssa minnekään. Rahasta ei ollut kyse, pelkästä kiusasta. Kun sitten äiti ja tytär tulivat jossain vastaan, niin tytöllä oli ehjät, puhtaat, kivat vaatteet päällään. Ja taatusti sai aina kaikki vaatteensa takasin tytön mukana, että siitä ei ollut pelkoa tuossa, että sen takia olis ryysyjä pitänyt laittaa likan mukaan.
 

Yhteistyössä