Vauvan/taaperon hiusten pesu

  • Viestiketjun aloittaja "Henni"
  • Ensimmäinen viesti
"milli"
mun poika on 3.5v ja sen hiukset pestaan vain jos oljyan karstaa pois jota valil tulee kun on paksut hiukset. eli kaks kertaa vuodes. vesi on riittanyt hyvin. ja ei. lapseni paanahka ei haise pahalle.
 
Vierras
Kiinteiden aloittamisen jälkeen vedellä on pesty päivittäin kun ruoanthdettä yms on joutunut hiuksiin saakka. En nyt muista milloin on otettu pesuaine käyttöön, Kai niitä on alettu pestä shamppoolla sitten kun ovat näyttäneet tai haisseet likaisilta vesipesusta huolimatta, herkästi hikoilevalla pojalla paljon aiemmin kuin tytöllä. Perus markettilastenshamppoota on käytetty sitten kerran viikossa.
 
pokkura
[QUOTE="milli";30089331]mun poika on 3.5v ja sen hiukset pestaan vain jos oljyan karstaa pois jota valil tulee kun on paksut hiukset. eli kaks kertaa vuodes. vesi on riittanyt hyvin. ja ei. lapseni paanahka ei haise pahalle.[/QUOTE]

Siinä vaiheessa jos karstaa pitää oikein alkaa öljyämään, voi miettiä oisko kannattanut pestä vähän paremmin ja useammin ajoissa.

Ja kyllä haisee.
 
"milli"
tervetuloa haisteleen. laitan oljya koska irtoaa nain helpommin. oljy hiuksiin, puol tuntia, kampaus ja saunaan ja pesu. talvella pipon alla tulee helposti karstaa ja kesal helteilla. jos shampoo pesu riittaa kahdesti vuodes niin miksi pitaisi pesta enempi? siskoni lapsi jonka hiukset pestaan varmasti kerran kaks viikossa, saa karstaa paanahkaansa valil ja se oljytaan jotta irtoaa helposti. muksu on koululainen. kaytan oljya myos omiin hiuksiin. hoidan paanahkaa ja karheaa hiusta.
 
Vauvasta asti pesty pesuaineen kanssa, aluksi samalla mitä ollut kylpyvedesssä ja kun noin vuosikkaana ovat siirtyneet suihkun käyttäjiksi on alettu käyttää lapsen shampoota tmv. vähintään jokatoinenpvä.
 
Oon suosinu ihan vesipesua, mutta silloin tällöin pesen esikoiselta muumi-shampoolla.

Osa aikuisistakin jättää shampoon pois käytöstä ja siirtyy vesipesuun, niin mitä pahaa on jos lapsen hiukset pesee vain vedellä kun hiukset/hiuspohja ei ole tottunut shampooseen ja tällöin ei edes tarvitse pestä niin usein kun rasvatasapaino on kohdillaan? Mitä useammin pesee shampoolla, niin sitä useammin tarvitsee pestä hiukset.
 
"olio"
2 vuotiaan hiukset pesen shampoolla n. viikossa. Meillä ainakin lapsi rypee näin kesäisin ulkona hiuksia myöden, on hikinen... mukava kun tytön hiukdet haisee puhtaalta pesun jälkeen.
 

Yhteistyössä