Käytätkö lapsellasi aurinkoravaa vai annatko päivettyä?

  • Viestiketjun aloittaja kysymys kaikille
  • Ensimmäinen viesti
Kolmivuotiaiksi suojasin vaatetuksella niin paljon kuin mahdollista. Siitä eteenpäin yksilöllisesti- esikoinen on valkoinen ja palaa herkemmin, rasvasin siis. Muut taas ruskettuvat tummempina helpommin eikä rasva useinkaan ollut tarpeen.

Keskipäivän tunneiksi sisälle ja varjoon, sillä pääsee pitkälle.
 
Pin
Antaa tulla mieluummin pieni rusketus. Pahimilla porotuksilla olen tipan laittanu niskaan, mutta muuten en. On saanut hyvän värin eikä herkästi palakaan nyt. Pienempi nukkuu pahimman ajan päikkäreitä varjonsa alla niin ei tarvitse mitään myrkkyjä laittaakaan.
Lippis tai lierihattu päässä ja t-paita kuumimmilla keleillä suojaa helpoimmin palavat paikat. Pienemmällä yleensä väljä pikähihainen.
 
"Lissu"
Käytän aurinkorasvaa, mutta onhan nuo silti jo ruskeiksi paahtuneet. Ei se aurinkorasva estä päivettymistä, vähentää vaan palamisen riskiä. Väkisin lapset silti ulkona ruskettuu.
 
"niin"
Kannattaa käyttää, justiinsa sen takia kun sitä pigmenttiä ei ihossa vielä ole. Käsittääkseni alle 2- vuotiaan ihoa ei saisi altistaa suoralle auringon valolle pitkäksi aikaa, mutta eipä niitä varjossakaan saa pidettyä, joten suojaa kannattaa laittaa.
 
vieraaaas
En tunge myrkkyä lapsilleni. Eivätkä ole koskaan palaneet, eli parasta mahdollista heille. Pari kertaa laitoin hyvin vähän kun koko päivä oltiin rannalla.,Pyrin viimeiseen asti siihen, että sellaista ei meidän lapsille laiteta.
 
"orion"
Annan saada aurinkoa, mutta jos esim rannalle tai jos muuten ollaan lyhyillä hihoilla ja lahkeilla pitempi aika ulkona niin laitan aurinkorasvaa. Näyttäs vähän että lapsi on periny multa ihon joka ei meinaa ruskettua, vaan palaa (ei onneksi ihan heti).
 
"orion"
[QUOTE="orion";30090940]Annan saada aurinkoa, mutta jos esim rannalle tai jos muuten ollaan lyhyillä hihoilla ja lahkeilla pitempi aika ulkona niin laitan aurinkorasvaa. Näyttäs vähän että lapsi on periny multa ihon joka ei meinaa ruskettua, vaan palaa (ei onneksi ihan heti).[/QUOTE]

Ja aurinkorasvana Lovea, jossa ei pitäis olla myrkkyjä.
 

Yhteistyössä