1-vuotiaan kanssa uimahalliin ja rannalle, kysymyksiä olisi...

  • Viestiketjun aloittaja Mortse
  • Ensimmäinen viesti
Mortse
Vauvauinnissa ei siis olla käyty. Mitä pitäisi ottaa huomioon kun menee 1v:n kanssa uimahalliin ja rannalle. Uimavaipassako mennään vai ihan uikkarissa? Jotain muuta huomioitavaa?
 
moori
Ei kait siinä kummempia, kattoo ettei lapsi pala uimarannalla, ei palele liikaa ja saa juotavaa. Hattu kannattaa näillä keleillä olla päässä... ja sitten kannattaa pitää huoli, ettei lapsi ota ja huku!

Meillä tänään viimeksi nuorimmainen lillisteli alkuun tavallinen vaippa päällä, mutta kyllähän se ihan hirveäksi turposi heti kun kastu ja ne täytteet yritti tulla ulos. En suosittele... Uimavaippa tai uikkari, ettei oo aivan pojalla kikkeli hiekassa. Tai tyttökös on, samaa ideaa kuitenkin. Uimahallissa ehdottomasti uimavaippa!
 
Vieres
Rannalle voi laittaa uimavaipan ja vaikka ihan tavallinen t-paita tms auringon suojaksi kun rantaveessä leikkii. Toki jos uikkari löytyy niin sekin suojaa auringolta. Mutta voihan sitä mennä ihan nakupellenäkin jos arvelee että kakkaamisriski on pieni. Paras aika toki mennä klo 16 kieppeillä kun vesi on pivän jälkiltä lämmintä mutta aurinko ei enää polta. Hiekkaleluja mukaan.
Uimahalliin usein sitä vaippaa suositellaan mutta harvassa se pakollinen on. Ruokailusta tulisi olla kulunut vähintään 1-1,5tuntia niin kakkavahingon riski on pienempi.
 
Kaksostyttöjen äiti
Meillä 1v. kaksoset uimarannalla pikkareissa, ettei hiekkaa pääsee pimppiin. Aurinkorasvaa kunnolla, hatut päähän, juotavaa joka välissä, vesirinkeleitä naposteltavina. Tänäänkin meni kolmisen tuntia kuin siivillä ja sen päälle saman verran vetelivät päiväunia.
 
"milli"
uimavaippa on taysin turha kapistus. ei olla ikin kaytetty missaan. 4vuotta uitu uimahallis rannal eika koskaan ikin koskaan ole allas ollut kiinni kakkavahingon takia vaikka vauvauinnit ennen noirmivuoroa. paita paalle hattu paahan ja menoks rannalle.
 

Yhteistyössä