säälittää nuo eläimet näin helteellä

HippuTAR
Kivahan se on että pääsevät kesällä pihalle mutta helle ja ötökät on sit se kolikon toinen puoli. Yks tuttu just sanoi et se on nyt pitäny hevosta tallissa koska sitä paarmat pureskelee pihalla niin että hevosparka on täynnä isoja muhkuroita.
 
Meilläki hevoset ollu monta päivää kulkeneet vaan varjon ja vesiastian väliä. Yöllä heräävät ja alkavat liikkua ja syödä.

Illaksi navettaan meno, voin vaan kuvitella kuinka kuuma siellä on. Ilmastointi kyllä kierrättää ilmaa mutta jos korvausilmakin on 30 asteista niin ei se kamalasti auta..
 
lakjd
Tuota kastelua kannattaa kaksi kertaa miettiä, esim. koiraa ei kannata kastella selästä/niskasta, koska märkä turkki lämpenee vielä enemmän. Pitäisi kastella mahanalustaa.
 
,,
Hevoset nukkuu koko päivän pihatossa ja välillä käyvät juomassa... Illalla ne aktivoituu laiduntamaan. On niitä haettu välillä talliin nukkumaan kun siellä on viilempi mutta ei ne olostaan selvästi nauti. Koira on aika raato, sitä oon käyttänyt uimassa ja on sillä sellainen viilennysmanttelikin joka jonkin verran auttaa. Mut enimmäkseen se makaa pitkin pituuttaan päivät.
 

Yhteistyössä