Paljonkohan Suomessa on joukkotuhontaa kannattavia ihmisiä?

  • Viestiketjun aloittaja "peace"
  • Ensimmäinen viesti
vierass
Moskeijat ovat täynnä joukkotuhonnan kannattajia, niin juutalaisten joukkotuhonnan kuin yleensäkin länsimaisten ihmisten joukkotuhonnan kannattajia.
Ja kotimaiset vihervassarit komppaa musuja.
 
vierass
[QUOTE="peace";30125682]http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/ulkomaat/3204428/unicef-kolmasosa-gazan-siviiliuhreista-lapsia[/QUOTE]

Kyllähän niitä siviiliuhreja tulee kun lapset, naiset ja vanhukset pakotetaan ihmiskilviksi. YK on järkyttynyt Hamasin ihmiskilpien käyttämisestä. Myös EU tuomitsee ihmiskilpien käytön.

EU on muutama päivä sitten antanut julkilausuman, jossa se vaatii Hamasin ja muiden gazalaisten terrorijärjestöjen aseistariisumista ja tuomitsee Hamasin harjoittaman siviilien käyttämisen ihmiskilpinä sekä tuomitsee Hamasin raketti-iskut Israelin siivilejä vastaan.

On hyvä havaita, että Hamasin teatteri "katsokaa, Israel tappaa siviileitä" ei ole sumentanut Euroopan päämiesten havaintokykyä.

The official statement read:

The EU strongly condemns the indiscriminate firing of rockets into Israel by Hamas and militant groups in the Gaza Strip, directly harming civilians. These are criminal and unjustifiable acts. The EU calls on Hamas to immediately put an end to these acts and to renounce violence. All terrorist groups in Gaza must disarm. The EU strongly condemns calls on the civilian population of Gaza to provide themselves as human shields.



Miksi YLE ei ole julkaissut tätä EU tiedotetta?

EU@UN - EU Council conclusions on the Middle East Peace Process
 
"lex"
Kannattais olla tarkkana käyttämissään termeissä.
Joukkotuhonta on ihan oikeustieteellinen termi josta puhutaan kun tietyt kriteerit asiantuntijoiden mukaan täyttyvät.
 
juujuu
En todellakaan hyväksy. Syyrian palestiinalaisten koko pakolaisleiri teurastettiin viime vuonna, armenialaisten ja kurdien teurastus jatkuu edelleen. Mitä tulee Israeliin niin Hamasta kannattaa syyttä yhtäläillä teurastuksesta. Vaikka heille annettiin kaikki mahdollisuudet rakentaa Gazasta vehreä keidas he aloittivat itsemurhaiskut Israeliin jonka johdosta Egypti ja Israel sulki ovensa ja Hamasin takia Gazassa asuvat kärsii. Tiesitkö, että Hamasin korkea-arvoiset johtajat nauttivat elämästään viiden tähden hotelleissa tällä hetkellä ja tiesitkö, että Hamasin johtajan sisarukset elävät hyvää elämää Israelin kansalaisina. Heillä siis on ihan Israelin kansalaisuus ja tasa-arvoiset oikeudet mitkä on myös Hanin Zoabilla joka on muuten ensimmäinen arabinainen joka on valittu päättämään Israelissa arabien asioista. Tosin, itse kannatan enemmän toista Israelin arabia jonka nimi on Anett Haskia.
 

Yhteistyössä