Jos akka laihtuu niin pieneneekö sen alakerta?

  • Viestiketjun aloittaja "jousimies"
  • Ensimmäinen viesti
"jousimies"
Muijalla on paksu pimpsa, tiukoissa housuissa näyttää pieneltä munalta. Tiedostaa itsekin asian, vaikkei ole mikään läski mutta hävettää. Onko keinoja miten siitä pääsee eroon?
 
Oot pässi!! Kannattais pitää tollasista pienempää mölyä, ettei käy niin, että napsahtaa lujaa omaan nilkkaan. Eli kurkistus peiliin ennekuin aletaan kumppania arvostelemaan, että onko varaa mennä arvostelemaan toisen ulkonäköä jne. Sähän oletkin ulkonäkös kanssa niin täydellinen, että oikeen silmiin sattuu ja häikii :whistle:
 
"tietäjä"
Tarkoitat varmaan rasvaa hävykummun alueella? Kyllä laihduttaessa se rasva lähtee sieltäkin. Tosin tiedän erään hoikan/normaalipainoisen naisen, jolla on siltikin melko pullea häpykumpu. Emätin ei pienene vaikka laihtuisi miten paljon.
 
[QUOTE="tietäjä";30126696]Tarkoitat varmaan rasvaa hävykummun alueella? Kyllä laihduttaessa se rasva lähtee sieltäkin. Tosin tiedän erään hoikan/normaalipainoisen naisen, jolla on siltikin melko pullea häpykumpu. Emätin ei pienene vaikka laihtuisi miten paljon.[/QUOTE]

Hävykummun :LOL: menehän teini äitis viereen.
 

Yhteistyössä