Tein itse lähes kaikki soseet. Hedelmäpurkkeja meni muutama. Kylään/reissuille ym. otin pakastimesta ruoat ja hyvin sekin onnistui
. Tarvittaessa keittelin sitten perunaa yms. pidemmillä reissuilla. Tein ruokaa pari kertaa viikossa, hedelmät/vihannekset ja lihat erikseen, yhdistelin sitten sopivasti lihaa ja soseita, että tuli vaihtelua
. Kannattaa tarkistaa ne määrät, mitä esim. lihaa täytyisi minkäkin ikäisen syödä. Mittaat sitten esim. jääpalamuottiin aina sopivan määrän.
Soseiden tekoon todellakin meni max 30 min viikossa, joten en voi sanoa,e ttä kovin työlästä olisi
. Lisäksi vältyttiin purkkien kantamiselta ensin kaupasta ja sitten lasinkeräykseen... Hintoja en laskenut, olettaisin, että kevät-kesä-syksyaikaan tulee huomattavasti halvemmaksi tehdä itse, talvella on sitten vähän rajoitetumpi valikoima. Etenkin kun ihan pienelle halusin tehdä vain kotimaista luomua. Kannattaa tarkistaa maat, monesti esim. normiporkkanapussit saattaakin olla italialaista...