Mikä numero se tämä on?

  • Viestiketjun aloittaja Pläähää
  • Ensimmäinen viesti
20.30
Vaikuttaa vahvasti suomalaiselta matkapuhelinnumerolta. Periaatteessa vastaisin, mutta tuo soittaminen nimenomaan puoli yhdeksän aikaan illalla tuntuu kovasti huijausjutulta.
 
Ärkh
Mikä hiton numero tää oikein on? Itse asioin juuri ennen näitä puheluja Nordean asiakaspalvelussa ja ajattelin ensin et tää voi olla sellainen puhelu josta mainittiin niiden nauhoitteessakin, joku palautteen antamiseen liittyvä, onneksi en sit vastannut. Toisella keskustelupalstalla sanottiin et tää vois olla joku seksiseija :O mistä hitosta ne ihmisten numeroita oikein saa?
 
Tuntematon nro
Viesteissä ollut numero ei ole yksityishenkilön (075) ja kunnon kamu tuskin soittelisikaan ympäriinsä hasardina tuntemattomille. Numerossa automaattisoittaja pyytää vastaamaan pari minuuttia kestävään kyselyyn. Jos ei halua vastatata, ääni kertoo että puhelimen voi sulkea.
 
Tietoa
Elikkäs just sieltä soitettiin. Nordealle soiton jälkeen...
Ja se on "palaute robotti" sanoo että "Terve, haluatko osallistua palaute kyselyyn, paina 1 jos haluat, muutoin lopeta puhelu"
Eli ei oo kummoinen toimenpide lopettaa puhelua....
 
Kukimac
Palauteautomaatti varmaankin. Mullekin tuli samasta numerosta puhelu heti, kun oli lopettanut puhelun juuri äsken Nordean Verkkopankin asiakasneuvojan kanssa. En vastannut kylläkään..
 

Yhteistyössä