Torakat kauppakeskuksessa uutinen, onko täälläkin?

  • Viestiketjun aloittaja qwertyui
  • Ensimmäinen viesti
qwertyui
Lehdissä on ollut juttua, kuinka Kampissa on torakoita kauppakeskuksessa. Jäin miettimään onko täälläkin, ihan eri puolella Suomea ollaan.
Käytiin lapsen kanssa viime viikon lopulla paikallisessa kauppakeskuksessa ja siellä lattialla möngersi n. 10 cm pitkä musta otus. Oli aivan kammottava ja ötökkäkammoisena mentiin vaan nopeasti ulos. Oli siis ihan siellä "yleis"-käytävällä liikkeiden välissä, ei missään liikkeessä. Lapsen (kouluikäinen) kanssa vielä juteltiin ettei oo Suomessa moisen kokoisia ötököitä nähty ikinä.
Nyt kun on ollu tuota torakkauutisointia, jäin miettimään, olisiko se voinut olla torakka. Missään paikallisessa lehdessä tms ei oo uutisoitu mitään ja luulisi että muutkin oli kyseisen ötökän nähneet.
 
ei hysteerikko
Varmaan kaikenlaisia ötököitä, käärmeitä ja muita petoja liikkuu kauppakeskusten ym. tiloissa, mutta ne eivät sitä erikseen mainosta. Eihän lapsiperheetkään laita Iltikseen juttua ja oveen isoa kylttiä heidän kihomadoistaan tai täitartunnoista. Ne yleensä hoidetaan hiljaisuudessa.
 

Yhteistyössä