Kissanhiekkalaatikko täynnä pikkukärpäsiä!

  • Viestiketjun aloittaja "Argh"
  • Ensimmäinen viesti
"Argh"
Mitä mä teen tuolle? Siivosin sen just ja siellä on vaikka kuinka paljon vielä hyvää ja puhdasta kissanheikkaa, jota en viitsisi heittää pois (EverClean, törkeän kallista). Nostin sen nyt pihalle, josko kärpäset tajuaisi lähteä sieltä pois, mutta epäilen. Ovat siis pieniä hedelmäkärpäsiä tai jotain vastaavia.

Joudunko kippaamaan kaiken hiekan pois vai mitä tuolle on tehtävissä?
 
hiippari
Kippaisin kaiken hiekan pois.. Joku siellä laatikossa niit kärpäsiä viehättää.
Ulkona näillä ilmoilla pitämällä laatikkoa voit saada sinne vielä lisää "kavereita" :D

Mutta jos olisi mahdollisuus käyttää vanha hiekka pakastimessa, arkkuun vaan! Vois auttaa.. Toki pitää suojata koko loota jollain ennenkuin heittää arkkuun, kylmiöön tms. Kupsahtais ötökät.
Kuuma, siis kuuma saunakin vois toimia :)
 
DS SD
Se on tämä vuodenaika, niitä tulee sisälle ja melkein millään ei eroon pääse... Paitsi odottamalla syksyä. Meilläkin on niitä nyt keittiössä parvittain vaikka kaikki ruuat, hedelmät ja kukkaruukut on laitettu pois.
Vähän niitä vähentää etikka- tai pulloansa. Siis astiaan vettä, omenaviinietikkaa ja vähän käsitiskiainetta, niin kärpäset menevät sinne ja hukkuvat.

Tai pulloon vähän hedelmää tms, pullonsuulle tuorekelmu ja kelmuun justiinsa kärpäsenmentävä reikä. Kärpäset menevät pulloon hajun perässä, mutteivät löydä enää pois.
 

Yhteistyössä