Pitäisi leikata luottokortti kahtia, potkikaa minua persuksille nyt!

  • Viestiketjun aloittaja veloista eroon
  • Ensimmäinen viesti
veloista eroon
Minulla on yksi luottokortti, velkaa sillä 900€. Lisäksi on h&m velkaa 200€. Ja sitten vielä hobbyhalliin velkaa. Arvatkaa vaan kuinka unettomia öitä välillä vietän. Haluaisin päästä luottokortista eroon, enkä sitä koskaan edes halunnut. Mutta kun tuputettiin ja heikkona ihmisenä sen otin. Sen jälkeen on aina ollut visalla velkaa. Aina tulee joku "pakollinen juttu".. apteekkilasku, lääkärireissu, kännykkä hajoaa tms jonka rahoitan visalla. Siksi en uskalla sitä leikata. Se tuntuu turvaltani.

Sanokaa nyt että ihminen pärjää kyllä ilmankin sitä visaa!
 
veloista eroon
[QUOTE="nainen";30136130]En ymmärrä, miksi ihmiset elävät yli varojensa ja ostavat kodit täyteen roinaa ja rihkamaa.[/QUOTE]

No en minäkään ymmärrä enkä halua elää yli varojeni. Ei meillä ole koti täynnä roinaa ja rihkamaa, päinvastoin kaikki mahdollinen on myyty lisärahan toivossa. Velka on kertynyt hoitovapaan aikana, kun pitänyt ostaa esim. pakollisia vaatteita. Hennesistäkin ostan aina kaikki alesta jos mahdollista, yleensä kyllä kirpparilta. Visavelka on kertynyt 3 vuoden aikana pikkuhiljaa, kun en ole pystynyt sitä lyhentämään kuin 30-50€/kk. Onneksi tämä loppuu pian kun palaan töihin! Silti vähän ahdistaa.
 

Yhteistyössä