lahja-apuja pojille, kiitos!

  • Viestiketjun aloittaja "anni"
  • Ensimmäinen viesti
"anni"
eli oma pää lyö tyhjää...meillä siis tilanne jossa pojilla yhteis (sukulaiset, kummit) synttärit ja pojat siis 4 ja 8...ja isommalle on toiveita: virveliä, urheilukamppeita, kelloa jne. mutta pienemmälle ei oikein mitään tule mieleen.
hän on siis perinyt isommilta sisaruksilta paljon kaikkea ja kuitenkin tuntuu että pitäisi kuitenkin keksiä jotain oikeasti kivaa! jotain "omaa".

tuleeko kenellekkään mieleen mitä olisi kiva antaa tai saada tai mitä oma lapsi toivoisi???!
 
Leikki-jousipyssy.
Jos on tilaa ulkona, niin leija.
Kauko-ohjattava auto.
Krokettipeli.
Jos on rahaa niin Nalle Puhin vuosikerta, tosin se taitaa muuttua joksikin uudenlaiseksi Disney-lehdeksi lähiaikoina?
Ikeasta semmoinen puinen, jaloilla seisova piirustus/maalausteline.
Ulos muoviset jalkapallomaalit Biltemasta, rautaiset maksaa ehkä enemmän?
 
a-pu
Meillä 4v poika tykkää legoista, rannalla rypemisestä (eli uimalelut), palapeleistä, kirjoista, pyöräilystä, hiekkalaatikkoleikeistä, saippuakuplista, keittiöleikeistä, Angry birdseistä, Lentsikoista ja Autoista
 
"anni"
hyviä ideoita, legot tai oikeastaan vielä duplot on leikeissä, mutta noista nuo ötökkäjutut ja jalkapallomaalit ei oo käynyt mielessäkään :) mutta lisää vinkkejä kiitos!
 
Ellei teillä vielä ole niin seurapelejä kuten muistipelit, afrikan tähti, lasten monopoli, suklaapeli (se missä on kirsikoita ja pähkinöitä ja mato). Ainakin meidän 4-v tykkää noista kaikista. Erilaisia rakentelujuttuja. Riippuu myös pojan kiinnostuksen kohteista, olisko esim jotkut avaruusjutut tai dinosaurukset kova sana? Myös semmoset oikein isot saippuakuplasysteemit on hauskoja.
 

Yhteistyössä