Rattaat IC-junassa

  • Viestiketjun aloittaja "tietämätön"
  • Ensimmäinen viesti
"tietämätön"
Olemme lähdössä junalla lauantaina matkaan IC-juna. Olen varannut paikat leikkitilan vierestä. Rattaille on varattu alakerrasta lokerikot, mutta niihin taitaa mahtua vain kahdet rattaat. Mihin rattaat laitetaan, jos lokerikot ovat jo käytössä?
 
"Veera"
Leikkivaunun alakerrassa on vaunupaikkoja, ehkä viidet vaunut mahtuu kasaamattoman siihen. Sitten tosiaan niihin lokeroihin ksattuna khdet vunut(tosin jotkut ihmiset laittaa laukkujansa niihin eli voivat olla varattuja senki takia..) ja sitte jos ei oo noihin mahtunu niin siihen käytävään niitä on kätetty kasattuina mahdollisimmn syrjään.

Jos et heti saa vaunuille järkevää paikkaa niin mene seuraavalla asemalla ktsomaan että ihmiset pääsee pois niin ettei sun vaunut oo tiellä ja samalla kuk tilaa tulee saat ne vaunut järkevään paikkaan.
 
vierass
Leikkivaunun alakerrassa paikat ovat oikeasti pyörätuolipaikkoja. Jos tulee pyörätuoli, niin vaunut väistää. Aika monet vaunut mahtuu mukaan, matkiksia menee lokeroihin useampia ja jotkut jättää käytävällekin rattaita.
 

Yhteistyössä