viedäkkö vai ei lapsi osastolle..

  • Viestiketjun aloittaja *äiti+laspet*
  • Ensimmäinen viesti
*äiti+laspet*
Tarina lyhyesti..pojallani on ollut rankka tausta oman biologisen isänsä kanssa.. isän puolelta paljon kiusaamista ja henkistä kipua (välillä fyysistä myös ei mitenkään tarkoituksella mutta on huolimaton) poika on nyt 6v ja aloittamassa eskarin. ollaan käyty reilu vuosi psykiatrisella poliklinikalla ja mitään apua ei olla saatu. hällä myös ongelmia kakkaamisen kanssa.. nyt tuli aika kesäkuun lopussa osastolle päiviksi niin että on siellä n. 8-15 joka arkipäivä. tää kesä on mennyt tosi hienosti ja nyt mietinkin tarvitseeko hän enää paikkaa.. oon yrittänyt soittaa ja kysellä mut ei kukaan 6 numerosta jota olen saanut vastaa.. ja aika olisi maanantaina + lapuissa lukee että menee maksu jos ei mene sinne.. pojalle ei ole ollut ongelmia päiväkodissa eli ne ovat purkautuneet täällä kotona vaan.. harmittaa vaan kun nyt tilanne on rauhoittunut ja olisi kiva hänen päästä aloittamaan eskari omassa päiväkodissa, pelkään että jos paljon muutoksia ja tuo sairaala tähän pahentaako se taas tilannetta... mielipiteitä..
 
"..."
Ehdottomasti veisin sairaalaan, jos paikka on saatu.

Pieni lisähuomautus vielä, en voi ymmärtää ihmisiä jotka lähtevät perjantai illalla perumaan lapsen osastopaikkaa (tai edes yhtään mitään) jos maanantaina pitää mennä. Miettisit vähän, joku oikeasti paikan tarpeessa oleva lapsi on takiasi jäänyt ilman paikkaa.
 
Reea
No tietysti viet lapsen sinne osastolle, koska ilmeisesti asiantuntijoiden mukaan se on katsottu lapselle parhaaksi. Vaikka tilanne on nyt hallinnassa lapsen kanssa, se voi myös nopeasti muuttua. Kirjoitat itsekin, että pelkäät muutosten vievän tilannetta taas huonompaan. Voihan teille tulla eteen muitakin elämänmuutoksia yllättäen ja mitäs sitten jos taas olisi tarvetta tarkemmille tutkimuksille...tuskin kovin nopeasti paikkaa saatte kun selviää että jo kerran viime tipassa olette peruneet. Ja tosiaan, eivät noin nopeasti saa ketään teidän tilalle, joten tuhlaustahan se olisi olla menemättä.
 
vvv..
Sanoisin, että jos lapsi ei "kestä" osaston aiheuttamaa muutosta, jossa kuitenkin kaikki tehdään lapsen ehdoilla, niin eihän kestäisi millään myöskään eskarin tai koulun aiheuttamaa stressiä.
Tottakai menette maanantaina. Edes sen verran että kasvotusten kerrotte teidän nykyisen tilanteen.
Ja jos lapsella on jotain haasteita, nii nyt tilanteen ollessa hyvä niitähän on myt hyvä harjoitella eikä sit vasta taas kun kriisi on jo päällä.
 
*ap*
no siis mä jouduin irtisanomaan itseni tämän jutun takia minkä takia taas lapset menetti paikan vuoropäiväkodissa.. joten joutuu siis aloittamaan uudessa paikassa eskarin kesken, tämä hoitojakso kestää lokakuulle.. siksi lähinnä olisin toivonut että olisi päässyt vuoden alusta mukaan tuonne uuteen..
 
bhhhh
Tottakai viet lapsen sinne. Kesä on niin lyhyt aika ettei siitä voi tehdä mitään päätelmiä,varsinkin jos lapsi on ollut kotona. Arki tule kuitenki taas vastaan kun eskari alkaa. Ilette kuitenkin vuoden käyneet psykiatrisella.Kaikki apu mitä poikasi saa on vain hänen parhaakseen. Onneksi lastensuojelu loppu pelissä puuttuu asiaan jos vanhempi ei näe lapsen parasta.
 
*ap*
kun kerran pk ei ole mitään ongelmia ollut ja tämä on meidän oma pyyntö päästä osastolle.. tosin pyyntö esitetty puoli vuotta sitten.. tuon ikäinen lapsi nyt kasvaa aika lailla tuossa iässä ja iänkin myötä muuttuu..
 
*ap*
asia on mutta en jaksa uskoa että mitään hyötyäkään on koska on vastaava kuin päiväkoti ja koska sielläkään ei ongelmia niin tuskin ne tulee esiin täälläkään..
 
*ap*
lomalla osastolla mutta tänään on 1. päivä eikä tänäänkään kukaan vastannut ja osalla hoitajistkin on ollut puhelimet kiinni heinäkuun. lähinnä olisin neuvoja heiltä kaivannut... kun lapussa luki että voi soittaa..
 
Jos ne katsoo osastolla ettei sille ole tarvetta niin ei siellä tietenkään pidetä. Noille osastojaksoille on hiton hankala päästä joten te ette tosiaan ole sinne päässet vain sun pyyntösi perusteella. Kyllä siihen on tarvinnut psykiatrisen polin suositus olla. Ilman muuta viet lapsen sinne. Kerro siellä sitten että kesä mennyt tosi hyvin. Kyllä sinne on niin paljon menijöitä ettei turhia tapauksia siellä huvikseen juoksuteta!
 

Yhteistyössä