Mitä päälle sinne Cheekin stadionkeikalle?

  • Viestiketjun aloittaja Pallo hukassa
  • Ensimmäinen viesti
Pallo hukassa
Mitä tollaselle keikalle laitetaan päälle? Onko siellä illalla jo kylmä, eli takki päälle!? Entä jos on menossa jatkoille, ei voi kovin paksut paidat olla päällä? Vai miten ihmeessä te pukeudutte?
 
vvvv..
Ehdottomasti jotain sateen ja tuulen pitävää, myös kengät. Helsinki on rannikkoa, nii sielä voi tulla aivan hirvee tuuli ja myräkkä. Keikan alku voi venyä tuon takia, tai saattavat joutua pitämään taukoakin. Jolloin toki yleisö odottelee paikallaan sielä rankka sateessa. Vessat voi olla myös aivan hirveessä kunnossa, kun porukka ramppaa sielä märillä kurasilla vaatteilla.
Jos on kunnon sateen pitävöt vaatteet, nii helppohan sinne alle on jättää baarivaatteet, ja sit vaan narikassa tai jos menette syömään, nii vessassa heittää ulkokamppeet kassiin.

Jos sen jäljeen menee yöelämään, niin eiköhän kannata ottaa jotkut vaihtovaatteet erikseen.
 
Pallo tallessa
Sääennuste kannattaa ehkä katsoa ennen keikalle lähtöä.
Meillä täällä Suomessa on sellainen ilmasto, että sade kastelee, ja 10 asteen lämpötila on 10 asteen lämpötila.
Se, onko esiintyjä Cheek, Elvis Presley, tai Jari Sillanpää, ei varmaankaan vaikuta pukeutumiseen.
 
Aloittaja taas
Kiitti vinkeistä! Ekaa kertaa tosiaan tollaselle keikalle menossa.
Mitkä housut olis hyvät? Farkut ei sadetta/tuulta pidä mutta kyllä kai ulkoiluhousut on vähän juntit...
 
dgdsg
Suosittelen kumisaappaita ja kunnon sadetakkia/viittaa js Sääennuste on nykyinen ja etenkin jos paikkao kentällä tai katsomossa kohdassa oa ei ole katoksen alla. Olin Kaisaniemen konsertissa kesäkuussa ja vettä satoi rankasti ja oli viileää. Ei ollut ongelma kun oli hyvin pukeutunut, mulla oli nilkkurikumpparit, kankainen sadetaki ja sen päällä vielä kertakäyttö sadetakki. Säälien katselin kangas- ja nahkakengillä kahlaavia, ne kengät sai varmaan heittää roskiin konsertin jälkeen,
 
Jos nää kelit tällaisena jatkuu, laitan ehdottomasti mustat ns. kaupunkikumisaappaat jalkaan ja sadetakkitrenssin niskaan. Housuiksi ehkä farkut, mutta villapaitaa kyllä takin alle. Toivottavasti ei nyt ihan kaatamalla satais... :(
 

Yhteistyössä