Te, joilla on ollut poinnistuspäänsärkyä, kertoisitteko...

  • Viestiketjun aloittaja sairauskohtaus
  • Ensimmäinen viesti
sairauskohtaus
omista oireistanne. Kyseessä siis urheilun, orgasmin, ponnistamisen yhteydessä tuleva sairaus, päänsärky.

Itsellä oire tosi paha ja pelottava - siksi olen kiinnostunut muiden oireiden laadusta ja voimakkuudesta.
 
"Sirpa"
Mulla aiheuttaa ajoittain ongelmia lähinnä ponnistaessa. Tuntuu mulla liittyvän muuhun päänsärkyyn ja/tai hartioiden jumimiseen. Pahimmillaan kävelykin aiheuttaa kipua, eli ts. kaikki mikä YHTÄÄN nostaa sykettä. Kipu tuntuu takaraivolla ja on todella voimakas. Menee kuitenkin melko nopeasti ohi.
 
annonyymi
Todella kova päänsärky seksin jälkeen ja jos en saa sille suhteellisen välitöntä helpotusta lääkkein, se pahenee vain ja kestää pari päivää. Tosin lääkityksestä huolimatta seuraava päivä saattaa mennä harakoille kun on niin väsynyt ja höntti olo. Muutaman kerran joutunut menemään päivystykseen jotta saan kipupiikin, kipu on niin kovaa että pelkään suonen katkenneen tai pian katkeavan päästä, en pysty puhumaan, en kääntämään päätä, kävely sattuu jne...
 
vierailija
Aivan äärimmäisen vitun kipeä esso mli.
Aivan äärimmäisen kipeaa 10 kivun tykytys kipu joka on pahentunu vähitellen ja alkoi hammas kipujen ja operastion kanssa,
Vuosi ja 3 kertaa lääkärissä, paivymamu: lihas peräainen, tk lääkäri että influenssa, hammas lääkäri, että peridotiitti,
2 hampin luuta paljaana, kurlaus hoitoa, 6 pulloa,
Eivät osaa kirjoitaa antibiootteja, oma aloitteisesri eivätkä pyytämällä, arvasitkin koska syöntia tulee välttää.

Oireet pahenivat järkyttävän kivuliaksi, heti 8 ja 7 hammas poiston jälkeen, ehkei vepen mega auttanut, kun piti syödä kuuri ennen leikkausta, mutta ilmeisesti liian laajakirjoton lyhyt vpen mega, eikä kerinnyt parantua.

Crp 3..6 Valkosoluarvo 11..14
Korkeat hemot ja valkot tapissaan muttei viite arvon yläpuolella, ja kipeä. Olo.
Voisko olla joku hyönteisiä sairaus, ja Bacteroosi,
Stabylo yms,

Muttei duunarit kirjoittele, kuin itselleen.

Harmin paikka,
Hampaista röntgen , hiema 0,4lyijykynämäistä jälkeä paikan ympärillä, muttei pullon pohjista huolimatta,sanonut olevan paikan alla reikää, vaan etta juuri olisi terve, siksi purskottelua punaisella gum. Aineella.
Vieressä juuri taytteinen hammas 3. Cannine.

Voisiko olla hampi peräisin, auttasko juuri taytetyn poisto, mutteivat suostu siihenkään vanhojen kokemusten mukaan.

Onko kuka ikinä parantunut Tykytys kivusta,
Niinkuin tässä aihepiirissä kuvailtu,?

Minusta silloin tällöin otettu, anti biootti, jos kenen askista kokeeksi saanut, helpottanut, mutta kipu tulee pian uusiksi.

Vai onko se kuolemaksi, ja kirjoittajia ei ole enää.

Myos kuumeyltta ja il Lämpöä ja joskus hikoilua öisin,

Lisaksi luut ja polvet jo kivenneet, heti operaation 1h jälkeen lisaksi influenssan jaljeen lonkkiakin kolottaa, eikä yskä hinkuva tunnu lähtevän, minkä päivystysestä vaivoja valitteassani sain, samana iltana jo kova kuume.

Tappanevatko seuraavalla kerralla sitten?
Epikuros
Elä tapa.

Antibioottien turhaa syntiä vältettävä
 
vierailija
Onko teillä siis paskaa pinnistäessä päänsärkyä?
Jep, siten se alkoi, ihan hieman, kunnes voimistui em operaation jälkeen, ja jne, hölkatessä 9 kk myöhemmin sattuu ja en enää hölkkää, mutta yritän pitää kuntoa Kävelemällä.

Pään asento ylöspäin kännettynä ehten lyhentää kipu jaksoa 4..4 Sydän tahtia, ja häipyy pois, alku on aina viiveellä, 1..2 sec. Enneku kipu tulee.
 

Yhteistyössä