Te jotka kuskaatte lapsia päiväkoteihin ym. kävelemällä!

  • Viestiketjun aloittaja sataasataa
  • Ensimmäinen viesti
vierass
Pistetään sadevaatteet päälle ja kävellään. Lähes yhtäpaljon kastuttaisiin autolla mennessä ja matkan kesto on sama, meni sitten kävellen kuin autolla. Autokatokseen autolle kävellessä ollaan jo melkein puolivälissä matkaa. Autolla joutuu ajamaan pidemmän lenkin, kävellen pääsee suoraan.
 
"Rilla"
Meillä mies vie aamulla lapset autolla ja minä haen kävellen iltapäivällä. Jos sataa, niin sitten napataan päiväkodista lapsille sadetakit päälle ja kumpparit jalkaan. Sitten lompsitaan kotiin, ei ole sen kummempaa se. Jos kastutaan matkalla, niin mitäpä se haittaa kun kotiinpäin ollaan kuitenkin menossa.
 
"Hmmmmm"
Varmaan saman jutun mitä olen aina tehnyt kouluun, töihin tai minne tahansa asioille mennessä jos on satanut?

Vai mitä aloittaja on tähän mennessä tehnyt jos pitäisi mennä jonnekin ja sataa?
 
Siinä kun kävelee autolla, avaa auton oven, ja sama käänteisesti päiväkodin luona, tulee jo oltua sateessa sen verran, että samalla kastumisella olisi melkein jo kävellyt sinne. Ei ole siis pitkä matka. Edelliseen päiväkotiin oli reilu kilometrin matka, mutta onneksi bussilla pääsi sadesäällä. Tyhmä tuollaisia pikkumatkoja on omalla autolla ajaa.
 
palsta vastaa
ilmoitan töihin että en pääse koska sataa ja seuraavaksi soitan päiväkotiin ja vaadin maksuvapaan päivän kaikista sadepäivistä sillä emmehän me nyt voi peiton alta mennä jonnekin vesisateeseen :O
 

Yhteistyössä