Näettekö mitään?

  • Viestiketjun aloittaja "sassu"
  • Ensimmäinen viesti
aaapeee
Joidenkin vitsikkäiden olisi hyvä pitää mielessä, että toisinaan näidenkin taustalla on joku, joka on lasta toivonut jo pitkään, tuloksetta. Toistuvat negat ei välttämättä enää naurata..
 
En taida nähdä toista viivaa, mut enpä mee vannomaan. Tee uusi testi parin päivän päästä.
:hug: toivottavasti teille tulee plussa.
 
Viimeksi muokattu:
teisu harmaana
Ei tuossa mitään näy. Valitettavasti. Mutta tällaisten selkeiden negojen tänne laittaminen on vaan turhaa toivon nostattamista itsessä, jos vaikka joku näkis toisenkin viivan testissä. Enkä nyt ilkeile ollenkaan, itsekin kärsin lapsettomuudesta.
 
En näe yhtään mitään muuta kun kontrolliviivan. Mutta ap...se on hyvä muistaa että kuvasta on vielä vaikeampaa nähdä kun itse testi kädessä. Se haaleanailu voi olla sielä vaikkei sitä ruudun kautta näe millään. Oota pari pv ja kato uudelleen.
 
"henni"
Ei mitään. Tiedät itsekin että negatiivinen.

Niin, olisihan se mukava jos ne kaksi viivaa tulisi. Mutta miksi kiusaat noin itseäsi? Varsinkin jos sitä yrittämistä on jo pitkään taustalla, niin vähemmän se naurattaa tuijottaa kahta testiä...
 
aaapeee
Minä vaan sinnikkäästi kuvittelen hailakan haamun tuossa ylemmässä näkeväni.. Mutta totta puhutte. Odotan vielä pari päivää ja testaan uudelleen, jos se(kin) nega, ei muuta kuin uutta yritystä.
 
V.ieras
Näen kaksi negatiivista raskaustestiä.

Mutta suosittelen, että seuraavan kerran testaat vaikka apteekin omalla, ei anna viivanpaikkoja. Tai cb:n digillä, ei sekään herättele turhia toiveita.
 

Yhteistyössä