Huh mikä koettelemus, 6v kanssa hammaslääkärissä!

  • Viestiketjun aloittaja "vvvv"
  • Ensimmäinen viesti
"vvvv"
Uuden poskihampaan päälle oli jäänyt nahkakieleke, kipeä ja vuoti verta, joten mentiin näyttämään. Hammaslääkäri hieroi puuduttavaa rasvaa, piikitti puudutetta ikeneen, ja poisti kielekkeen katkaisemalla sen polttolangalla. Itse katkaisu kesti 3 sekuntia, mutta se puuduttaminen voi itku, kun laps inisi ja kiemurteli, sitkeästi yritti pitää päänsä paikoillaan mutta kun tuntui niin kurjalta niin heilutti käsiä ja jalkoja ja puristi kättäni :(

Pitäkää hyvää huolta lastenne hampaista, ettei tulisi reikiä! Oli se niin kurjaa katsella, ja poraaminenhan olisi ollut vielä kamalampaa!
 
"Hilma"
Kurjaahan se on.

Meillä ei ole auttanut hyvä hampaiden hoitokaan. On otettu purkat/pastillit ja harjattu hampaat aamuin illoin. Silti 7-vuotiaalta on paikattu jo 4 hammasta :( mulla oli itselläni lapsena samoin, maitohampaita paikattiin ahkeraan mutta pysyviä hampaita ei ole jouduttu paikkaamaan.

Ja meillä lapsella on vielä aika kova hammaslääkäripelko. Välillä ei meinaa suostua edes tuoliin istumaan :( kerran on suostunut puudustuspiikin ottamaan, mutta sattui kuulemma niin paljon ettei toista kertaa ole saanut laittaa. Että kivuissaan kiemurtelee siinä tuolissa paikkauksen ajan :'( Kamala katsella vierestä, kun ei voi kuin pitää kädestä ja silitellä.
 

Yhteistyössä